Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GüncelMesut kaya ya ameliyat olan var mi
bunu ben yazmışım, nefes alma problemim ortaya çıktı, sebebini bilmiyorum ama şekil olarak iyi yaniBen öyle ünlü doktorlara yaptırmadım. Bildiğin Ankara hastanesinde bi doktora yaptırdım üstelik çok memnunum
Kime oldunuzbunu ben yazmışım, nefes alma problemim ortaya çıktı, sebebini bilmiyorum ama şekil olarak iyi yani
Yüksel Kankaya.Kime oldunuz
Ne kadar fiyat biçiyor ve ne zmana veriyor ameliyat tarihiniYüksel Kankaya.
Bu arada nefes alma problemim sinüzitten dolayı imiş.
Kendisi başarılı bir doktor.
Bende ocak sonunda olacağım sanırım ankara hastanesinde ama yüksel beye değil gencay üstün diye bir doktora ve 2 yıl önce mezun olmuş hacettepede uzmanlık yapmış 5 yılda umarım pişman olmam yaYüksel Kankaya.
Bu arada nefes alma problemim sinüzitten dolayı imiş.
Kendisi başarılı bir doktor.
Onu tanımıyorum ama Yüksel bey tecrübelidir. Ben 2013'de yaptırmıştım. Devlet hastanesi olduğu halde yakından takip ediyor hastalarını. 5,5 - 6 saat sürdü ameliyatım. Sonrasında 1 hafta yüzüm şekil değiştirdi, şişme ve morluklar vs. ama sonuca değer yani.Bende ocak sonunda olacağım sanırım ankara hastanesinde ama yüksel beye değil gencay üstün diye bir doktora ve 2 yıl önce mezun olmuş hacettepede uzmanlık yapmış 5 yılda umarım pişman olmam ya
Sizin adınıza çok sevindim umarım benim kide güzel sonuçlanır korkuyorum baya ama bakalımOnu tanımıyorum ama Yüksel bey tecrübelidir. Ben 2013'de yaptırmıştım. Devlet hastanesi olduğu halde yakından takip ediyor hastalarını. 5,5 - 6 saat sürdü ameliyatım. Sonrasında 1 hafta yüzüm şekil değiştirdi, şişme ve morluklar vs. ama sonuca değer yani.
Fiyat konusunu bilmiyorum ya, onunla ben ilgilenmedim, abim çalışıyordu hastanede. sadece burun için 2 tıpa istiyorlar silikon. Ben ameliyattayken istemişler, ona 100 ₺ ödemiş bizimkiler.
Onun dışında ne kadar ödendi bilgim yok gerçekten, üzümünü yedim bağını sormadım :))
ameliyat tarihi, ben işlemleri bitirdikten hemen sonra yatışım yapıldı 1 hafta içinde oldu bitti her şey :)
inşaallah sizinki de güzel geçer Zorlu bir süreç ama sonuç mükemmel
Onu tanımıyorum ama Yüksel bey tecrübelidir. Ben 2013'de yaptırmıştım. Devlet hastanesi olduğu halde yakından takip ediyor hastalarını. 5,5 - 6 saat sürdü ameliyatım. Sonrasında 1 hafta yüzüm şekil değiştirdi, şişme ve morluklar vs. ama sonuca değer yani.
Fiyat konusunu bilmiyorum ya, onunla ben ilgilenmedim, abim çalışıyordu hastanede. sadece burun için 2 tıpa istiyorlar silikon. Ben ameliyattayken istemişler, ona 100 ₺ ödemiş bizimkiler.
Onun dışında ne kadar ödendi bilgim yok gerçekten, üzümünü yedim bağını sormadım :))
ameliyat tarihi, ben işlemleri bitirdikten hemen sonra yatışım yapıldı 1 hafta içinde oldu bitti her şey :)
inşaallah sizinki de güzel geçer Zorlu bir süreç ama sonuç mükemmel