Rica ederim ne demekTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için, amin.
Evet genetik ve pıhtılaşma testlerime bakıldı. Bir sorun yok denildi. Ankara Şehir Hastanesinin tekrarlayan düşük polikliniği var ona gittim bu ay tekrar, endokrine de gidiyorum insülin direncim de var. Hepsi bir sorun olmadığını söylüyor yine de hematolojiye de git bakalım dediler. Bugün randevum var ama bir şey çıkacağını düşünmüyorum.
Zaten infertlite ve tekrarlayan gebelik kayıpları aynı gibi klinik olarak, aslında ordan randevu aldım sonucumu değerlendirme kısmında doktorum değişti. Hsg talebinde bulunmadılar.Rica ederim ne demek
Bence sizde infertilite bölümüne gidip durumunuzu anlatip hsg cekilmesini talep edebilirsiniz. Hatta gittiginizde dr direkt bile isteyebilir hsg. Gebe kaldiktan sonra size progesteron ilac desteginde bulundurdular mi. Bu da onemli çünkü. Ne cikti bugünkü randevu sonucunuz
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Dilerim çok beklemeden evladınıza kavuşursunuzZaten infertlite ve tekrarlayan gebelik kayıpları aynı gibi klinik olarak, aslında ordan randevu aldım sonucumu değerlendirme kısmında doktorum değişti. Hsg talebinde bulunmadılar.
Hematoljiye kadın doğumun yönlendirdiğini söyledim kan verdim, genetik sonuçlarıma baktı. Sonuç için haftaya tekrar gideceğim.
Son düşüğümde kanamam başlayınca doktorum vermişti prog.
Tekrar gebelik düşündüğünde coraspirin kullanırız demişti. Ben yine de tüm doktorlardan görüş aldıktan sonra bu sürece girmek istiyorum.
Teşekkür ederim, inşallahHakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Dilerim çok beklemeden evladınıza kavuşursunuz
Sancılı mıydıMerhabalar, bugün çektirdim bende. Lokman Hekim Sincan hastanesimde çektirdim Anestesisiz olarak çektirdim. İla alerjim olduğu için anestezi istemedim ama anestezili olsaydı keşke. Fiyatı 5972₺
Ben epey korkuyordum elim ayağım buz tutuyordu bir gece önce sabaha kadar uyuyamadım. Üniversitede anestezi olmadan çektirdim. İnanın kendime haksızlık etmişim abartıldığı gibi birsey değil regl sancısı 5 saniyelik. Güçlü bir ağrı kesici içtim 30 40 dk öncesinde. Doktor ne derse yapın. Kendinizi oynatmayin hepsi 5 saniye belki de 4 saniye inanın bu kadar. Ne ağrım oldu ne kanamam..Merhaba, cevabınız için teşekkür ederim.Ben de araştırma aşamasındayım ve birkaç hastaneden fiyat aldım. Anestezi de ekstra ücret ekliyor sanırım. Acaba anestezi olmadan çektiren var mı? Çok acılı bir işlem mi, bu konuda da bilgi alabilirsem çok sevinirim.
2 3 maksimum 5 dakika sürüyor dendi ama. Sizin tüpler açıktı demekki ya da fizyolojik yapınız müsaittir herkes sizin kadar şanlı olamıyor. Bende ya Allah Ya diyip gireceğim nasip. Olursa. İnsanın başına gel eden bilinmiyor.Ben epey korkuyordum elim ayağım buz tutuyordu bir gece önce sabaha kadar uyuyamadım. Üniversitede anestezi olmadan çektirdim. İnanın kendime haksızlık etmişim abartıldığı gibi birsey değil regl sancısı 5 saniyelik. Güçlü bir ağrı kesici içtim 30 40 dk öncesinde. Doktor ne derse yapın. Kendinizi oynatmayin hepsi 5 saniye belki de 4 saniye inanın bu kadar. Ne ağrım oldu ne kanamam..
Mesele ilacı sıkarken zaten zor olan o kısım.2 3 maksimum 5 dakika sürüyor dendi ama. Sizin tüpler açıktı demekki ya da fizyolojik yapınız müsaittir herkes sizin kadar şanlı olamıyor. Bende ya Allah Ya diyip gireceğim nasip. Olursa. İnsanın başına gel eden bilinmiyor.
Valla çok zor kapalıysa eğer. Ben başta devlete gittim sol tüpüm kapalıydı, canım o kadar çok yandı ki anlatamam, dedim hatta bebek felan da istemiyorum. Sonrasında birkaç ay geçti üstünden şimdi yeni yeni anestezili hsg yaptırayım bir daha dedim özelde. Çünkü kapalı olan tarafta her ay hemorajik kiste dönüşüyor. Hem de kafam rahatlar. Ama böyle olduğunu bilsem hiç şansa atmadan özelde yaptırırdım. Özelde nasıl yapılıyor bilen var mı anestezilide2 3 maksimum 5 dakika sürüyor dendi ama. Sizin tüpler açıktı demekki ya da fizyolojik yapınız müsaittir herkes sizin kadar şanlı olamıyor. Bende ya Allah Ya diyip gireceğim nasip. Olursa. İnsanın başına gel eden bilinmiyor.
Hiç bir şey hissetmiyorsun 5-10 dakıkalık bir uyku o kadar. Ama uyandığımda ağrım vardı. ağrı kesici yaptılar. Ve kanamam olmuştu. Bu kanama bazen leke şeklinde bazen kırmızı kan şeklinde 5 gün boyunca geldi. Yeni yeni bitti leke. Geçtiğimiz cuma çektirmiştim bende. Sol tüpüm kapalı. Aşılama yapacağız.Valla çok zor kapalıysa eğer. Ben başta devlete gittim sol tüpüm kapalıydı, canım o kadar çok yandı ki anlatamam, dedim hatta bebek felan da istemiyorum. Sonrasında birkaç ay geçti üstünden şimdi yeni yeni anestezili hsg yaptırayım bir daha dedim özelde. Çünkü kapalı olan tarafta her ay hemorajik kiste dönüşüyor. Hem de kafam rahatlar. Ama böyle olduğunu bilsem hiç şansa atmadan özelde yaptırırdım. Özelde nasıl yapılıyor bilen var mı anestezilide