- 23 Mart 2015
- 12
- 0
- 16
- 37
iyi akşamlar, bende batıkentte oturuyorum ve düğün günüm için kuaför arayışı içerisindeyim...
bahsettiğiniz yeri internette inceledim evet güzel gerçekten...
fakat fiyat biraz pahalı gibi geldi bana ...
600 lira saç ve makyaja ayırmak içimden gelmiyor..
daha uygun yerler vardır illa ki diyorum ama yanılıyor muyum ki ?
BİANCO BİANCO BİANCO bence tek Batıkentte değil Ankarada rakipsiz...Hem 1.sınıf Kalite hem de çok samimi ve mütevaziler...
Düğün Günüm benim hayatımdaki en önemli günlerden biridir ve bu günü şansa bırakmak istemem, bunun için de bence 600 tl çok az bile ayrıca damat traşı da dahil dir bu fiyata, Yinede düşünün derim...
merhaba arkadaşlar geçen hafta pazar düğünüm vardı bana yakın olduğu için fd tesettür kuaföre gittim türbanımdanda makyajımdanda memnun kaldım makyajda kunlandıkları ürünler gerçekten kaliteliydi düğünümde herkes çok beyendi tavsiye ederim
Gelin saçı ve makyajın 250 tl olduğunu biliyorum ama ben şahsen memnun kaldım tavsiye ederim :)hayırlı olsun, fd kuaför de ablamın düğününde gitmiştik, bizde çok memnun kalmıştık..
ablam tesettürlü ve çok iyi yapmışlardı türbanını...
son zamanlarda hızla yükselişte fd kuaför...
biz gideli 4 sene kadar oluyor...
şimdinin fiyatları nasıl peki ?
düğün sırası şimdi bende de :) bende arayış içerisindeyim, oraya gidesim var ama tesettür kadar saçı da iyi yapacaklar mı buna emin olamıyorum..
bir de evimize çok ters yerde kalıyor, yol açısından gitmek istemiyorum pek ama ....
fiyat da biraz belirleyici oalacak...
Merhaba :) bende bugün Başak Kuaför ile anlaştım nişanım için, fakat heyecandan sormayı unuttum :) acaba o gün yanınızda gelen kardeşinizin, annenizin vs. saşını da yapıyorlar mı ? yani ektra ücret vs önemli değil, yapsınlar da :)
hatırlamıyorum ne yazık ki. Kaldı ki fiyat değişimi olmuşturBaşak Kuaför ile nekadara anlaştınız ?
Sırf bu saçma sapan reklam yapma şekliniz yüzünden değerlendirmeye almadım bile sizi. Cok ezik geldiniz! Bu ne ya salak yerine koyuyorsunuz insanlari. Kirletiyorsunuz burayı gidin baska yerde yapın reklaminiziBİANCO BİANCO BİANCO bence tek Batıkentte değil Ankarada rakipsiz...Hem 1.sınıf Kalite hem de çok samimi ve mütevaziler...
Buda reklam arkadaşlar ciddiye almayınEsta kuaför ankara tek bence gelin saçları ve ekibiyle etlikte güler yüzleri ilgi ve alakalarıyla tam bir profesyoneller en az bizm tanıdıklarımızdan 5 kişi gelin saçını orda yaptırdı tek kelime her şey mükemmel
Sırf bu saçma sapan reklam yapma şekliniz yüzünden değerlendirmeye almadım bile sizi. Cok ezik geldiniz! Bu ne ya salak yerine koyuyorsunuz insanlari. Kirletiyorsunuz burayı gidin baska yerde yapın reklaminizi
Buda reklam arkadaşlar ciddiye almayın
Siz benim reklam yaptığımı nerden biliyorsunuz bu konuyu araştırırken açtım Hesabı mesaj yazdım her konuya mesaj yazmamı gerekiyor anlamıyorum sizi yaa o zaman sizde fd kuaförün reklamını yapıyorsunuz çok ayıp yaa çok ayıpresmen reklam yapıyorsunuz..
site içeirsinde 6 mesajınız var hepsi de bianco üzerine...
hiç samimi değilsiniz
Siz benim reklam yaptığımı nerden biliyorsunuz bu konuyu araştırırken açtım Hesabı mesaj yazdım her konuya mesaj yazmamı gerekiyor anlamıyorum sizi yaa o zaman sizde fd kuaförün reklamını yapıyorsunuz çok ayıp yaa çok ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?