Ankarada en iyi burun estetiği doktoru..?

Al benden de o kadar!

Matemm hanım öncelikle merhabalar.Bu yazıyı sizin iyiliğiniz için yazıyorum lütfen yanlış anlamayın.Hatta bu üyeliği bile sizin için açtım diyebilirim.
İnşallah beni yanlış anlamazsınız tek niyetim iyi olmanız.Araştırmalarınızın boşa gitmemesi ve mutlu olmanız.
Bu yazıyı yazma sebebim kesinlikle sizi ameliyattan caydırmak falan değil.Sadece daha doğru karar vermenizzi sağlamak.
Nerden başlasam bilmiyorum.Ben aslında uzun süredir forumu takip ediyorum.Özellikle burun estetiği kısmını.(Artık eskisi kadar olmasada).Alışkanlık olmuş
Sizi bir çok konuda gördüm ve ister istemez dikkatimi çektiniz.Şimdide anladığım kadarıyla ameliyat sürecine girmek üzeresiniz.
Bu yazıyı yazmadan önce profilinizde baya bir dolaştım.
Açtığınız konuları, attığınız yorumları vs.Anladığım kadarıyla herşeyiyle MÜKEMMEL bir insan olmak istiyorsunuz (Belki farkında değilsiniz zaten öylesiniz :)
Ama Allah sizi böyle yaratmış.Kendinizi kabullenin.Zaten herkesten farklı ve mükemmelsiniz.Mükemmel olmak isteyişinizin kanısına nerden vardınız diyceksiniz.Geçmişteki konularınıza baktım çünkü.
Sizin meğer sadece burnunuzla değil kaşınızla, gözünüzle, çenenizle, elmacık kemiklerinizle, dudağınızla, memenizle, kilonuzla kısacası herşeyinizle (KENDİNİZLE) sorununuz var.
Şuan gözünüzdeki en büyük sorun burun olabilir.Diğerlerini yaptırsamda yaptırmasamda olur diyorda olabilirsiniz.
Ama benim nacizane fikrim bu ameliyatı olmuş biri olarak sizin bu ameliyatı olmamanızı tavsiye ederim.
Çünkü sizin kadar kendini inceleyen sizin kadar mükemmelliyetçi bir insan burun ameliyatından çıkacak sonucu beğenmez.
Aslında Bende mükemmelliyetçiyim, tek farkım; burnum haricindeki yerlerdeki kusurların dahi bana farklı bir mükemmelliyet kattığını farkındayım.
Her insan farklıdır Matemm hanım.Ve KUSURSUZ MÜKEMMEL sonuç ne yazikki hiç bir burun ameliyatında yoktur.Ben burun ameliyatımı ankarada oldum.
Sonucu soracak olursanız etrafımdakiler Mükemmel ancak bu kadar olur dediler.
Etrafımdakiler dediğim söylediğim kişiler.Söylemediklerim sende birşey var bir güzelleşmişsin dediler.
Güzelleştiğimi çaktırmak istemeyenler sende bi değişiklik var ya dediler :)
Hatta sana şöyle diyeyim ben estetikli burunu saniyesinde anlarım.Artık gözüm çok alıştı çünkü.Mesleğiminde etkisi büyüktür bu duruma.
Bir yerden yakalarım yani.Ama fotoğraflarda, aynada bilmesem ameliyat olduğumu kendi burnuma estetik demem.
Yani o kadar doğal olduki insanları geçtim ben bile anlamıycam nerdeyse ameliyat olduğumu.
Burnun ameliyattan önce nasıldı diye sorarsanız ameliyattan önce bariz yamuk ve kemerliydi.
Onun dışında burnumun yüzüme kalınlığı, uzunluğu burnun kendi içindeki kalınlığı, uzunluğu, genişliği, burun ucumun şekli yani herşeyi yerindeydi.
Bende sadece yamukluğunun düzeltilmesi kemerin alınması ve diğer herşeyin bozulmadan aynı kalmasını istiyodum.
Yani burnumun güzelleşmesini değil yeni bir kusur çıkartmadan var olan kusurların düzeltilmesini istiyordum.
Ve öylede oldu.Hatta bekleğimdende güzel oldu.Ama ben bakınca görmek isteyince hala kusur görüyorum.
Artık fotoğraflardanda çekinmiyorum videodanda insanlarla diyologtanda.
Açıkcası benim burnum başka bir insana yapılmış olsaydı yada internetten takip ettiğiniz doktorlardan biri paylaşsaydı mükemmel olmuş derdiniz.
Bunları nedenmi diyorum.Farzedelimki benim burnum sizin yüzünüze yakışan tamamlayan bir burun ve sizde oldu.Yine beğenmiyecektiniz.Niye mi?
Çünkü kimsenin sizde göremediği, sorunları kendinizde görüyorsunuz.
Belkide Kendinizi insanların sizi gördüğünden farklı görüyorsunuz.Bana sorarsanız ilk psikolojinizi düzeltmenize bakın.
Ha diyosanızki burnum düzelmeden psikolojimden düzelmez.O zaman anlayınki gerçekten önce psikolojinizi düzeltmeniz lazım.
Kendinizle barışmanız, kendinizi sevmeniz, bunlara ragmen değişime ihtiyaç duyuyorsanız o zaman bu ameliyatı olmalısınız.
Demek istediğim siz sorun görmek için kendinize bakıyorsunuz bunu yapmayın kendinizdeki güzellikleri görüp mutlu olun.
Eğerki bunlara rağmen ben kesin ameliyat olacam diyorsanız benim size verebilceğim tek adres doktorum EREN TAŞTAN'dır.
Ama kesinlikle ve kesinlikle ben bunları yazdım diye gidip Eren hocaya ameliyat olmayın.
Sadece ben bir gidip görüşmenizi tavsiye ederim.Allah korusun beklenmedik birşey çıkarsa sonra bana beddua etmeyin.
Kimseyi yermek veya övmek gibi niyetim yok ama Türkiyenin en iyileriyle görüştüm ve dedikleri şey fazla mükemmeliyetçisin ameliyattan sonrada mutlu olamazsın.
Ama benim bu mükemmeliyetçiliğime ragmen eren hocam %95 oranda isteklerimi karşıladı.Bana %5 i kaldı.%95 dememin sebebi yukardada dediğim gibi benim mükemmeliyetçiliğim.
Yoksa benim beklediğimdende iyi oldu sonuç.İnan bana gerçekten mükemmel kusursuz sonuç diye birşey yoktur.Unutmaki bu ameliyatı yapan kişide senin benim gibi bir insan.
Ameliyat olmadan önce Bunu muhakkak kafana yaz..Çünkü inan insan aynada ne görmek istiyorsa onu görüyor.
Ha şunuda ekleyim dünyadaki en iyi doktora dahi olsan bu ameliyatı nasibinde yoksa eğer sonuç yine kötü olur.
Yani her doktorun muhakakki kesin ve kesin çok kötü yaptığı bir burun vardır.Bana soracak olursan kendinle tekrar bir yüzleş ve dediklerimi iyi bir düşün öyle karar ver.
Son olarak umarım mutlu olursun ve herşey gönlüne göre olur.Lütfen yanlış anlamayın beni.Umarım araştırmalarınıza o kadar düşünmenize değer birşeyler.
İlk defa biri için bi foruma üye olup ilk defa birine bu kadar uzun bir yazı yazıyorum:)
Bilmiyorum ama içimden geldi umarım sizin içinde biraz aydınlatıcı bir yazı olmuştur:)
Burun Ameliyatının en zor kısmı doktor seçimi basit kısmı ameliyat ve fevkaledinin fevkinde zor kısmıda psikolojik olarak ameliyat sonrasıdır bunuda unutmayın :)
Ve sonuç olarak burun estetiğinde mükemmel sonuç diye birşey yoktur özellikle bizim gibiler için.Vede bence bu aşamada siz ameliyat olmayın.
Ameliyat sonrası dönemi kaldıramıyabilirsiniz. İnşallah herşey gönlünüzce olur ve mutlu olursunuz :)

Detaylı bi şekilde yazmışsınız iyi niyetle fakat burun konusunda öncelikli sorunum nefes alamamak...Evet görüntü konusunda belki çoğu kişinin farketmediği şeyleri düzeltmek istediğim oldu..açtığım eski konular en az 1 yıl öncesine aittir ve bu süreçte fikirlerim değişti..Tıpkı sizin gibi sadece varolan sorunların çözülmesini istiyorum..Mükemmelliyetçilik ise bana birazda çocukluğumdan bu yana sürekli başkalarıyla kıyaslandığım için gelmiştir..Güzellik anlayışının sonu yok..dudakların güzel neden daha dolgun olmasın..Kaşlarını almadanda şekli fena değil neden daha iyisi olmasın..gibi türlü sorular..Takdir edersinizki insanların%90 ı görüntüye önem veriyor.Ben artık beni seven bu halimlede sevmeli inancındayım.Burun ameliyatını ise başkaları için değil kendim olmak istediğim için oluyorum..Eren taştan konusuna gelince kendisinin çok doğal sonuçlarını gördüm fakat hiç memnun kalmayan bikaç hastasıylada konuştum..hatta kendisini çok eleştirenler vardı..Bi yerde bu ameliyat birazda şans işi..Şuan Ankarada dr.Hakan soygür bakıyorum..büyük ihtimalle bu hafta ameliyat olucam..Bende sizin gibi ameliyatlı burnu hemen anlıyorum tabii bazı çok doğal duranlar dışında..Yıllardan sonra nihayet karar verdiğimde umarım pişman olacağım herhangi bişey yaşamam.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok arastirma yapmissiniz tebrik ederim umarim benim gibi nefesinizi kaybetmezsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok arastirma yapmissiniz tebrik ederim umarim benim gibi nefesinizi kaybetmezsiniz
siz kbb uzmanınamı oldunuz yoksa plastik cerrahmı? ameliyat öncesinde nefes probleminiz yoktu sanırım..burun kanatları küçüldüğünde mesela nefes kanalı direk küçüldüğündenmi nefes almamanız..Yoksa bazılarında geniz eti varsa ameliyat olsa bile bu durum tekrarlıyor.bu yüzdenmi acaba

Kesinlikle Haldun Kamburoğlu :) verdiğiniz fiyat aralığıda uygun sitesini bir ziyaret edin derim

izmirde bilen varmı ?

Geniz eti sorunum olsaydi ameliyattan once mukemmel nefes aliyor olmazdim sanirim ameliyattan sonra nefesimi kaybettigime gore ameliyatta bi sorun oldu drun nefes kanallarinda yaptigi daraltmayi ince ince hesaplamasi gerekiyo benim sorunum bence yan duvarlarimin cok daraltilmasindan ve cok fazla kikirdak cikarilmasindan dolayi oldu bir de drum nazal valv darligi problemi yaratmis ameliyatta

Drum burdan reklam yapanlar yuzunden gittigim kbb uzmaniydi bu platform yoneticilerine hic bir lafim yok gayet adil davranmaya calisiyorlar emin olun

Drum burdan reklam yapanlar yuzunden gittigim kbb uzmaniydi bu platform yoneticilerine hic bir lafim yok gayet adil davranmaya calisiyorlar emin olun
Çok geçmiş olsun..öncesinde nefes probleminin olmadan sonradan oluşması kötü tabii..Yeni bir ameliyatta istemiyordunuz sanırım..Zor bi süreç gerçekten.bu hafta doktorlarla randevum var.umarım yanılmam.biri kbb uzmanı estetik açıdan ne olur bilmiyorum..İyi nefes için kbb uzmanına gidin diyorlardı ama buda yanılgı

sagol
Ben de nefese cok onem verdigim icin kbb sectim ancak drum yanlis tercihti sanirim suan sekli cok kotu burnumun ama inan nefesime daha cok uzuluyorum cunku hayatimi cok olumsuz etkiliyor nefessizlik dikkat edin derim drunuzla nefes olayini iyice konusun hava yollarinizi daraltmasin nefessizlik cok zor heleki benim gibi harika nefes alip da ameliyattan sonra kaybedenler icin

Malesef doktorlar ameliyat esnasında daha zarif ve dar bir burun yaratmak için burun kanatlarınıda törpülüyorlar buda hava yolunu daralttığı için nefes sorunu oluşuyor. 2 elinizle burun kanatlarınızın derisini yanlara doğru çekin ve ne kadar rahat nefes almaya başladığınızı göreceksinz. Bu benimde basıma geldi ve malesef bunu düzeltebilmekte her doktorun yapabileceği birşey değil ((

siz kime ameliyat oldunuz acaba? bende bi doktorla görüşüp bu durumdan bahsettim.Elbette sadece geniz eti ve kemik eğriliğini düzeltirsem sonuç çok daha başarılı olur dedi.Ancak burun kanatlarını çok az daraltacağını ve bu farkı benim anlamayacağımı söyledi. .zaten çok geniş bi burun ucum yok.Bu sebepten tekrar konuşup daraltmayı en az oranda yapmasını söylicem

matemm evet burnun kenar yüzeylerini ve kanatlarını olabildiğince müdahele ettirmemeye çalışın burnu mandal gibi sıktığımızda bile anlık bile olsa ne kadar rahatsız ediyor bizi Bide o şekilde bir ömür yaşadığınızı düşünün kabus gibi Benim ilk ameliyatım özel bir hastanede çokta tecrübeli olmayan bir doktorda olmuştu çok bilgisizdim o zamanlar bu konularda ve malesef burnuma böyle bir işlem yaptı o gün bu gündür tertemiz bir nefes alabilmek benim için hayal...

Ya anlam veremiyorum iyi nefes almayan burun guzel bir burun degildir ki bu drlar bunu bilmiyorlar mi saglik herseyden onemli degil midir nerden bulucaz bunu duzeltecek dru lutfen birbirimize yardimci olalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…