- 27 Mart 2014
- 313
- 216
sordum, ögrendım, cevabınız için teşekkürlerBilemiyorum arayıp sorun bence, çünkü ben yanımda saç yaptıracak kimseyi götürmedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sordum, ögrendım, cevabınız için teşekkürlerBilemiyorum arayıp sorun bence, çünkü ben yanımda saç yaptıracak kimseyi götürmedim.
Esta kuaför ankara tek bence gelin saçları ve ekibiyle etlikte güler yüzleri ilgi ve alakalarıyla tam bir profesyoneller en az bizm tanıdıklarımızdan 5 kişi gelin saçını orda yaptırdı tek kelime her şey mükemmel
Cevizlidere Caddesi'nde son durakta, caddenin sonuna kadar geldiğinizde sola baktığınızda görürsünüz.
Merhabalar gecikmiş bir cevap olacak ama yeni gördüm. Arkadasım orayla anlastı gectıgımız yaz. Kendisi cok begendı ama bence berbattı. Ben kır düğünü gibi konseptlerden doğal gelinlerden hoşlanıyorum daha çok fakat burası abartılı bir saç abartlı ışıltılı makyaj anlayısını benimsemiş daha cok. Bnm düğünüm agustos 2014te oldu hiç bakmayı düşünmedim. Bigün mutlaka gidip bi prova yaptırın. Olurya beğenmeZseniz salon için orayla anlaşsanızda başka yerde saç makyaj işini halledersiniz. Umarım hersey cok iyi olur.kızlar benim düğnümde seneye olacak şimdiden bakıyorum kuafördür gelinliktir. batıkentte la mode diye bi düğün salonu var ve salon sahibinin aynı isimde kuaförüde var. şöyle bi durum var eğer o salonu tutrsan kuaföründen ücretsiz olarak yararlanabiliyosun. ama ben biraz endişe ediyorum.çok özen gösterirler mi acaba?? daha önce bu kuaföre giden varsa yaşadıklarını anlatabilirmi???
Kesinlikle ali gür kuaför...ankarada gitmedim denemedim kuaför kalmadıı ama hiç birinden memnun kalmadımm sürekli sorunlar yasıyorum mutlu ve huzurlu bi sekilde ayrıldım kuaför olmadı şimdiye kadar...bana önerebilceğiniz kuaför varmı acaba?
Zeynep hanım çok doğru karar olur bence hiç düşünmeyin diğerleri Bianco ile kıyaslanmaz bile Hem prova da yapıyolar düğünde hiçbir aksilik yaşamıyorsun. Ayrıca çok eğlencelidir Bianco düğünde bile eğlenmezsin o kadarArkadaşlar benimde haziranda düğünüm var kuaför arayışlarım devam ediyor batıkentte ev tuttuk, birkaç alternatif var is london, Lamode bide Bianco aslında Bianco ağır basıyo arkadaşım çok övdü, burda da birkaç kişi çok iyi olduklarını yazmış Makyözü de çok iyi diyorlar ,salon olarak ta diğerlerinden çok daha şık, sosyal medyada da araştırdım hemen hemen herkes mükemmel olduğunu yazmış hiç kötü yorum görmedim sizce Hangisi?
Zeynep hanım çok doğru karar olur bence hiç düşünmeyin diğerleri Bianco ile kıyaslanmaz bile Hem prova da yapıyolar düğünde hiçbir aksilik yaşamıyorsun. Ayrıca çok eğlencelidir Bianco düğünde bile eğlenmezsin o kadar
Evet bayanlar benimde haziranda düğünüm ben Biancoyla anlaştım bile, çok araştırdım özellikle makyaj benim için çok önemli ve bianconun sahibi Betül hanım makyaj konusunda rakipsiz, kalıcı makyaj eğitmenliği de yapıyor görüşmeye gittiğimde gelin başı vardı salonda yaptığı makyajları görünce azım açık kaldı, kuaförleride güzel topuzlar yaptı, ayrıca gelinle damadın birarada olmaları da çok güzeldi. Mart sonuna kadar randevu alınca da 600tl kampanya varmış hemen verdim kaporayı. Hemde gelin saçı ,makyaj, kaş dizaynı, manikür, damat traşı prova hepsi fiyatım içinde. Biraz uzun yazdım ama çok heycanlıyım kusura bakmayın
Kesinlikle Ali Gür kuaför İbrahim bey.. Hayatım boyunca düğün fotoğraflarıma bakarken çok mutlu olacağım..Kesinlikle ali gür kuaför...
Arkadaşlar teşekkür ediyorum Kararımı verdim ve Bianco ya gittim gerçekten de anlatıldığı kadar varmış mükemmel biyer nişanlım da bende bayıldık, Kampanyadan da faydalandık, hiçbişeyi şansa bırakmıyorlar, Gelin Saçı, Makyajı, Kaş dizaynı,manikür, damat traşı, Prova herşey dahil 600tl, kına gecesi içinde 300 e anlaştım.Kuaför arayanlara tavsiye ederim sakın düğün salonlarının bedava diye gönderdikleri yerlere gidipte en güzel gününüzü mahvetmeyin.