pink_pink geçmiş olsun şükür geçti ağrların :26:
valla bende fena korktum inşallah ameliyat olacak herkez hafif ağrıyla atlatanlardan olur,oluruz :78:
neyseki geçti artık sende iğleşme sürecinden keyif sürme sürecine geçiceksin yakında
inşallah sağlıcakla kullanırsın yeni memişlerini
çok teşekkür ederim karamelcim:92:
ben bu hafta volkan bey,ferruh bey ve estetik international ile görüşmeye gitmeyi düşünüyorum.mayısta bu işi bitirsek ne iyi olur arkadaşım
Kızlar konu başlığını görünce dayanamadım kendi 2 sene önceki halim aklıma geldi ben istanbulda oturmama rağmen o zaman hem kendi çevremden hemde kk dan araştırdığımda karşıma hep nebil bozdoğan çıktı ve ankarada yaptırdım ...inanılmaz memnunum artık tamamiyle benden bir parça gibiler koltuk altından yapıldı şimdi hiç izi yok resmen..
kendisi çok tatlı sempatik bir doktor hem ekonomik hemde güvenilir tecrübeli uluslararası sağlık turizmide yapıyo farklı ülkelerden hastalar geliyo....
en taktir ettiğim ve minnettar kaldığım konuda ameliyattan sonra kendisine ait ankaranın iyi semtlerinden birinde adını hatırlamıyorum bir misafirhanesi var 2 gün orada kaldık yanımda refakatçim özel oda bizimle ilgilenen hizmetli sabah öğlen akşam yemek ve tek kuruş ekstra istemedi.. ve sabah akşam kontrole gelmişti..
ilk yaptırmaya karar verdiğimdede telefonla görüşüp foto göndermiştim sonra sırf benim için istanbula ilk muayeneye geldi anadolu yakasında bir hastanede muayene edip geri döndü ve yine para almadı..
sanırım nasıl bir insan olduğunu anlamışsınızdır
çünkü bu konuda güven çok önemli..
birde dipnot sonra hayatıma giren 2 kişi oldu ve hiçbiri anlamadı gerçek zannettiler o kadar doğal yapıyo:))))
ay resmen o gnlerin heyecanına geri döndüm kesinlikle arzu ediyorsanız yaptırın hiç düşünmeyin hayatımda kendim için yaptığım en doğru şeylerden biri...
Hazırlık yapanlara kolaylıklar ameliyat sonrası olanlara hızlı iyileşme dönemleri diliyor ve geçmiş olsun diyorumm...
arkadaşlar ankarada doktor araştıyosunuz ve o kadar cok doktor araştırdım ki hem burunumuda yaptırdım hem gögüsümüde ve ben her ikisindende cok memnunum gögüslerim cok doğal oldu. 1 sene oldu cok büyük bi sıkıntımda hiç olmadı sadece 1 hafta bi sıkıntısı oldu oda agrıdan değil yatmak ve sırt agrısı bi gerilme bunun dışında hiçbir ağrım olmadı.ben zühtü demir diyorum başkada doktor diyemiyorum cünki iki operasyonumdanda cok cok memnunum cok arkadaşımda ona oldu onlardada bi sıkıntı olmadı.
ank32 canım özelden mesaj atamıyorum benim konum var ordan cevap verebilirsen sevinirim teşekkürler
sonunda ameliyatımı oldum,bugün 3.günüm.ankarada ferruh bingüle oldum,sorularınız varsa cevaplayabilirim...
Saphiracim görüsmelerin nasil gidio? DÜzenli takip edemiorum yazilari da seni merak ettim.
Saphiracim görüsmelerin nasil gidio? DÜzenli takip edemiorum yazilari da seni merak ettim.