bende ıyı bir dr yok para kazanmaya çalışan dr var artık bu işi sektör haline getirmişler maalesef yazıklar olsun tek dertleri alacakları paraYa anlam veremiyorum iyi nefes almayan burun guzel bir burun degildir ki bu drlar bunu bilmiyorlar mi saglik herseyden onemli degil midir nerden bulucaz bunu duzeltecek dru lutfen birbirimize yardimci olalim
aynen katılıyorum hiç bulaşmamak lazımmış büyük burunlarla gezmek en ıyısıkesinlikle küçük ve güzel burunlu olan insanlara bakıyorum hepsi burnundan konuşuyo gibiler sanki sürekli gripler. İkisi aynı anda neden olmuyor bilmiyorum
Ben drumdab kucuk bi burun ustemedimki buyuk olsun dedim kendi burnum xaten vuyuk degildi olan sekli boxuldu burnumun sekilsiz bi tuhaf suan herseyden otesi nefes alamiyorum artik yazik herseye cok yazikkesinlikle küçük ve güzel burunlu olan insanlara bakıyorum hepsi burnundan konuşuyo gibiler sanki sürekli gripler. İkisi aynı anda neden olmuyor bilmiyorum
siz ameliyat oldunuz mu haldun beye?Kesinlikle Haldun Kamburoğlu :) verdiğiniz fiyat aralığıda uygun sitesini bir ziyaret edin derim
Eşimin nefes sorunu vardı eşim ameliyat oldu :)siz ameliyat oldunuz mu haldun beye?
geçmiş olsun. nefesi düzeldi mi ? aynı zamanda estetik de oldu degil mi?Eşimin nefes sorunu vardı eşim ameliyat oldu :)
Aynen bizim tek derdimiz nefes problemiydi aslında ama eşim bi gitti bi sürü sıkıntısı çıktı, burun delikleri eşit değilmiş, kemik ve et varmış vs hepsini düzeltti doktorumuz şimdiki halinden çok memnunuz kesi izleride geçti gitti çok dikkatli bakan ve kesinin nerde olduğunu bilen birisi bile net göremiyor ki kanatlardaki kesi çok geç iyileşir deri yapısına bağlı olarak iz tamamen yok olmayabilir herkeste durum farklıdır.geçmiş olsun. nefesi düzeldi mi ? aynı zamanda estetik de oldu degil mi?
teşekkurler. hoca hakkında zaten cok olumlu yorum var. kasap bir dr degil en onemlisi. sizden de olumlu yorum almak beni mutlu etti. ben de ekim ayında ameliyat olacagım kendisine.Aynen bizim tek derdimiz nefes problemiydi aslında ama eşim bi gitti bi sürü sıkıntısı çıktı, burun delikleri eşit değilmiş, kemik ve et varmış vs hepsini düzeltti doktorumuz şimdiki halinden çok memnunuz kesi izleride geçti gitti çok dikkatli bakan ve kesinin nerde olduğunu bilen birisi bile net göremiyor ki kanatlardaki kesi çok geç iyileşir deri yapısına bağlı olarak iz tamamen yok olmayabilir herkeste durum farklıdır.
Oo çok sevindim hiç pişmanlık duymayacağınıza eminim, kasaplıktan olabildiğince uzak doğallığa bir o kadar yakın ve içten bir insan kendisi zaten sizde o elektriği almış olacaksınız ki kararınızı vermişsiniz :) şimdiden hayırlı olsunteşekkurler. hoca hakkında zaten cok olumlu yorum var. kasap bir dr degil en onemlisi. sizden de olumlu yorum almak beni mutlu etti. ben de ekim ayında ameliyat olacagım kendisine.
dediklerinize harfiyen katılıyorum. cok tesekkurler. sizin de bebişiniz hayırlı ugurlu olsun. allah analı babalı büyütsünOo çok sevindim hiç pişmanlık duymayacağınıza eminim, kasaplıktan olabildiğince uzak doğallığa bir o kadar yakın ve içten bir insan kendisi zaten sizde o elektriği almış olacaksınız ki kararınızı vermişsiniz :) şimdiden hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim,amindediklerinize harfiyen katılıyorum. cok tesekkurler. sizin de bebişiniz hayırlı ugurlu olsun. allah analı babalı büyütsün
Bence ameliyatlı her burun belli oluyor. Ben anlıyorum şahsen. Önemli olan doğal olsun anlaşılmasın değil bana kalırsa. 2.bir ameliyata ihtiyaç olmaması,ameliyat sonrasının sıkıntılı olup olmaması,drun sadece paramı alayim hastanın sıkıntısı beni bağlamaz mantığında olmaması tüm bunlar bana kalırsa çok daha önemlidir.insan düşündükçe korkuyo.kaç gündür olumsuz yorum okuyorum burnum çok kalınlaştı eskisinden kötü oldu gibi.keşke estetik olduktan sonra da buraya girmeye devam edip bize yardımcı olsa arkadaşlar.ben başta haldun kamburoğlunu düşünmüştüm ama fazla estetik gibi geldi yaptığı burunlar.bazıları çok güzel belki de bana öyle geldi.şimdi de hakan soygur u düşünüyorum.fikri olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?