Ankara’da HSG Yaptıranların Deneyimlerine İhtiyacım Var !

Merhabalar, ben 05.03.2025 tarihinde çektirdim.
Anestezili. Yaşam Hastanesi'nde çektirdim. Ne bir sancı ne bir kanama yaşadım ve çok rahat geçti...
Çektirdiğimde sosyal güvencem yoktu o yüzden tamamen özel olarak çektirdim ve 8.200 tl ödedim.
2.200 tl muayene ve 6.000 TL HSG ücreti olarak ödedik. Ankara genelinde neredeyse bütün hastanelere sordum, tamamen özel de olduğu için de en uygun yer Yaşam Hastanesi'ydi. Sgk anlaşmalı olunca daha da iniyordur muhtemelen. Arayışta olan arkadaşların dikkatine....

Ben yarın çektireceğim başkent üniversitesi hastanesinde anestezili olarak. Fiyat 6385 gibi bir fiyat çıktı. Benim doktorum normalde Ankara hastanesinde fakat orada çekim olmuyordu gidip bir yerde çektirip gelmem gerektiğini söyledi. Başkent hastanesinde öğrendim ki orada asistana muayene olup film çektirirseniz 6 bin küsür dışarıdan doktor kâğıdıyla gelirseniz 12 bin profesöre falan muayene olursanız da fiyat katlanıyor. Ben o yüzden direkt asistandan isteyip çektireceğim. Anestezi istemezseniz de 3500 gibi bir şey çıkıyor ben anestezili ve asistan seçtiğim için 6 bin küsür olmuş oldı
Ya ben şimdi aradım Hsg fiyatı anestezili 12 bine kadar çıkıyor dediler kafam çok karıştı ben özel sağlık sigortalıyım muayeneyi karşıladığı için prof dan randevu aldım. Ama randevu dışında Hsg fiyatı böyleymiş gibi anladım siz pazarlık mı yaptınız acaba

Ben başkent Üniversitesi hastanesi nde çektirdim fiyat beklediğimden de uygun oldu muayene smear ve anestezili yaklaşık 7000 tl ödedim, sigortalı olduğum için galiba . Ama kredi kartından çektirip sonradan taksitlendirme ile 4 e böldürdüm.
Pazarlık yaptınız mı acaba yoksa tek fiyat mı

Ben yarın çektireceğim başkent üniversitesi hastanesinde anestezili olarak. Fiyat 6385 gibi bir fiyat çıktı. Benim doktorum normalde Ankara hastanesinde fakat orada çekim olmuyordu gidip bir yerde çektirip gelmem gerektiğini söyledi. Başkent hastanesinde öğrendim ki orada asistana muayene olup film çektirirseniz 6 bin küsür dışarıdan doktor kâğıdıyla gelirseniz 12 bin profesöre falan muayene olursanız da fiyat katlanıyor. Ben o yüzden direkt asistandan isteyip çektireceğim. Anestezi istemezseniz de 3500 gibi bir şey çıkıyor ben anestezili ve asistan seçtiğim için 6 bin küsür olmuş oldı
Merhabalar asistana Muayne olmak için direk gidiyormuyuz aynı gün muayene edip çekiyormu rahim filmini ben şehir dışından gelicem de randevu felan nasıl oluyor 🥹

Back
X