Al benden de o kadar!ferruh bingül'e giderek hayatımın en büyük hatasını yaptım .Kimseye tavsiye etmiyorum Eli çok ağir ve özensiz hastasınıda hiç takip etmiyor gittiğinde hatırlamıyor bile 3 kere ameliyat yaptı ve üçündede çok hasar verdi düzelteceğine dahada kötü yaptı sakın kimse dr ferruh bingüle gitmesin.
Benim onerim burnun cok kotu degilse ameliyat olmaman
Matemm hanım öncelikle merhabalar.Bu yazıyı sizin iyiliğiniz için yazıyorum lütfen yanlış anlamayın.Hatta bu üyeliği bile sizin için açtım diyebilirim.Gerçekten güvenilir..tecrübeli...nefes sorununa çare olacak ve DOĞAL BURUNdan yana olan hangi doktorları önerirsiniz..?
Ameliyatı riske atmak istemiyorum.8-9 bin civarı fiyatı olabilir.
Bu konuda bilgili bayanlar yardımcı olursanız çok iyi olur
Dr.Eren Taştan ı araştırıyorum bu arada...ama forumda malesef fotoğraf yok..
(Tunç şafak ,serdar öztürk,tevfik sözen ve zühtü demiri eledim)
siz kbb uzmanınamı oldunuz yoksa plastik cerrahmı? ameliyat öncesinde nefes probleminiz yoktu sanırım..burun kanatları küçüldüğünde mesela nefes kanalı direk küçüldüğündenmi nefes almamanız..Yoksa bazılarında geniz eti varsa ameliyat olsa bile bu durum tekrarlıyor.bu yüzdenmi acabaCok arastirma yapmissiniz tebrik ederim umarim benim gibi nefesinizi kaybetmezsiniz
izmirde bilen varmı ?Gerçekten güvenilir..tecrübeli...nefes sorununa çare olacak ve DOĞAL BURUNdan yana olan hangi doktorları önerirsiniz..?
Ameliyatı riske atmak istemiyorum.8-9 bin civarı fiyatı olabilir.
Bu konuda bilgili bayanlar yardımcı olursanız çok iyi olur
Dr.Eren Taştan ı araştırıyorum bu arada...ama forumda malesef fotoğraf yok..
(Tunç şafak ,serdar öztürk,tevfik sözen ve zühtü demiri eledim)
Geniz eti sorunum olsaydi ameliyattan once mukemmel nefes aliyor olmazdim sanirim ameliyattan sonra nefesimi kaybettigime gore ameliyatta bi sorun oldu drun nefes kanallarinda yaptigi daraltmayi ince ince hesaplamasi gerekiyo benim sorunum bence yan duvarlarimin cok daraltilmasindan ve cok fazla kikirdak cikarilmasindan dolayi oldu bir de drum nazal valv darligi problemi yaratmis ameliyattasiz kbb uzmanınamı oldunuz yoksa plastik cerrahmı? ameliyat öncesinde nefes probleminiz yoktu sanırım..burun kanatları küçüldüğünde mesela nefes kanalı direk küçüldüğündenmi nefes almamanız..Yoksa bazılarında geniz eti varsa ameliyat olsa bile bu durum tekrarlıyor.bu yüzdenmi acaba
Çok geçmiş olsun..öncesinde nefes probleminin olmadan sonradan oluşması kötü tabii..Yeni bir ameliyatta istemiyordunuz sanırım..Zor bi süreç gerçekten.bu hafta doktorlarla randevum var.umarım yanılmam.biri kbb uzmanı estetik açıdan ne olur bilmiyorum..İyi nefes için kbb uzmanına gidin diyorlardı ama buda yanılgıDrum burdan reklam yapanlar yuzunden gittigim kbb uzmaniydi bu platform yoneticilerine hic bir lafim yok gayet adil davranmaya calisiyorlar emin olun
sagolÇok geçmiş olsun..öncesinde nefes probleminin olmadan sonradan oluşması kötü tabii..Yeni bir ameliyatta istemiyordunuz sanırım..Zor bi süreç gerçekten.bu hafta doktorlarla randevum var.umarım yanılmam.biri kbb uzmanı estetik açıdan ne olur bilmiyorum..İyi nefes için kbb uzmanına gidin diyorlardı ama buda yanılgı
siz kime ameliyat oldunuz acaba? bende bi doktorla görüşüp bu durumdan bahsettim.Elbette sadece geniz eti ve kemik eğriliğini düzeltirsem sonuç çok daha başarılı olur dedi.Ancak burun kanatlarını çok az daraltacağını ve bu farkı benim anlamayacağımı söyledi. .zaten çok geniş bi burun ucum yok.Bu sebepten tekrar konuşup daraltmayı en az oranda yapmasını söylicemMalesef doktorlar ameliyat esnasında daha zarif ve dar bir burun yaratmak için burun kanatlarınıda törpülüyorlar buda hava yolunu daralttığı için nefes sorunu oluşuyor. 2 elinizle burun kanatlarınızın derisini yanlara doğru çekin ve ne kadar rahat nefes almaya başladığınızı göreceksinz. Bu benimde basıma geldi ve malesef bunu düzeltebilmekte her doktorun yapabileceği birşey değil((
Ya anlam veremiyorum iyi nefes almayan burun guzel bir burun degildir ki bu drlar bunu bilmiyorlar mi saglik herseyden onemli degil midir nerden bulucaz bunu duzeltecek dru lutfen birbirimize yardimci olalimMalesef doktorlar ameliyat esnasında daha zarif ve dar bir burun yaratmak için burun kanatlarınıda törpülüyorlar buda hava yolunu daralttığı için nefes sorunu oluşuyor. 2 elinizle burun kanatlarınızın derisini yanlara doğru çekin ve ne kadar rahat nefes almaya başladığınızı göreceksinz. Bu benimde basıma geldi ve malesef bunu düzeltebilmekte her doktorun yapabileceği birşey değil((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?