merhaba,
bende 2 senedir araştırıyorum ve 1 nisanda ferruh bingül e ameliyat olacağım inşallah,2 sene öncede bi karar vermiştim ama cesaret edememiştim.dün görüştüm ferruh bey le,çok iyi bi doktara beziyor.
Nebil Bey sadece koltuk altından ameliyat yapıyor diye biliyorum.Ferruh Bey hastası nerden olmak isterse ordan ameliyat yapıyor,ben meme altında istedim.:92:
sonunda ameliyatımı oldum,bugün 3.günüm.ankarada ferruh bingüle oldum,sorularınız varsa cevaplayabilirim...
canım öncelikle çok çok geçmiş olsun işallah istediğin gibi olmuşlardır :) ilk günlerin ağrılı olmuş sanırım peki hangi kesiyle oldu kaç cc takıldı ferruh bey nasıl bir doktor kendisinden memnun kaldınmı? birde ücretinden bahsedebilirmisin billiyorum çok soru sordum ama sende aynı yollardan geçtiğin için bizim gibi karar aşamasında olanlara yardımcı olursan sevinirizz :)
aa canım çok geçmiş olsun senin adına çok sevindim atlatmışsın ne güzel detaylarından bahsedermisin.
slm pink ben sıralayım sana sorularımı o zamanteşekkürler jekerim,ne gibi detay?valla ilk 2 gün çok pişmandım olduğuma genelde öyle oluyormuş,ağrılardan dolayı,4 yaşında oğlum var o biraz zorluyorr,çok yaramaz,yarın bakalım sargılar açılınca pişmanlığım geçecekmi bilmiyorum...
slm pink ben sıralayım sana sorularımı o zaman
1-hangi yöntem kullanıldı,kac cc takıldı,uyandıgında yanında refakatci ihtiyacı oluyomu hastanede kaldınmı bide bu agrı nasıl bi agrı cocuk dogurmuşsun onun acısı gibi diildir umarım şimdiden tskler.Aklıma geldikçe sorarım yine izninle bide benim eşim hiç istemiyo bende zaten tırsıgım oda hayır dedıkce vazgecıyorum azcık gaz vermiyo bana çok istiyosan yaptır bile demıyosenin eşin ne durumda şimdi tepkisi nasıl.
cok gecmis olsun ve de gozun aydin atlatmissin! umarim hersey istedigin gibi olur. yalniz agri durumlari beni korkuttu biraz acikcasi, zira benim agri esigim bayagi dusuktur. ferruh beyden randevu aldim ben de bu hafta gorusmeye gidecegim. hangi marka protez kullandi peki, secme sansin oldu mu?
teşekkürler jekerim,ne gibi detay?valla ilk 2 gün çok pişmandım olduğuma genelde öyle oluyormuş,ağrılardan dolayı,4 yaşında oğlum var o biraz zorluyorr,çok yaramaz,yarın bakalım sargılar açılınca pişmanlığım geçecekmi bilmiyorum...
yalniz butun doktorlar agri kesici ile kontrol altina alinabilecek bir agri oldugunu soyluyorlar, ama insanlar neden yaptirdik diye sorgulayacak kadar cok agrilari oldugundan bahsediyor. kafam karisiyorr! doktorunun bir yorumu oldu mu bu konu icin peki?
evet doktorum ağrı kesicilerle 2 günde biteceğini söylemişti,hatta perşembe olup pazartesi işe başlayan oldu demişti,ama öyle değil benim abarttığımı düşünebilirler ama ben bi arkadaşımla aynı gün ameliyat oldum oda çok ağrılı geçirdi,bugün 8.günümüz ben sabah ağlayarak uyandım ve aile hekimliğinde ağrı kesici iğne oldum,halada aynı fikirdeyim 8 gün önceye gitsem bu ameliyatı olmazdım...
evet doktorum ağrı kesicilerle 2 günde biteceğini söylemişti,hatta perşembe olup pazartesi işe başlayan oldu demişti,ama öyle değil benim abarttığımı düşünebilirler ama ben bi arkadaşımla aynı gün ameliyat oldum oda çok ağrılı geçirdi,bugün 8.günümüz ben sabah ağlayarak uyandım ve aile hekimliğinde ağrı kesici iğne oldum,halada aynı fikirdeyim 8 gün önceye gitsem bu ameliyatı olmazdım...
canim cok uzuldum ya, ama kendini guzel seylere konsantre et. sikintinin en buyugu gecti, simdi yazin giyecegin guzel kiyafetleri, bikinileri dusun. birkac gun sonra butun sikintilarin gecicek, iyi ki yaptirmisim diyeceksin belki de... yalniz beni de cok fena korkuttun :)
ırmakcan çok teşekkür ederim güzel dileklerin için,içimi ferahlattın,bugün iyiyim çok şükür,artık hiç geçmeyecek bu acılar diye düşünüyordum,ama geçti:92:
ben biraz dirençsizimdir,eşimle aynı anda grip oluruz ben 1 hafta yatarım,o ayakta 2 günde atlatır,birazda bünye meselesi,geçen hafta bu saatlerde acıdan kıvranıyordum
ama geçti gitti,korkma gerçekten istiyorsan ol,seninkide geçer gider:84: