Alistim cnm mutluyum da. Nebil bey ne derse yapiorum haftada bir cagirio zaten. Sorum olursa cepten ulasabiliyorum icimi rahatlatio bu durum:) sisliklerim de indi sanirm degismio bayadir 89 90 fln ölcüorum. Üüle:) kararin umarim seni cok memnun eder:97:
Arkadaşlar ben de karar weremedim en yakın zamandan ameliyat olmak istiyorum protez için.Nebil Bey'le görüştüm bu hafta da Fe3rrruh Bey'le görüşeceğim çok kararsızımmm siz kimi tawsiye edersiniz??
Arkadaşlar ben de karar weremedim en yakın zamandan ameliyat olmak istiyorum protez için.Nebil Bey'le görüştüm bu hafta da Fe3rrruh Bey'le görüşeceğim çok kararsızımmm siz kimi tawsiye edersiniz??
sedacım bahsettiğin doktorların her ikisiylede bende görüştüm hatta zühtü beyden ameliyat günü bile almıştım ama aksilikler yüzünden olmadı şimdi eylül gibi tekrar düşünüyorum zühtü beyi bakalım kısmet.
canımcım her iki doktorunda fiyatları ortalama 4.500 tl idi ferruh beyle ben hiç görüşmedim zühtü beyide bi kaç arkadaş oldu ona çok güzel yaptı hatta bi tanesini canlı gördüm çok dogal olmuştu o yüzden tercih ettim ama nebil beylede uzun bi görüşme yapmıştım o da aslında hoşuma gitmişti ama genelde koltuk altı yapıyomuş ben koltuk altına pek cesaret edemiyorum o yüzden istemedim.
anknın en unlu hatta unlulerın tercıhı olan yerde bıle ılgı pek yokk parayı ne kadr cok verrısenn o kadr ılgııı o yuzdenn dr ozelde olsada b anlamı yokkk ankarada yenımahalle devlet hst de uz dr alı mubın aral ı tavsıye ederımmm alanında bılgılı kısıye seffaf durust