Kapalı Burun Estetiği doktor tavsiyesi verebilir misiniz?

Merhaba. Ben 2 yıl önce Halit Urgana kapalı teknikle ameliyat oldum. Ameliyat sonrası dolgunluk hisssi dışında ağrım olmadı diyebilirim. Kendisi çok kaliteli bir doktor. Burnumda eğilme bükülme sarkma olmadı. Tampon da yoktu. Her zaman sorulara cevap veriyor. Sıra bulmak bazen zor olabiliyor ama şu dönemde çok fazla zorlanmayabilrsinz.Kızkardeşim de kbb tarafından ameliyat edilmişti fakat onda sonradan yamuklık oldu. Yine Halit urgan düzeltti. Yapay bir görüntü olmuyor. Burnumu çok seviyorum. Sayfasını incelerseniz anlarsınz xaten. Ben de foto atarım isteyene
Merhaba ben de halit urgana ameliyat olacağım çok yakında. Benimle de öncesi sonrası fotoğraflarınızı paylaşabilir misiniz acaba 🙏🏻

MErhaba bende oğuz beyin sayfasındaki burunları çok beğeniyorum görüşmeye gidicem bide ahmet arslanoğuna gittim onunda çok güzel ama agustostan önce yer yok siz oğuz beye oldum demişsiniz bana özelden resimlerinizi gösterirmisiniz tica etsem ben babynose burun istiyorum :)

Halit urgan sayesinde benım burnum tıkalı kaldı öncesinde herhangi bir problem yoktu. Nefes alırken de yapısma sorunu yasıyorum.

X