• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BEn kujumun yazılarını okuduktan sonra Eda'ya gittim ve her zaman Kujumdan allah razı olsun diyorum.
Ben de Lazer ve Tunalıdaki (çok iddalı ve acayip insanları sömüren) bir güzellik merkezi tecrübemden sonra Edaya gittim. Yüz hariç tüm vücut çalıştık. Size söyleyeceğim ilk seansta bile tüylerinizin çoğuna veda ediyorsunuz. Fiyat olark da diğerlerine göre çok çok iyi bence ki kesin sonuç alınıyor. İlk zamanlar benim de kollarımda büyük sivilcelenmeler olmuştu. Ama sonrasında kalmadı hiçbirşey. Önceki gittiğim yerde nerdeyse 2 haftada bir (2009 yılı) 25 TL ye iğne parası alıyordu kadın. Eda 3 yıl aynı iğneyle çalıştı ve nerdeyse bi o kadar daha kullanılır o iğne. Bu sektör maalesef insanları kandırmaya çok müsait. Onun için gerçekten dürüst olanı ve olmayanı ayırrt etmek gerekiyor.

canım bende senle edaya güvenerek randevu aldım.aslında bu hafta almıştım ama özel bir nedenden dolayı gidemedim.haftaya gideceğim.incir sana bir sorum olacaktı,bende yüz dışındaki diğer yerleri yaptıracağım.
kimse yazmamış ayrıca paket kısmını nasıl yaptırdın?ağrıya nasıl dayandın?uyuşturucu iğne mi vurdurdun?
bende lazere gittim daha öncesinde.kalan kıllar için iğneli düşünüyorum.ama iğneli lazere göre daha ağrılı sanırım.
sen nasıl dayandın çok merak ettim.birde senin lazer sonrası kaç seansta bitti?
birde sen hiç lekelenme problemi yaşamamışsın sanırım.yazdıklarından hatırlıyorum.

Son düzenleme:
Eda dediğiniz eda meşrutiyetin yukarılarında,kızılayda mı? eğer oysa ben epeydir kaş için gidiyorum ona,dünya tatlısı bir kız. yüzüm için 2009da lazere başlama gafletinde bulundum dünya para harcadım sonuç sadece tüm yüzüme yayılan tüyler oldu. eda her seferinde söylüyor senin 2 3 seanslık işin var neden korkuyorsun bu kadar diye ama hem acısından çekiniyorum hem edaya çok güvensem de yine de ya bitmezse korkusunu atamıyorum:/

canım bende senle edaya güvenerek randevu aldım.aslında bu hafta almıştım ama özel bir nedenden dolayı gidemedim.haftaya gideceğim.incir sana bir sorum olacaktı,bende yüz dışındaki diğer yerleri yaptıracağım.
kimse yazmamış ayrıca paket kısmını nasıl yaptırdın?ağrıya nasıl dayandın?uyuşturucu iğne mi vurdurdun?
bende lazere gittim daha öncesinde.kalan kıllar için iğneli düşünüyorum.ama iğneli lazere göre daha ağrılı sanırım.
birde sen hiç lekelenme problemi yaşamamışsın sanırım.yazdıklarından hatırlıyorum.

ben ankarada degıl ama bursadabıyere basladım ve cok memnun kaldıgım ıcın ayda bır kez bursaya gıdıyorum bı gun... benım gıbı sehır dısından cok gelen var ... butun bolgelere emila krem var onu kullanıp gıdebılırsın ( surdukten sonra kalın bı naylon torbayla bır saat kapalı tut oyle daha etkılı oluyo) bıtek paket bolgesınde yıne de acı oluyo ... emilayı yıne eurup gıdersın benım gıttıgım yerde ınsulın ıgnesıyle cıtanest lokal anestezı var az az hemen derı altına sana epılasyon kyapan kısı yapabılır o zmn hıcbısey hıssetmıyosun.. tabı ıgneyı yaparken hıc acımıyo deıl ama avıdız bu ıs sonuc vermıyo agda da Acıyo netıcede :) bu arada dogru yerı bulursan ıgnelı epilasyon mukemmel secım koltuk altı kollarım alt bacak bıttı hıc cıkmıyo sımdı ust bacak ve paket bolg gıdıyorum ..... lazerde tamamen bıttı dıyen hıc duymadım ... iz de su sekılde .. ilk yaptırdıında kıl koklerını yaktıgı ıcın bı kızarıklık oluyo ama bolgedekı kıllar azaldıkca kızarıklıklarda azalıyo zamanla kendılıgınden gecıyo ... cok rahatsız ederse medicassol krem kızarıklıklar ve epilasyon ızlerı ıcın en etkılı krem

ben ankarada degıl ama bursadabıyere basladım ve cok memnun kaldıgım ıcın ayda bır kez bursaya gıdıyorum bı gun... benım gıbı sehır dısından cok gelen var ... butun bolgelere emila krem var onu kullanıp gıdebılırsın ( surdukten sonra kalın bı naylon torbayla bır saat kapalı tut oyle daha etkılı oluyo) bıtek paket bolgesınde yıne de acı oluyo ... emilayı yıne eurup gıdersın benım gıttıgım yerde ınsulın ıgnesıyle cıtanest lokal anestezı var az az hemen derı altına sana epılasyon kyapan kısı yapabılır o zmn hıcbısey hıssetmıyosun.. tabı ıgneyı yaparken hıc acımıyo deıl ama avıdız bu ıs sonuc vermıyo agda da Acıyo netıcede :) bu arada dogru yerı bulursan ıgnelı epilasyon mukemmel secım koltuk altı kollarım alt bacak bıttı hıc cıkmıyo sımdı ust bacak ve paket bolg gıdıyorum ..... lazerde tamamen bıttı dıyen hıc duymadım ... iz de su sekılde .. ilk yaptırdıında kıl koklerını yaktıgı ıcın bı kızarıklık oluyo ama bolgedekı kıllar azaldıkca kızarıklıklarda azalıyo zamanla kendılıgınden gecıyo ... cok rahatsız ederse medicassol krem kızarıklıklar ve epilasyon ızlerı ıcın en etkılı krem

eda hanım bana istersen lokal anestesi yaparız dedi ama içinde insulin mi var orayı anlamadım?
yani zararlı değil umarım.ayrıca iğne vurmalarına rağmen mi paket bölgede ağrı oluyor?
lazerde üst kısımları daha çok ağrıyordu.anladığım tüyün kalınlığına ya da inceliğine göre daha az ya da daha çok ağrıyor.
lazerde bacak altı bacak üstüne göre,pakette üst bölge alt bölgeye göre daha ağrılı oluyor mesela.iğnelide öyle sanırım.
benim zaten lazerden sonra bayağı bir azalma oldu.en baştan iğneliye gitmiş olsam hem çok masraflı olurdu hemde çok ağrılı.aslında lazere gittiğime hiç pişman değilim.sadece bacak üstünde çok etki görmedim.diğer yerlerde %70 azalma var 6 seansta.
ağda ya da lazer acısı neysede iğneli çok acıyor anladığım.okadar da merak ediyorum nasıl bişey diye :26:
inşallah memnun kalırım bende.kızlar gittikten sonra yazarım inşallah,
eda hanımı soran arkadaş için de eda gölpunar olarak ararsan googledan bulabilirsin.
ben kısmetse gidicem,burdan sonuçlarını paylaşırım.

Canım, benim ağrı eşiğim yüksek biraz. Uyuşturmadan yaptırdım her bi yerimi :18: Acıyı ilk önce hissediyorsun sonradan kendi kendine uyuşuyorsun. Ben tüm bölgelerimi aynı anda yaptırmadım. Genital ve kolaltını lazerle yaptırmıştım. Ama genital nemli bölge tamamen bitmiyor lazerle. Önce kollarımdan başladım işe. Çok düzenli gitmedim.sonbaharda başlamıştım. Kışın uzun kollu kıyafetler giyince kızarıklıklar falan sorun olmadı. Eylülde başlamıştım. Yaza oldukça azalmıştı dikkat bile çekmiyordu kollarımdaki tüyler. Kol azalınca bu sefer bacaklara başladım. Her gititğim seansta kollardan kalanlar ve bacaklardan biraz biraz çalışarak devam ettim. 3-5 seans sonra bi baktım bacaklar da yüzde 90 gitti. Buralar böyle azalınca genitaldeki kalan çok az fakat inatçı tüylere başladım. Hiç rahatsız edici olmadığı için seansaralıklarım baya uzadı benim. Şimdilik böyle işte canım. Sana da kolay gelsin şimdiden.

merhabalar arkadaşlar öncelikle şunu belirtiyim ben daha önce hiç lazer ve iğneli epil. yaptırmadım... iğneli yaptırmaya karar verdim ve ilk yaptırmak istediğim alan tüm bacak ve bikini bölgesi...mesela tüm bacak için düşünürsek 1 saatlik bir uygulamada bacağın tamamını alabilme ihtimalini var mıdır... yada ne kadar lık kısmını bitirebilir... sevda hanıma gitmek istiyorum iletişim adresini verebilecek arkadaşlara çok teşekkür ederim şimdiden...

iğneli epilasyonda bir bacağın bitmesi,yani tek seansı yoğunluğa göre değişir ama en az 4-5 saat sürer

Canım, benim ağrı eşiğim yüksek biraz. Uyuşturmadan yaptırdım her bi yerimi :18: Acıyı ilk önce hissediyorsun sonradan kendi kendine uyuşuyorsun. Ben tüm bölgelerimi aynı anda yaptırmadım. Genital ve kolaltını lazerle yaptırmıştım. Ama genital nemli bölge tamamen bitmiyor lazerle. Önce kollarımdan başladım işe. Çok düzenli gitmedim.sonbaharda başlamıştım. Kışın uzun kollu kıyafetler giyince kızarıklıklar falan sorun olmadı. Eylülde başlamıştım. Yaza oldukça azalmıştı dikkat bile çekmiyordu kollarımdaki tüyler. Kol azalınca bu sefer bacaklara başladım. Her gititğim seansta kollardan kalanlar ve bacaklardan biraz biraz çalışarak devam ettim. 3-5 seans sonra bi baktım bacaklar da yüzde 90 gitti. Buralar böyle azalınca genitaldeki kalan çok az fakat inatçı tüylere başladım. Hiç rahatsız edici olmadığı için seansaralıklarım baya uzadı benim. Şimdilik böyle işte canım. Sana da kolay gelsin şimdiden.

Merhaba incir dün kolumu yatırdım 9 ile çalıştı. Şuan baya kızarık ve kabuk bağlıycak şekilde sen krem kullanmışmıydın?

canım ben gittim.başka bir yere gitmediğim için karşılaştırma yapamam ama çok tatlı bir bayan.
Ben sormadan vücut 9,yüz içinde 8 le çalıştığını söyledi.yüksekle çalışması çok büyük avantaj,
o konuda eda hanım güvenimi kazandı.
birde eda hanım çok yoğun,randevu alınırken yoğun olmayan saatler alınırsa daha iyi olur sanki.
incir birde sende aynı şey oldu mu bilmiyorum ama lazer resmen bitirmek yerine kıllarımı inceltmiş.iğneli yaptırırken farkettim.
sende; lazerle yaptırdığın yerler, yaptırmadığın yerlere göre daha çabuk bitti diyebilirmisin?karşılaştırma yapman gerekirse ne söylersin?en azından lazer yaptırdım ama iğneliyle çabuk bitti demek istiyorum çünkü bu durum canımı çok sıktı biraz.

kızlar bide en çok ağrısını merak ediyordum.ama lazer yaptırmış biri olarak kesinlikle lazerden daha ağrılı değil.
lazerde genital yapılırken resmen yattığım yerin kenarlarını sıkıyordum.bıçak ağrısı gibi bir ağrıydı ama dayanılmaycak kadar değildi tabi.iğneli lazere göre daha hafif bir ağrı.

bunun dışında yapılan yerler nokta nokta kızardı ama yüz olmadığı için sıkıntı yok.
ben yaptırdığım yerler bittikten sonra kol ve yüz içinde düşünüyorum ama yüz için biraz tereddütlerim var.
ayrıca tavsiyeniz için kujumla sana çok teşekkür ederim,çok memnun kaldım.

Son düzenleme:
kızlar bu arada nokta nokta kızardı dedim ama normal bir durum sanırım değil mi?
sonrada kabuk bağlayacak sanırım.

betultürk;
tek seanta biter demek biraz zor sanki ama bayağı bir azalır sanırım.
bu konuda pek yorum yapamıyorum.

sonunda ben de başlayabildim arkadaşlar :)) 1 kez yapılan yerler bi daha çıkmadı bende ama yüz bölgesine yoğun çalışılmadığından tamamının bitmesi için bi kaç kez daha gitcem. inş tez zamanda hepimiz kurtuluruz

sonunda ben de başlayabildim arkadaşlar :)) 1 kez yapılan yerler bi daha çıkmadı bende ama yüz bölgesine yoğun çalışılmadığından tamamının bitmesi için bi kaç kez daha gitcem. inş tez zamanda hepimiz kurtuluruz

Nerede yaptırdınız? hangi bölgeye uygulanmadı ve bi daha geri gelmedi ve ne kadar mal oldu?

kızlar ben bugün gittim ilk seansa,o yüzden şimdiden ne desem yalan olur ama beklediğimden daha geniş bir alanı halletti.belki de önceden gittiğim yer çok kötü olduğu içindir,bilmiyorum ama eli çabuk gibi geldi bana.kızılayda,selanik 2 caddesinde,çukurova tekstilin üstünde.3 tane güzellik salonu var,rastgele birisini seçip başladım.ismini sildim,memnun kalırsam tekrar yazarım.
1 saati 50 lira civarı tutuyor[/QUOT iğneli epilasyonla çok canın yanmadımı? lazer daha iyi ve daha güzel sonuçlar alındığını söylediler. ben de bir aydır lazere başladım çenemdeki tüylere son :52:

kızlar ben bugün gittim ilk seansa,o yüzden şimdiden ne desem yalan olur ama beklediğimden daha geniş bir alanı halletti.belki de önceden gittiğim yer çok kötü olduğu içindir,bilmiyorum ama eli çabuk gibi geldi bana.kızılayda,selanik 2 caddesinde,çukurova tekstilin üstünde.3 tane güzellik salonu var,rastgele birisini seçip başladım.ismini sildim,memnun kalırsam tekrar yazarım.
1 saati 50 lira civarı tutuyor[/QUOT iğneli epilasyonla çok canın yanmadımı? lazer daha iyi ve daha güzel sonuçlar alındığını söylediler. ben de bir aydır lazere başladım çenemdeki tüylere son :52:

Nerede yaptırdınız? hangi bölgeye uygulanmadı ve bi daha geri gelmedi ve ne kadar mal oldu?
simdi nerde yaptirdigimi soylemem ne kadar dogru olur bilmiyorm ama forumda ismi gecenlerden biri diyebilirim simdilik .ilk gittigmde sadece yanaklarimdaki tuylere yapildi ikincide cene bolgeme ucuncude boynuma ve dudak ustune yapildi.haftaya dorduncu kez gitcem.şunu da söyleyim ilk ikisinde hic kabuk falan olmadi ama boynumda kabuk oldu kucuk kucuk. hassas bolgeymis ondan sanirim.simdiye kadar alinanlar bi daha cikmadi alinmayanlar icin tekrar tekrar gidiyorum yani.dk si 1.25 tl galiba.3 seansta toplam yaklasik150 dk yapildi.

lazermi yoksa iğneli epilasyonmu yaptırdınız .bir de seyansı ne kadar sorsam sakıncası olurmu :(

Yüz bölgesine lazer yaptirmayin bence kesinlikle lazerin etki edecegi sadce cok kaln killar mesela benim cenemdekiler oyleydi 2 seans lazere gittim iyiki o ara igneli randevumu aldim ve cabuk uyandim evet cenemdekiler inceldi ama cogaldi ve ince oldugu icin lazer onlari artk gormycekti.kesinlikle igneli oneriyorum.lazerle bitme garantsini kimse veremiyo zaten 3 yil falan devam edenler var.cok uzun bi sure bence.

simdi nerde yaptirdigimi soylemem ne kadar dogru olur bilmiyorm ama forumda ismi gecenlerden biri diyebilirim simdilik .ilk gittigmde sadece yanaklarimdaki tuylere yapildi ikincide cene bolgeme ucuncude boynuma ve dudak ustune yapildi.haftaya dorduncu kez gitcem.şunu da söyleyim ilk ikisinde hic kabuk falan olmadi ama boynumda kabuk oldu kucuk kucuk. hassas bolgeymis ondan sanirim.simdiye kadar alinanlar bi daha cikmadi alinmayanlar icin tekrar tekrar gidiyorum yani.dk si 1.25 tl galiba.3 seansta toplam yaklasik150 dk yapildi.

Anladım peki özelden yazamaz mısınız? bende araştıyorum ama kafam karışık bu konuda..

Back