- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
- 773
BEn kujumun yazılarını okuduktan sonra Eda'ya gittim ve her zaman Kujumdan allah razı olsun diyorum.
Ben de Lazer ve Tunalıdaki (çok iddalı ve acayip insanları sömüren) bir güzellik merkezi tecrübemden sonra Edaya gittim. Yüz hariç tüm vücut çalıştık. Size söyleyeceğim ilk seansta bile tüylerinizin çoğuna veda ediyorsunuz. Fiyat olark da diğerlerine göre çok çok iyi bence ki kesin sonuç alınıyor. İlk zamanlar benim de kollarımda büyük sivilcelenmeler olmuştu. Ama sonrasında kalmadı hiçbirşey. Önceki gittiğim yerde nerdeyse 2 haftada bir (2009 yılı) 25 TL ye iğne parası alıyordu kadın. Eda 3 yıl aynı iğneyle çalıştı ve nerdeyse bi o kadar daha kullanılır o iğne. Bu sektör maalesef insanları kandırmaya çok müsait. Onun için gerçekten dürüst olanı ve olmayanı ayırrt etmek gerekiyor.
canım bende senle edaya güvenerek randevu aldım.aslında bu hafta almıştım ama özel bir nedenden dolayı gidemedim.haftaya gideceğim.incir sana bir sorum olacaktı,bende yüz dışındaki diğer yerleri yaptıracağım.
kimse yazmamış ayrıca paket kısmını nasıl yaptırdın?ağrıya nasıl dayandın?uyuşturucu iğne mi vurdurdun?
bende lazere gittim daha öncesinde.kalan kıllar için iğneli düşünüyorum.ama iğneli lazere göre daha ağrılı sanırım.
sen nasıl dayandın çok merak ettim.birde senin lazer sonrası kaç seansta bitti?
birde sen hiç lekelenme problemi yaşamamışsın sanırım.yazdıklarından hatırlıyorum.
Son düzenleme: