- Konu Sahibi tuzluçerez
-
Merhaba arkadaşlar,
Forumu uzun zamandır takip ediyorum. Buradaki bilgi paylaşımı sayesinde birçok şey hakkında bilgi sahibi oldum, teşekkür ederim.
Benim düğünüm Bursa'da (17 Temmuz Cumartesi - Gold Düğün Salonu), kına gecem ise Ankara'da (16 Temmuz Cuma veya 15 Temmuz Perşembe de olabilir) olacak. Ancak Ankara'da mekan için herhangi bir karara varamadım. Benim yakınlarımın çok büyük bir kısmı Bursa'ya gelemeyeceği için Ankara'daki kına gecesini biraz da düğün havasında yapmak daha yerinde olacak sanırım. Bunun için mekan önerileriniz ne olur acaba? Yemeksiz ancak ikramları kaliteli ve -nasıl olacaksa!- hesaplı, yaklaşık 300 kişilik bir yer tavsiyeniz var mı? İki farklı yerde olacağı için çok fazla masrafa girmek de istemiyoruz açıkçası.
Bugün Pursaklar'daki Binbir Gül Parkı'na gittim. Mekan güzel fakat cuma günü için 4000, haftaiçi için 3,250 lira (kuruyemiş + kurupasta + yaş pasta + müzik + 36 poz resim + 1 kaset video + süslemeler) fiyat verdiler. Buna içecek dahil değil
Gerçekten çok zor bu işler...
Bende mekan arayışındayım su an da birkaç yer var aklımızda ama ben İstanbul'da yasadığımdan dolayı zor oluyor haliyle.Sadece netten resimlere bakabiliyorum
Aklımda birkaç yer var
1-Göksu Lokantaları
2-Lale Lokantaları -Abidin paşa
3-Çeft Cafe Restaurant
4-Milena Kokteyl Nikah
5-Dikmen Polis evi
İstediğim temiz sade düzgün bir yer ,yemekli değil kokteyli olacak birde daha önce bu mekanlarda düğüne katılanlarınız oldu mu fikire ihtiyaçım fazlasıyla var
fiyatlar uçuyor resmen cefti sordugumuzda menuye 25 demıslerdı ancak subat ayı ıcındı tabı yaza fıyatlar degısıyor bırde benım dedıgım goksu nenehatundakı goksu ada degıl orada da dugun yapanı hıc duymadım ama yenı bır mekanmıs sanırım haftaya gezıcem bu mekanları artık gelınce ankaraya
benimde mayısta düğünüm var ceft cafeye baktım güzeldi mekan olarak, melih gökçek parkının içinde camdan bakıldığında akşam şehrin ışıkları gözüküyo yalnız biraz pahalı fiyat çektiler ondan vazgeçtik biz. ama oraya giden tanıdıklar porsiyonlarının büyük ve çok geldiğini söyledi. yemeklerini kendileri yapıyormuş. eğer yemeksiz istersen 3000 tl kadar bir masa giydirme fiyatı istiyor ve 500-600 kişinin gelmesini garanti etmen gerekiyor. hah yemeksiz yaparsan bide adamlar gelen misafir başına 2 tl olcak şekilde şamdan parası alıyorlar (o kısmı bana çok çok saçma geldi). ama cheft çok güzeldi kendi otoparkı vardı sandalyeler değişçekmiş filan bu yıl. süslüydü mekan.
Milenaya da gittik yanlarında boş arazi var otopark olarak kullanıyorlar. içerisi fena diil ama 300 kişiden sonrası için arada farklı bir bölme gibi bir yer yapmışlar salonu büyütme adına. menüleride yemekli 500 kişi beyaz etli yaklaşıl 16000 tl mi ne istediler. yemeksizde de ondan 3000 tl mi ne düşüktü (tam hatırlıyamadım ).
Dikmen polis evinde ablam evlendi bu ağustosta, içerisi biraz küçükmüş biz bahçede yaptık. biraz sayıca fazlaydık yaklaşık 300 kişi olduk. dışarda da olunca yemekler soğuk gibi geldi. ama polis evinin bahçesi çok güzeldi. göksuda ada diye bir yer var orasını çok beğendim ben, yemekli herşey dahil 500 kişi için 18000 tl istediler. içlerinde mekana ve hizmete göre en güzeli burasıydı. milenada nerdeyse aynı parayı çekti ama ada milenaya gçre daha güzel. zaten iki işletmede aynı yere bağlıymış.
Lale lokantalarını hiç bilmiyorum
2009 yılında YAZIN evlenecek arkadaşlar için;
Ben geçen yaz evlendim ve ankarada kır düğünü için görüşmediğimiz yer kalmadı.
VE benim düğünümün yapıldığı mekan: BÜYÜLÜ BAHÇE GÖLBAŞI
gerçekten mükemmel bi düğünüm oldu ve hala herkes söylüyor. Kişi başı 20 YTL
10 çeşit meze, 2çeşit ara sıcak,karışık ızgara, meşrubat, süsleme, orkestra,kamera, foto dahil. Düğün fotografçılarını bilirsiniz pek hoş olmaz ve düğün sonunda düğün sahibine yıkılır o gereksiz fotolar. Biz hiç almadık anlaşmayı ona göre yaptık. 100 YTL para verdik kına çekimimizi yaptırdık. ve bahçe ağaçlardan dolayı iki kısım gibi oluyo. İkinci kısıma projektörle sahneyi yansıttık. Orkestra çalıo ama istersen sen de birilerini getirebiliosun. Tek sorun bahçe süslemesi oldu. Ama o da bizim düğün de halledildi. :) ben biras detaycıyımda kıyamet kopardım. inanılmaz güsel süslendi her yer.Mekan sahibi Can Abi sağolsun çok anlayışlı. Gerçekten herkesin çok eğlendiği rüya gibi bi düğün oldu.
Merhaba!
Dügün mekanlarini arastirirken forumdaki yazinizi okudum ve dügünüzü büyülü bahcede yaptiginizi okudum.
Dügün.com' da bir kac resim gördüm ama malesef büyülü bahcenin su an internet sitesi yok bundan dolayi daha fazla resim görme sansim olmadi.
büyülü bahce hakkinda bir kac yorum daha okudum ve genelde insanlar mekan olarak begendiklerini fakat yemeklerini ve servislerin iyi olmadigini yaziyorlar.
Mekan ile telefonla$tim ve bana ortalama hersey dahil 30 - 50 TL ki$i ba$i fiyat söylediler.
Sanirim dügününüz bir kac yil önce olmu$, daha sonra hic oraya gittinizmi? Mekan el degi$Tirmi$ olabilir mi?
Dügününüzde servis ve yemekler nasildi?
Bana bilgi verirseniz sevinirim. Tesekkürler!
Mrb ben forumda yeniyimde acaba mamak agız ve dis merkezinin üst katındaki aina dügün salonları hakkinda bilginiz varmı biz agustos icin oranın lila dügün salonuyla anlastik ama bilgisi olanlar yardimci olabilir mi
Canim 650 kisilik dügün icin 6 bine anlastik orda nisan icin 250 kisilik salonu da var ben cok begendim orayi da ama fiyatini bilmiyorum oldukca yardimci oluyorlar cok yer dolastik altinparktaki dugun salonlari hem cok guzel hemde cok pahali 14 bin dedilermerve cim sen ayarladğın düğün salonuna ne kadar verdin kaç kişilik bende arayış içindeyim hem nişan hem düğün için
merve cim sen ayarladğın düğün salonuna ne kadar verdin kaç kişilik bende arayış içindeyim hem nişan hem düğün için
Canim benim kuaforum istanbuldan özel gelicek fotograf yerini daha düsünmedim nerde oturuyosun bilmiyorum ama ben kuafor olarak sana aydınlıkevlerde mustafa kuafor var orayi tavsiye edebilirim:)teşekkürler cnm :) sen gelin başını nerede yaptıracaksın bildiğin yer var mı bir de fotografları nerelerde çektireceksin
Evet canim adi mustafa&murat bayan kuaforu adresi arama sok.no 81/aaydınlıkevlerin neresinde cnm kuaforun adımı mustafa net adres verebilirsen memnun olurum çok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?