- 23 Mart 2015
- 12
- 0
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidin Biamerhaba arkadaşlar yakında düğünüm var ve ankarada olacak gelin makyajım için her kez mustafa cebeci diyor, web sitesine baktım ve gerçekten harikalar yaratmış muhteşeem makyajlar var siz ne dersiniz bana yardımcı olurmusunuz.
he canım he bende reklam amaçlı üye oldum.
1000 küsür mesajı da sırf reklam için sağa sola yazdım...
profesyonel reklamcıyım...
hadi şikayet et
Reklam yaptığınız konusunda fikrim sabit. Hiç bir değişiklik olmadı. Hukukî yollara başvurma tehditi bireysel olarak size bir şey kazandırmaz zira altı üstü sanal bir kullanıcı adı ile yazılmış yorumlardan tanıyor burada insanlar sizi. Yani sosyal çevrenize karşı sizi mahçup edecek bir sey yok ortada. Isyerinin bıraktığı intibayı düzeltir sadece. Bu yüzden fikrim güçlendi. Bende bıraktığınız izlenim bu napayım yani. Reklam metinlerinden alışkın olduğumuz şekilde övgü yağdırmışsınız buda bana anormal geldi. Forumu verimli kullanmama mani oluyorsunuz bu durum beni rahatsız ediyor. Site Yönetimi sikayeti değerlendirip uzaklaştırdılar beni bir süre sağolsunlar... da işte buda değiştirmedi fikrimişikayetimi site yönetimine bildirdim, tabi sizde yönetimde değilseniz değerlendirirler, olmadı hukuki yollara başvurucam bundan şüpheniz olmasın...
aynen, ben de farkettim butun mesajlar bianco ile ilgili.. burada insanlari yaniltmaya ne hakkiniz var ya..resmen reklam yapıyorsunuz..
site içeirsinde 6 mesajınız var hepsi de bianco üzerine...
hiç samimi değilsiniz
bulabildiniz mi bi kuafor batiknette?bende batıkentte oturuyorum kuaför arayışındayız kardeşim için, tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim biz henüz bulamadık
Ben buldum Bianco, ama bianco ile ilgili mesaj yazanları reklam yapıyo diye dikkate almamışlar bence haksızlık yapılıyo gidip görün inanın hakediyorlar...ben de reklam yapıyorum çünkü kuaförüm olmanın dışında hepsi çok iyi dostum oldular teşekkür ediyorum hepsine.bulabildiniz mi bi kuafor batiknette?
Çankaya Paris, Ren and White kuaför, yaşamkent Tara, çayyolu Makas, ümitköy Barbizon.
Bunlar saç ve makyaj konusunda oldukça iyi kuaförlerdir.
Kuaför yerine make up artistlerin ekipleriyle de çalışabilirsiniz.
Benim beğenime Ankara'da tek hitap eden Mustafa Revan'dır.
Saç ekibi de fazlasıyla iyidir, gidip pişman olan duymadım.
Sezar sak, Sevgi Soluk, Sevilay Acıbucu gibi isimler de iyidir fakat bana hitap etmiyor, çünkü günlük hayatımda da oldukça yoğun ve iyi makyaj yaparım.
Bu makyözler gerçekten güzel makyaj yapsalar da fazla natürel görünüyor bence.
Ankara piyasası gelin denilince 1000tl diyor en az.Gelin başı ve makyajı için fiyatlar nasıl peki