• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada en iyi burun estetiği doktoru..?

İnsanlar bir insanın doğuştan güzel bir burna sahip olabileceğine nerdeyse inanmıyorlar :)) Ben etrafımda kendi burnu olupta, burnu güzel ve şekilli olduğu için sürekli estetikmi sorusuyla karşılaşan insanlarda biliyorum malesef. Ve bi diğer konuda toplumda insanların burun yapısı genelde kusurlu olduğu için güzel bir burun hemen göze çarpıyor ve estetik olduğu buradan anlaşılıyor bence :) Ben ameliyat oldum Ferruh Bingül'e ama işin komik yani benimle yeni tanışanlar estetik oldugunu hemen anlarken yıllardır tanıdığım insanlar farketmedi :))))

benim kusursuz diye tabir ettiğim burun mükemmel olan değil.sadece bana özgü olan ve benim yüzümle uyumlu olan.küçük olması ya da büyük olması şart değil.

Tam 1 sene oldu ben çoğu insanın aksine doğallıktan pek yana olmadığım için çok memnun kalmadım çünkü eski burnuma göre büyük bir değişim olmadı zaten revizyon ameliyatıydı benimki ama nefes sorunumu da gideremedi her 2 açıdanda tatmin olamadım yani :)

rojda demirerin sılanın burunlarını doğal ve çok güzel bulmuyorum ama o kadar güzel enerjileri var ki çok beğenirim ikisini de genel olarak

kesinlikle kötü burun bile kendi arasında ayrılıyor. Burnun kemerli olabilir fakat genel anlamda burun yapın küçükse, ucu ve kanatları çok geniş değilse doktorlar harika burunlar çıkarıyor ameliyatta. Ama burun yapın büyük ve uzunsa hele birde burun ucun genişse vay haline bir türlü istediğin burna kavuşamıyorsun :)

burnum kemerli ve uzun ben de kavuşamaz mıyım acaba :) siz de bilirsiniz okadar zor bir kararki bi tamam diyorum olucam haftaya bi vazgeçiyorum

kemer gidiyor tabiki ama burnu fazla kısaltamıyorlar malesef bizzat kendim yaşadığım için biliyorum. Mesela İrem Derici ve Sıla'ya bakıyorum onlarınki de estetikli fakat uzun burunları var o kadar paraları var en iyi doktora giderler olsa onlar yaptırır demekki olmuyor diye kendimi teselli ediyorum :)

irem derici de ciddi bi sıkıntı var ya ama internette araştırdığım kadarıyla var ya kısalıp çok hoş olan.acaba fotoğrafta mı öyle.bi de gerçekte görmek lazım

valla ben revizyon ameliyatımda da özellikle kısalmasını istemiştim doktor bir yere kadar burnu kısaltabiliriz burun ucu çok geriye giderse bu sefer önden bakıldığından burun deliklerin karşıya bakar ve çok çirkin bir görüntü olur ayrıca burun kanatların aşağıda kalır yani olmaz demişti ben onun yalancısıyım :(((

vay be insanın kendisine öyle gelir derlerdi de inanmazdım.gerçekten çoook güzel görünüyo burnunuz.siz de çok güzelsiniz.nefes sorunu olmasa kesinlikle ihtiyacınız yok bence başka ameliyata bence

Çok teşekkür ederim ama iste burda gördüğümüz resimler netteki o minik burunlar fln insanı çok etkiliyor keşke biraz daha kısa olsaydı diyorum ama yapacak bişey yok :) nefes sorunum en çok canımı sıkan birçok hareketi bile kısıtlıyor

ben moralinizi düzeltmek için demiyorum.gerçekten güzel burnunuz ve yüzünüze çok yakışıyo :)bence gayet doğal da olmuş önceki halini bilemiyorum tabi.nefes sorunu olmasa çok iyimiş

Çok teşekkür ederim cidden moral oldu bana bu çok daha güzeli sizin olur umarım başarıyla sonuçlanır ameliyatınız :)

Back
X