ben etlikte esta kuaförle anlaştım. bakalım. şansımıza artık her yer için hem iyi hem kötü yorumlar mevcut...
ne kadara anlaştınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben etlikte esta kuaförle anlaştım. bakalım. şansımıza artık her yer için hem iyi hem kötü yorumlar mevcut...
düğün öncesi dış çekim artı düğün günü için toplam 700. ektrada takma kirpik var sadecene kadara anlaştınız?
düğün öncesi dış çekim artı düğün günü için toplam 700. ektrada takma kirpik var sadece
aynen yaa bildiğin kimseyi beğenmiyorum tüm sosyal medyadan herkesin tüm fotolarına bakııp saç makyaj vs tek tek inceliyorum ama kimseyi beğenmiyorum bende daha saç modeline bakamadım karar veremedim bunlardan ve 2 haftadan az zaman kaldı provamaayy hadi hayırlısı umarım memnun kalırsın canım, ben hala ayarlamadım ve gözümde çok büyüttüm bu kuaför işini
aynen yaa bildiğin kimseyi beğenmiyorum tüm sosyal medyadan herkesin tüm fotolarına bakııp saç makyaj vs tek tek inceliyorum ama kimseyi beğenmiyorum bende daha saç modeline bakamadım karar veremedim bunlardan ve 2 haftadan az zaman kaldı provama
güzel olcak iyi olcak iyi olcaazvalla diyorum düz fön çektireyim üstüne duvak ı koysunlar en azından risksiz olur off inşallah moralimizi bozacak durumlar yaşamayız
güzel olcak iyi olcak iyi olcaaz
ne kadara anlaştın diye sorayım dedim 700 müş umarım memnun kalırsnben etlikte esta kuaförle anlaştım. bakalım. şansımıza artık her yer için hem iyi hem kötü yorumlar mevcut...
ayy hadi hayırlısı umarım memnun kalırsın canım, ben hala ayarlamadım ve gözümde çok büyüttüm bu kuaför işini
canımmm amiiin şans meselesiii hepimiz için yanmızda olsun şans umarım. çünkü en iyiside olsa bazen kötü sonuçlar olabiliyor. yada kötü dedğimizden harika olabilirne kadara anlaştın diye sorayım dedim 700 müş umarım memnun kalırsn
kendimi gördüm sende bende hala kuaför bulamadım
Aslında güzel kuaförler var onlarda 600 700 1.000-TL diyor sadece sac ve makyaj manikürü pedikürü bile yok bazıları takma kirpiğe de ayrı para istiyor. Bitanesine içim çok ısındı 600 diyor indirim yapmıyor kesinlikle azıcık inse keşkeaslında çok umursamakasak daha iyi olacak, yani stres yaptığım gibi hiç araştırmıyorum da bakmıyorum bile, yavaş yavaş karar versek daha iyi :)))))
Aslında güzel kuaförler var onlarda 600 700 1.000-TL diyor sadece sac ve makyaj manikürü pedikürü bile yok bazıları takma kirpiğe de ayrı para istiyor. Bitanesine içim çok ısındı 600 diyor indirim yapmıyor kesinlikle azıcık inse keşke
maalesef haksız bir kazanç var ortada. bir çok şeye çok paralar verebilirim ama kuaför dediğin bir saça en fazla ne yapabilir ki? boyama yok içinde kesim yok alt tarafı bir saça şekil verip, duvak takacak. ama ne yapalım düzen böyle :))))))
o kadar çok masrafın içinde kuaföre böyle saçma bir rakam vermek benim de içime sinmiyor ama mecburen vereceğiz yapacak bir şey yok
1200 mü yuh napıormuş gökdelen mi dikiyormuş saça !!! ayıp ya ayıp cidden ayıp hala bende bulamadım 30 gün kaldıkızlarrrrrrr lütfen bana bir kuaför ismi söyleyin artık, bugün Paris Kuaför ü aradım ama 1.200 TL dedi, çok içime sinmişti halbuki ama parası içime sinmedi maalesef
1200 mü yuh napıormuş gökdelen mi dikiyormuş saça !!! ayıp ya ayıp cidden ayıp hala bende bulamadım 30 gün kaldı
ne
ne yapcaz peki ya? artık karar vermemiz gerekiyor. tecrübeli hanımlar bir el atsa