Ankarada en iyi burun estetiği doktoru..?

Ben öyle ünlü doktorlara yaptırmadım. Bildiğin Ankara hastanesinde bi doktora yaptırdım üstelik çok memnunum :halay:
bunu ben yazmışım, nefes alma problemim ortaya çıktı, sebebini bilmiyorum ama şekil olarak iyi yani

Ben dr ali kavuzluya 3 ay önce ameliyat oldum ve gerçekten inanılmaz memnunum benden sonra 3 arkadaşımda ali beye ameliyat oldu onlarda inanilmaz memnun resmimi ekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20181221-222040_Instagram.jpg
    Screenshot_20181221-222040_Instagram.jpg
    122 KB · Görüntüleme: 233
Yüksel Kankaya.
Bu arada nefes alma problemim sinüzitten dolayı imiş.
Kendisi başarılı bir doktor.
Bende ocak sonunda olacağım sanırım ankara hastanesinde ama yüksel beye değil gencay üstün diye bir doktora ve 2 yıl önce mezun olmuş hacettepede uzmanlık yapmış 5 yılda umarım pişman olmam ya

Bende ocak sonunda olacağım sanırım ankara hastanesinde ama yüksel beye değil gencay üstün diye bir doktora ve 2 yıl önce mezun olmuş hacettepede uzmanlık yapmış 5 yılda umarım pişman olmam ya
Onu tanımıyorum ama Yüksel bey tecrübelidir. Ben 2013'de yaptırmıştım. Devlet hastanesi olduğu halde yakından takip ediyor hastalarını. 5,5 - 6 saat sürdü ameliyatım. Sonrasında 1 hafta yüzüm şekil değiştirdi, şişme ve morluklar vs. ama sonuca değer yani.

Fiyat konusunu bilmiyorum ya, onunla ben ilgilenmedim, abim çalışıyordu hastanede. sadece burun için 2 tıpa istiyorlar silikon. Ben ameliyattayken istemişler, ona 100 ₺ ödemiş bizimkiler.
Onun dışında ne kadar ödendi bilgim yok gerçekten, üzümünü yedim bağını sormadım :))

ameliyat tarihi, ben işlemleri bitirdikten hemen sonra yatışım yapıldı 1 hafta içinde oldu bitti her şey :)

inşaallah sizinki de güzel geçer ❤️ Zorlu bir süreç ama sonuç mükemmel

Onu tanımıyorum ama Yüksel bey tecrübelidir. Ben 2013'de yaptırmıştım. Devlet hastanesi olduğu halde yakından takip ediyor hastalarını. 5,5 - 6 saat sürdü ameliyatım. Sonrasında 1 hafta yüzüm şekil değiştirdi, şişme ve morluklar vs. ama sonuca değer yani.

Fiyat konusunu bilmiyorum ya, onunla ben ilgilenmedim, abim çalışıyordu hastanede. sadece burun için 2 tıpa istiyorlar silikon. Ben ameliyattayken istemişler, ona 100 ₺ ödemiş bizimkiler.
Onun dışında ne kadar ödendi bilgim yok gerçekten, üzümünü yedim bağını sormadım :))

ameliyat tarihi, ben işlemleri bitirdikten hemen sonra yatışım yapıldı 1 hafta içinde oldu bitti her şey :)

Sizin adınıza çok sevindim umarım benim kide güzel sonuçlanır korkuyorum baya ama bakalım

hala ankara hastanesinde mi çalışıyor bilginiz var mi

X