Ankarada en iyi burun estetiği doktoru..?

ifademi çok değiştiriyor ve nefes problemim var kbb uzmanı ameliyat olman gerek dedi..evet doktor kararı vermek çok zor .umarım yanılmam
canım merhaba seni nickten hatırladım.ben zühtü hocaya ameliyat olmuştum.o zaman senlede konuşmuştuk merak ettim sen ameliyat olmadınmı bi ara olacam felan demiştin.ne yaptın.halen doktor araştırmasımı yapıyorsun?

canım merhaba seni nickten hatırladım.ben zühtü hocaya ameliyat olmuştum.o zaman senlede konuşmuştuk merak ettim sen ameliyat olmadınmı bi ara olacam felan demiştin.ne yaptın.halen doktor araştırmasımı yapıyorsun?
malesef araya kpss sınavı girince beklemek zorunda kaldm..şimdide doktor araştırmaya devam ediyorum halen emin değilim..çok zor bi süreçmiş

malesef araya kpss sınavı girince beklemek zorunda kaldm..şimdide doktor araştırmaya devam ediyorum halen emin değilim..çok zor bi süreçmiş
evt kolay değil burun bir kez iyi bir doktora yaptırman lazım içine sinen doktor olması lazım bide eskiye göre cok fazla doktor ismi var.bizim olduğumuz zamanda bi kaç isim vardı araştırması daha kolaydı. şimdi secenek cok onun içinde insan kararsız kalıyor.senin kısmetinde bi yerde bekliyordur. :)

Sühan beyin diğer hastalarını gördünüzmü acaba güzel olmuşmu. birde muayne ücretiyle amelyat ücreti ne kadar canım bilgi verirsen çok sevinirim
Kendisi zaten yaptigi burunlardan resim gosteriyor oraya gittiginizde .bana fiyat olarak hastane dahil 10000 bin dedi 9000 bin tlye indirdi tanidik vasitasiyla geldigim icin .suan cok memnunum ama 1 yil sonra asil belli olacak ....

Emin Mavili diye bir doktor yaptı. Ama ben sana gerçekten iyice düşünmeni öneririm, sonradan pişman olmak çok beter. Hatta öyle çok kusurlu, çok göze batan bir burun değilse yaptırmamanı tavsiye ederim.

siz hangi doktorlara ya da doktora ameliyat oldunuz ? 3 farklı doktor ismi duydum ben sizden

siz hangi doktorlara ya da doktora ameliyat oldunuz ? 3 farklı doktor ismi duydum ben sizden
evet doğru duymuşsun. iki ameliyat oldum. ikinci ameliyatımı iki doktor yaptığı için toplamda üç doktora ameliyat olmuş oluyorum. son ameliyatımı ferruh bingül yaptı. burnum çok kötü.

evet doğru duymuşsun. iki ameliyat oldum. ikinci ameliyatımı iki doktor yaptığı için toplamda üç doktora ameliyat olmuş oluyorum. son ameliyatımı ferruh bingül yaptı. burnum çok kötü.

anladım ama canını çok sıkıyorsun, şu hayatta çaresi bulunmayan şeylere üzülmek gerek sadece. burnun şu an ne durumda bilmiyorum, belki sana kötü geliyodur sadece. öyle olmasa bile çok daha iyi doktor bulup yeniden ameliyat olma gibi bir şansın var. yani dediğim gibi şans her zaman var. çok sıkma canını bu kadar

anladım ama canını çok sıkıyorsun, şu hayatta çaresi bulunmayan şeylere üzülmek gerek sadece. burnun şu an ne durumda bilmiyorum, belki sana kötü geliyodur sadece. öyle olmasa bile çok daha iyi doktor bulup yeniden ameliyat olma gibi bir şansın var. yani dediğim gibi şans her zaman var. çok sıkma canını bu kadar
Öyle bir doktor bulabilir miyim ki, nereden bulabilirim?

Merhabalar ben 4 mayısta Esabil Eker'e ameliyat oldum. Şu an alçım olduğu ve yeni olduğum için tam bir şey söyleyemiyorum ama arkadaşlarımda olduğu için Esabil beyi seçtim. Şimdiye kadarda hiç kötü yorum duymadım hakkında. Gelen hastalarla dışardaki insanlarla falan konuştum herkes iyi ve sonucundan memnun olduğunu söylüyor umarım benimde aynı şekilde olur. İlgili alakalı sevecen birisi :)

ferruh bingül'e giderek hayatımın en büyük hatasını yaptım .Kimseye tavsiye etmiyorum Eli çok ağir ve özensiz hastasınıda hiç takip etmiyor gittiğinde hatırlamıyor bile 3 kere ameliyat yaptı ve üçündede çok hasar verdi düzelteceğine dahada kötü yaptı sakın kimse dr ferruh bingüle gitmesin.

X