ankarada gezilecek yer problemi

kiraz cicegi

güzel günleri beklemekte..
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
1.257
1.138
28
Merhabalar arkadaşlar, ben ankarada yaşıyorum ve sözlüm birkac gun sonra buraya gelecek, ancak bir türlü nereye gideceğiz karar veremedim.
artık gercekten problem yapmaya basadim bunu başım ağrıdı düşünmekten, kış olduğu için zaten birçok aktivite yapilamiyor.
Sevgilim de sorup duruyor karar verdin mi verdin mi diye. Burda yasayanlardan fikirlere ihtiyacim var şöyle güzel vakit geçirebileceğimiz eğlenceli bir yer :)
(yalniz sinema haricinde fikirler daha iyi olur,)
Teşekkür ediyorum herkese

Paintball olabilir. İncek tarafında var. Hem orda ggüzel restoranlar da var. Müzik dinlemeye gidin. Yabda hava çok soğuk battaniyenin altında film izleyin.

Merhabalar arkadaşlar, ben ankarada yaşıyorum ve sözlüm birkac gun sonra buraya gelecek, ancak bir türlü nereye gideceğiz karar veremedim.
artık gercekten problem yapmaya basadim bunu başım ağrıdı düşünmekten, kış olduğu için zaten birçok aktivite yapilamiyor.
Sevgilim de sorup duruyor karar verdin mi verdin mi diye. Burda yasayanlardan fikirlere ihtiyacim var şöyle güzel vakit geçirebileceğimiz eğlenceli bir yer :)
Bende ankarada yasayan biri olarak yasadigin skntiyi anlayabiliyorum canim.ben ve sevgilimde ankarada oldugumuz icin gittigimiz yer genelde aynidir yani zaten cokta fazla yapilacak bisey yok. Hava biraz soguk ama bence bi kugulu parka goturebilirsin sozlunu orda dolandiktan sonra bi tunali yaparsin guzel yerler var orda oturursunuz.ne biliyim aoç ye gidip birer kokoreç yiyebilirsiniz eger seviyosaniz.aklima bunlar geldi suan

Yine hava soguk ama deneybilirsiniz eymire gidebilirsiniz.bisiklet turu sonra bi lokantada oturup balik ekmek cok guzel olur.arabaniz varsa manzarasi olan biyere gidin muziginizi acin herhangi bi tepe olabilir ankaranin herhangi bi yerinde acin muziginiz alin elinize bi icicek o da guzel olur

Paintball olabilir. İncek tarafında var. Hem orda ggüzel restoranlar da var. Müzik dinlemeye gidin. Yabda hava çok soğuk battaniyenin altında film izleyin.

Paintball için 2 kisi az degil mi ya, arkadas grubu ile vs takilmak da istemiyorum zaten çocuk 1 günlüğüne geliyor. Ama tunali iyi olabilir haklisiniz :)

Yine hava soguk ama deneybilirsiniz eymire gidebilirsiniz.bisiklet turu sonra bi lokantada oturup balik ekmek cok guzel olur.arabaniz varsa manzarasi olan biyere gidin muziginizi acin herhangi bi tepe olabilir ankaranin herhangi bi yerinde acin muziginiz alin elinize bi icicek o da guzel olur
Eymir tarafinda ne var ben pek bilmiyorum oralari, bir de arabamiz yok malesef öğrenciyiz ya :)

Ben genelde Kızılay SSK işhanındakı barlardan cıkmıyordum ögrencıyken ama sanırım oralar kapanmıs..:KK43::KK43: Manhattan var ama pahalı olur ögrencıysenız..Tunalıyı gezdir,Bahçelievler olabılır..

kuğuluya gidin ordan cinnah cd üzerinden yürüyüp botanik parka veya seymenler parkına gidebilirsiniz
yada dikmen vadisine gidip hem dolaşıp hem bi yerde oturur bişeyler yersiniz
kış günü ankarada yapacak hiçbirşey yok

Ben genelde Kızılay SSK işhanındakı barlardan cıkmıyordum ögrencıyken ama sanırım oralar kapanmıs..:KK43::KK43: Manhattan var ama pahalı olur ögrencıysenız..Tunalıyı gezdir,Bahçelievler olabılır..
Tunaliyi düşünüyorum galiba en iyisi orasi. Değişiklik olsun diyordum da kış gubu gercekten yapacak birseyler bulunmuyor

kuğuluya gidin ordan cinnah cd üzerinden yürüyüp botanik parka veya seymenler parkına gidebilirsiniz
yada dikmen vadisine gidip hem dolaşıp hem bi yerde oturur bişeyler yersiniz
kış günü ankarada yapacak hiçbirşey yok
Dikmen vadisinde neler var acaba yani neler yapilabilir :)

valla kış günü ancak gezersin aten ha çok gezme ve yürüyüş amaçlı
şimdi aklıma geldi neden ankara kalesine götürmüyorsun
ilkönce atpazarına çıkarsınız samanpazarından sonra kaleye çıkar ordan hamamönüne götürürsün ve hepsi yürüyerek olur

Filistin'deki Cafe Lins'e gidin çok romantik ve sıcacık bir mekan :KK51: Ya da Karum'un ordaki Beymenin olduğu binada La Gioia var tam yılbaşı dönemini içinde hissettiriyor insana.

Araba varsa Eymir'e gidin, bisiklet yada yürüyüş sonrası güzel bi restoranda kadehlerinizi tokuşturabilirsiniz.

valla kış günü ancak gezersin aten ha çok gezme ve yürüyüş amaçlı
şimdi aklıma geldi neden ankara kalesine götürmüyorsun
ilkönce atpazarına çıkarsınız samanpazarından sonra kaleye çıkar ordan hamamönüne götürürsün ve hepsi yürüyerek olur

Evet aslinda cok guzel bir fikir bir sorayım isterse oralar gercekten kış günleri guzel olabilir. Gezmeyi de severiz zaten

Filistin'deki Cafe Lins'e gidin çok romantik ve sıcacık bir mekan :KK51: Ya da Karum'un ordaki Beymenin olduğu binada La Gioia var tam yılbaşı dönemini içinde hissettiriyor insana.

Araba varsa Eymir'e gidin, bisiklet yada yürüyüş sonrası güzel bi restoranda kadehlerinizi tokuşturabilirsiniz.
Ya böyle mekanlar var cok guzel ama ben bütün günü sıkılmadan gecirebilecegimiz bir yer istiyorum yolda harcayacak zamanimiz da olmadigindan ayni yerde bircok sey olsun gibisinden düşünüyorum

Anlara Kalesine neden gitmiyorsunuz? O kadar cok gezilecek yeri var ki Ankara'nin. 1 günlüğüne gitmistim ve harika zaman geçirmiştim. Ankara Kalesine giderseniz muhakkak Rahmi Koç Muzesine de gidin. Ulucanlara gidebilirsiniz. Kizilaydaki o yukari dogru gece saticilarin tezgah kurdugu yer de çok mistik güzel bir yerdi.
Öyle gezmistik ki Keçiören'e giden son otobüse kilpayi yetismistik...

hem yeme içme gezme her ihtiyaç aynı yerde karşılanır çok sıkıntıda çekmezsin

Ya ben ankarayi cok iyi bilmiyorum da ankara kalesi ve etrafinda neler olduğunu bildiğin kadariyla yazabilir misin gidebilecegimiz yerleri yani. Internetten baktım da pek verimli seyler elde edemedim, bilen birine sormak daha iyi oluyor. Teşekkür ediyorum yardimlariniz için

Anlara Kalesine neden gitmiyorsunuz? O kadar cok gezilecek yeri var ki Ankara'nin. 1 günlüğüne gitmistim ve harika zaman geçirmiştim. Ankara Kalesine giderseniz muhakkak Rahmi Koç Muzesine de gidin. Ulucanlara gidebilirsiniz. Kizilaydaki o yukari dogru gece saticilarin tezgah kurdugu yer de çok mistik güzel bir yerdi.
Öyle gezmistik ki Keçiören'e giden son otobüse kilpayi yetismistik...
Ankara kalesi tarafina gitmeyi düşünüyorum bende zaten galiba en iyi seçim orasi. Siz nereleri gezmistiniz geldiginizde, biz ankaralilar genellikle gidilecek yer olmadığından şikayet ederiz :)

X