Kapalı Burun Estetiği doktor tavsiyesi verebilir misiniz?

Kapalı teknik değil hiçbir teknik tamamen kesisiz olmaz, olamaz zaten, hanımefendinin sorusunun cevabı da zaten bu değil. Ayrıca her doktorun her iki tekniği de kullandığı bilgisi kesinlikle doğru değil. Türkiye'de kapalı ameliyat yapanlar sadece kapalı, açık yapanlar sadece açık yapıyor. Hatta kapalı yapanların birçok kişiyi geri çevirmesinin nedeni, burnun aslında açık teknikle ancak düzeltilebilecek olması ve kendilerinin açık ameliyat yapmaması. Burnun şeklini değerlendirip açık veya kapalı yapmaya karar veren ve her iki tekniği de aynı ölçüde başarıyla uygulayabilen doktor sayısı gerçekten yok denecek kadar az. O kadar araştırmama rağmen ben 1 kişi bile hatırlamıyorum yani. Şimdi ben bu sorunun asıl cevabını vereyim.

Kapalı tekniği kullanan birçok şehirde bilmediğimiz bir çok doktor vardır eminim, ancak sonuçlarını gördüğümüz, bildiğimiz, kapalı teknikte başarılı olan doktorlar listesi aşağıdadır:

Elad Azizli (İstanbul)
Eyüp Bozkurt (Antalya ve İstanbul)
Ali Evlice (Adana ve İstanbul)
Barış Çakır (İstanbul)
Eren Taştan (Ankara)
İbrahim Korhan (İzmir)
Gürcan Arslan (Ankara)
Engin Erkal (Antalya)
Güncel Öztürk (İstanbul)
Ali Murat Akkuş (İstanbul)
Erhan Coşkun (İstanbul)
Salih Emre Üregen (İstanbul)
Prof Dr. Mithat Akan (İstanbul)

Çok popüler olmayan birkaç doktor daha var ama şuan isimleri aklıma gelmiyor. Özelden yazarsanız sizin için notlarıma bakabilirim.
Evet size katılıyorum bu doktorların çoğınu ben de araştırdım ama hala açık teknik mi olsam kapalı mı çok kararsızım. Kapalıda 6 ay sonra burun ucunda düşme olabiliyormuş veya burun sırtında sonradan kemik çıkabiliyormuş ama tabi bu herkeste olmuyor

Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum. Uzun zamandır doktor araştırıyorum. Kapalı burun estetiği yaptırmak istiyorum özellikle de Ankara da olursa çok iyi olur. Eğer Ankarada bildiğiniz yoksa yinede isim verirseniz sevinirim güvenilir olsun yeterli. Benim bildiklerim Barış Çakır, Güncel Öztürk, Eren Taştan.. bu kişiler benim biraz bütçemi aşıyor maalesef :KK43:
Ben de istiyorum canım ama dediğin gibi çok pahali

Kapalı teknik değil hiçbir teknik tamamen kesisiz olmaz, olamaz zaten, hanımefendinin sorusunun cevabı da zaten bu değil. Ayrıca her doktorun her iki tekniği de kullandığı bilgisi kesinlikle doğru değil. Türkiye'de kapalı ameliyat yapanlar sadece kapalı, açık yapanlar sadece açık yapıyor. Hatta kapalı yapanların birçok kişiyi geri çevirmesinin nedeni, burnun aslında açık teknikle ancak düzeltilebilecek olması ve kendilerinin açık ameliyat yapmaması. Burnun şeklini değerlendirip açık veya kapalı yapmaya karar veren ve her iki tekniği de aynı ölçüde başarıyla uygulayabilen doktor sayısı gerçekten yok denecek kadar az. O kadar araştırmama rağmen ben 1 kişi bile hatırlamıyorum yani. Şimdi ben bu sorunun asıl cevabını vereyim.

Kapalı tekniği kullanan birçok şehirde bilmediğimiz bir çok doktor vardır eminim, ancak sonuçlarını gördüğümüz, bildiğimiz, kapalı teknikte başarılı olan doktorlar listesi aşağıdadır:

Elad Azizli (İstanbul)
Eyüp Bozkurt (Antalya ve İstanbul)
Ali Evlice (Adana ve İstanbul)
Barış Çakır (İstanbul)
Eren Taştan (Ankara)
İbrahim Korhan (İzmir)
Gürcan Arslan (Ankara)
Engin Erkal (Antalya)
Güncel Öztürk (İstanbul)
Ali Murat Akkuş (İstanbul)
Erhan Coşkun (İstanbul)
Salih Emre Üregen (İstanbul)
Prof Dr. Mithat Akan (İstanbul)

Çok popüler olmayan birkaç doktor daha var ama şuan isimleri aklıma gelmiyor. Özelden yazarsanız sizin için notlarıma bakabilirim.
Merhaba İbrahim korhan’ın fiyatları hakkında bilginiz var mı?

Merhaba İbrahim korhan’ın fiyatları hakkında bilginiz var mı?
ben instagramdan yazmıstım geri döneceklerini söyleyip dönmediler, ama cok pahalı oldugunu sanmıyorum fırat demirtasoğlu var izmirde yine kapalı yapıyor 8-10 bin civarı ibrahim korhanda bu fiyattan bi tık fazladır bence

ben instagramdan yazmıstım geri döneceklerini söyleyip dönmediler, ama cok pahalı oldugunu sanmıyorum fırat demirtasoğlu var izmirde yine kapalı yapıyor 8-10 bin civarı ibrahim korhanda bu fiyattan bi tık fazladır bence
Çok teşekkür ediyorum yinede 🙏🏻 Size geri döndükleri zaman benide fiyattan yana haberdar ederseniz çok mutlu olurum ☺️

Merhaba uzun uğraşlar sonrasında fiyat alabildim çünkü fazla yoğunlar 😂 genel olarak 10bin civarı tutarmış muayene de ücretsiz 🙏🏻
Çok teşekkür ederim ☺️ Kusura bakmayın sizide soru yağmuruna tutuyorum fakat burun şekliniz tam olarak nasıl peki?

Kapalı teknik tamamen kesi olmadan yapılmıyor bilgin olsun. Önerim yok ama doktoru iyi araştırmanı öneririm.

Merhaba. Ben 2 yıl önce Halit Urgana kapalı teknikle ameliyat oldum. Ameliyat sonrası dolgunluk hisssi dışında ağrım olmadı diyebilirim. Kendisi çok kaliteli bir doktor. Burnumda eğilme bükülme sarkma olmadı. Tampon da yoktu. Her zaman sorulara cevap veriyor. Sıra bulmak bazen zor olabiliyor ama şu dönemde çok fazla zorlanmayabilrsinz.Kızkardeşim de kbb tarafından ameliyat edilmişti fakat onda sonradan yamuklık oldu. Yine Halit urgan düzeltti. Yapay bir görüntü olmuyor. Burnumu çok seviyorum. Sayfasını incelerseniz anlarsınz xaten. Ben de foto atarım isteyene

Merhaba. Ben 2 yıl önce Halit Urgana kapalı teknikle ameliyat oldum. Ameliyat sonrası dolgunluk hisssi dışında ağrım olmadı diyebilirim. Kendisi çok kaliteli bir doktor. Burnumda eğilme bükülme sarkma olmadı. Tampon da yoktu. Her zaman sorulara cevap veriyor. Sıra bulmak bazen zor olabiliyor ama şu dönemde çok fazla zorlanmayabilrsinz.Kızkardeşim de kbb tarafından ameliyat edilmişti fakat onda sonradan yamuklık oldu. Yine Halit urgan düzeltti. Yapay bir görüntü olmuyor. Burnumu çok seviyorum. Sayfasını incelerseniz anlarsınz xaten. Ben de foto atarım isteyene
Merhaba Öncelikle geçmiş olsun bana fotoğraf atabilir misiniz

Ben de halit urgana estetik olmayı düşünüyorum ama sanırım derim biraz kalın o yüzden emin olamıyorum. Sizin deriniz nasıldı ve fiyatı da söylebilir misin ?

X