Ankarada Gögüs Ameliyatı Olan Arkadaşlar Bilginize ihtiyacım Var

jekerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
87
1
Arkadaşlar mrb siteyi çok uzun zamandır takip ediyorum ama daha yeni üye oldum bende Gögüs Büyütme ameliyatı olmak istiyorum ama hem korkuyorum hemde detaylı bilgim yok.Ankarada bu işlemi gerçekleştiren arkadaşlar varsa doktor ismi ve yaşadıklarını öncesi sonra şeklinde ögrenmek istiyorum.Nebil Bozdoganı araştırdım biraz bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olun...

merhaba,
bende 2 senedir araştırıyorum ve 1 nisanda ferruh bingül e ameliyat olacağım inşallah,2 sene öncede bi karar vermiştim ama cesaret edememiştim.dün görüştüm ferruh bey le,çok iyi bi doktara beziyor.
Nebil Bey sadece koltuk altından ameliyat yapıyor diye biliyorum.Ferruh Bey hastası nerden olmak isterse ordan ameliyat yapıyor,ben meme altında istedim.:92:

mrb bende yıllardır istiyorum ama cesaret yok ben en çok tekrar ameliyat riskinden korkuyorum nebil beyle görüştüm çok ii bi doktor koltuk altı diyede bişi demiyo sen hangisini istersen ordan yapabilirim dedi ama ben hala karar veremedim silikonun ömrünü sordum 10 yıl garanti veriyomuş firma ee bi on yıl sonra tekrar ameliyat riski varmış yani hatta sızmada yapabilir her yıl kontrol olman lazım dedi(((((

sonunda ameliyatımı oldum,bugün 3.günüm.ankarada ferruh bingüle oldum,sorularınız varsa cevaplayabilirim...

canım öncelikle çok çok geçmiş olsun işallah istediğin gibi olmuşlardır :) ilk günlerin ağrılı olmuş sanırım peki hangi kesiyle oldu kaç cc takıldı ferruh bey nasıl bir doktor kendisinden memnun kaldınmı? birde ücretinden bahsedebilirmisin billiyorum çok soru sordum ama sende aynı yollardan geçtiğin için bizim gibi karar aşamasında olanlara yardımcı olursan sevinirizz :)

teşekkür ederim,daha tam bilemiyorum istediğim gibi mi değilmi?çünkü hala sargılı,sargılar yarın çıkacak,direnlerim var kirli kanın boşalması için,biraz ayrık duruyor şimdi,ona canım sıkkın ama bandajlar çok sıkı olduğu için öyle diyor doktorum,şu an çok sertler füze gibiler,ama normalmiş zamanla yumuşayacaklarmış,bugün 4.günüm ama hala ağrım var,doktorum ferruh bey çok iyi bugün kendisi aradı nasılsın diye?çok ilgili,bu zamana kadar 1000 den fazla meme ameliyatı yapmış,4500 tl ye oldum,başka para çıkmadı benden,herşey içinde,istediğiniz kadar soru sorabilirsiniz.ama daha çok yeniyim,nasıl olacaklar bende bilmiyorum,:92:

aa canım çok geçmiş olsun senin adına çok sevindim atlatmışsın ne güzel detaylarından bahsedermisin.

teşekkürler jekerim,ne gibi detay?valla ilk 2 gün çok pişmandım olduğuma genelde öyle oluyormuş,ağrılardan dolayı,4 yaşında oğlum var o biraz zorluyorr,çok yaramaz,yarın bakalım sargılar açılınca pişmanlığım geçecekmi bilmiyorum...

cok gecmis olsun ve de gozun aydin atlatmissin! umarim hersey istedigin gibi olur. yalniz agri durumlari beni korkuttu biraz acikcasi, zira benim agri esigim bayagi dusuktur. ferruh beyden randevu aldim ben de bu hafta gorusmeye gidecegim. hangi marka protez kullandi peki, secme sansin oldu mu?

slm pink ben sıralayım sana sorularımı o zaman
1-hangi yöntem kullanıldı,kac cc takıldı,uyandıgında yanında refakatci ihtiyacı oluyomu hastanede kaldınmı bide bu agrı nasıl bi agrı cocuk dogurmuşsun onun acısı gibi diildir umarım şimdiden tskler.Aklıma geldikçe sorarım yine izninle bide benim eşim hiç istemiyo bende zaten tırsıgım oda hayır dedıkce vazgecıyorum azcık gaz vermiyo bana çok istiyosan yaptır bile demıyosenin eşin ne durumda şimdi tepkisi nasıl.

cevabım biraz gecikti kusura bakam jekerim,dün sargılarım açıldı,direnlerim çekildi,dün ve bugün kötüydüm bilgisayarı açacak hali yoktu,yeni açtım.benim kasaltı yüntemiyle birine 275 diğerine 325 takıldı asimetri sorunumda vardı,ama hala biri diğerinden küçük o kafama takılıyo 350 takılsa daha iyi olurdu sanki,ama hala şişler ödemler geçince belli olacak.refakatçi kesinlikle gerekli,3 gün kendin doğrulamıyorsun yataktan kalkarken,2 gün hastanede kaldım,benimki çok ağrılı geçti.
bu ameliyata karar verirken hep bunu söyledim kendime normal doğum yapmış kadınsın ne olacak diye:))ama hiç öyle değil canım,8 saat sancı çekmiştim doğumda sonra herşey bitmişti,bu öyle değil işte 6.günüm ama hala ağrı kesicilerle duruyorum,birde eşinin destek olup istemesi çok önemli, benim eşim çok istiyordu ve çok memnun,çok destek ve yardımcı oluyor bana,ama aynı gün arkadaşım oldu bu ameliyatı onun morali çok bozukdu,eşi istemiyordu ve hiç ilgilenmedi,söylendi durdu,moral olarak çöktü kız...bence önce eşini ikna et ve 1 hafta kendini acıya hazırla...

Mentor marka kullanıyor,seçme şansın yok..

Pink çok geçmiş olsun canım bu kadar agrılı olması kötü olmuş ama inşallah sonrasında mutlu olursun karar vermek çok zor ama sen bunu başarmışsın ben karar bile veremedim bu kadar eziyet çektikten sonra bide istediğim gibi olmazsa ve tekrar ameliyat olmak zorunda kalırsam gibi korkularım var eşimde destek olmaz ve üstüne bide sıkıntı yaşarsam başıma bile kakar ben sana demedimmi niye yaptırdın vs vs sanırım daha uzun süre düşünmem gerek benim refakatci gibi şansımda yok kayınvalideme filan sölesem dalga geçerler iki çocuk dogurdum onda bile tek başımaydım bu ameliyat için kimseden destek görücemide sanmıyorum umarım bi an önce iyileşirsin bide senden bi istegim olucak sende ankarada yaşıyorsun sanırım iyileştikten sonra seninle msnde filan görüşebilirmiyiz.detayları burda konuşmak zor oluyo öpüyorum seni hoşçakal

yalniz butun doktorlar agri kesici ile kontrol altina alinabilecek bir agri oldugunu soyluyorlar, ama insanlar neden yaptirdik diye sorgulayacak kadar cok agrilari oldugundan bahsediyor. kafam karisiyorr! doktorunun bir yorumu oldu mu bu konu icin peki?

evet doktorum ağrı kesicilerle 2 günde biteceğini söylemişti,hatta perşembe olup pazartesi işe başlayan oldu demişti,ama öyle değil benim abarttığımı düşünebilirler ama ben bi arkadaşımla aynı gün ameliyat oldum oda çok ağrılı geçirdi,bugün 8.günümüz ben sabah ağlayarak uyandım ve aile hekimliğinde ağrı kesici iğne oldum,halada aynı fikirdeyim 8 gün önceye gitsem bu ameliyatı olmazdım...

ayy canım ya umarım bi an önce geçer çok üzüldüm durumuna.

canim cok uzuldum ya, ama kendini guzel seylere konsantre et. sikintinin en buyugu gecti, simdi yazin giyecegin guzel kiyafetleri, bikinileri dusun. birkac gun sonra butun sikintilarin gecicek, iyi ki yaptirmisim diyeceksin belki de... yalniz beni de cok fena korkuttun :)

ırmakcan çok teşekkür ederim güzel dileklerin için,içimi ferahlattın,bugün iyiyim çok şükür,artık hiç geçmeyecek bu acılar diye düşünüyordum,ama geçti:92:
ben biraz dirençsizimdir,eşimle aynı anda grip oluruz ben 1 hafta yatarım,o ayakta 2 günde atlatır,birazda bünye meselesi,geçen hafta bu saatlerde acıdan kıvranıyordum
ama geçti gitti,korkma gerçekten istiyorsan ol,seninkide geçer gider:84:

pink_pink geçmiş olsun şükür geçti ağrların :26:
valla bende fena korktum inşallah ameliyat olacak herkez hafif ağrıyla atlatanlardan olur,oluruz :78:
neyseki geçti artık sende iğleşme sürecinden keyif sürme sürecine geçiceksin yakında
inşallah sağlıcakla kullanırsın yeni memişlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…