Ankarada düğün mekanı arıyorum

slm kızlar herkese mutluluklar diliyorum.kuaföre ihtiyacı olanları gelinbaşı için batıkente beklıyorum.. mertro center rezzan kuaför.nete yazarsanız bana ulaşabilirsiniz.gelinbaşı fiyatlarımız çok uygundur..

Canım
Keçiören düğün salonu 600 kişiye kadar kapasite, mekan ferah, tavan yüksek, asma kat var haftasonu için 2000 pasta resim kamera herşey dahil düğün paketi. Hafta içi olursa daha uygun oluyormuş. Perşembe yaparsan. Telefonu 359 5141

1001 gece düğün salonu fiyatları hakkında bilgim yok ama mekan güzel görünüyo yeri de dışkapı ssknın yanı anladığım kadarıyla çok merkezi.

Bende mekan arayışındayım su an da birkaç yer var aklımızda ama ben İstanbul'da yasadığımdan dolayı zor oluyor haliyle.Sadece netten resimlere bakabiliyorum

Aklımda birkaç yer var
1-Göksu Lokantaları
2-Lale Lokantaları -Abidin paşa
3-Çeft Cafe Restaurant
4-Milena Kokteyl Nikah
5-Dikmen Polis evi
İstediğim temiz sade düzgün bir yer ,yemekli değil kokteyli olacak birde daha önce bu mekanlarda düğüne katılanlarınız oldu mu fikire ihtiyaçım fazlasıyla var

benimde mayısta düğünüm var ceft cafeye baktım güzeldi mekan olarak, melih gökçek parkının içinde camdan bakıldığında akşam şehrin ışıkları gözüküyo yalnız biraz pahalı fiyat çektiler ondan vazgeçtik biz. ama oraya giden tanıdıklar porsiyonlarının büyük ve çok geldiğini söyledi. yemeklerini kendileri yapıyormuş. eğer yemeksiz istersen 3000 tl kadar bir masa giydirme fiyatı istiyor ve 500-600 kişinin gelmesini garanti etmen gerekiyor. hah yemeksiz yaparsan bide adamlar gelen misafir başına 2 tl olcak şekilde şamdan parası alıyorlar (o kısmı bana çok çok saçma geldi). ama cheft çok güzeldi kendi otoparkı vardı sandalyeler değişçekmiş filan bu yıl. süslüydü mekan.

Milenaya da gittik yanlarında boş arazi var otopark olarak kullanıyorlar. içerisi fena diil ama 300 kişiden sonrası için arada farklı bir bölme gibi bir yer yapmışlar salonu büyütme adına. menüleride yemekli 500 kişi beyaz etli yaklaşıl 16000 tl mi ne istediler. yemeksizde de ondan 3000 tl mi ne düşüktü (tam hatırlıyamadım ).

Dikmen polis evinde ablam evlendi bu ağustosta, içerisi biraz küçükmüş biz bahçede yaptık. biraz sayıca fazlaydık yaklaşık 300 kişi olduk. dışarda da olunca yemekler soğuk gibi geldi. ama polis evinin bahçesi çok güzeldi. göksuda ada diye bir yer var orasını çok beğendim ben, yemekli herşey dahil 500 kişi için 18000 tl istediler. içlerinde mekana ve hizmete göre en güzeli burasıydı. milenada nerdeyse aynı parayı çekti ama ada milenaya gçre daha güzel. zaten iki işletmede aynı yere bağlıymış.

Lale lokantalarını hiç bilmiyorum

fiyatlar uçuyor resmen cefti sordugumuzda menuye 25 demıslerdı ancak subat ayı ıcındı tabı yaza fıyatlar degısıyor bırde benım dedıgım goksu nenehatundakı goksu ada degıl orada da dugun yapanı hıc duymadım ama yenı bır mekanmıs sanırım haftaya gezıcem bu mekanları artık gelınce ankaraya

Aha şubattaysa gayet güzel fiyat çekerler. Ben senin yerinde olsam şubatta yapçaksam cheft ile uğraşmazdım. Sen direkt ada ya git. göksu parkının içinde cheft ile aynı fiyatı çekiyo ve çok daha güzellll Daha uygun fiyat istersen yerler var özelden bana mesaj at ben düğün yeri araştırmasındayım mayıs olduğundan yer kalmıyo da :18:

Merhabalar yardımınıza ihtiyacım var. :) Polis evindeki düğünle ilgili detay verebilir misin? Bahçe düzenlemesi, süslemesi, müzikleri vs. nasıldı? Ben geçen hafta gördüm bahçeyi de malum yağmur çamur olmuştu :) Bi de genel halini görebileceğim bi fotoğrafı varsa gönderebilirseniz ok sevinirim. Teşekkürler.

İncek garden derim canım. İnternette dolaşan bir video vardı hatırlarsanız, i'm sexy and i know it parçasıyla düğünün videosunu yapmışlardı, işte orası incek garden. Evlenirsem kesinlikle orada yaparım. Bi araştır istersen :)

Mrb ben forumda yeniyimde acaba mamak agız ve dis merkezinin üst katındaki aina dügün salonları hakkinda bilginiz varmı biz agustos icin oranın lila dügün salonuyla anlastik ama bilgisi olanlar yardimci olabilir mi

Mrb ben forumda yeniyimde acaba mamak agız ve dis merkezinin üst katındaki aina dügün salonları hakkinda bilginiz varmı biz agustos icin oranın lila dügün salonuyla anlastik ama bilgisi olanlar yardimci olabilir mi

merve cim sen ayarladğın düğün salonuna ne kadar verdin kaç kişilik bende arayış içindeyim hem nişan hem düğün için

merve cim sen ayarladğın düğün salonuna ne kadar verdin kaç kişilik bende arayış içindeyim hem nişan hem düğün için
Canim 650 kisilik dügün icin 6 bine anlastik orda nisan icin 250 kisilik salonu da var ben cok begendim orayi da ama fiyatini bilmiyorum oldukca yardimci oluyorlar cok yer dolastik altinparktaki dugun salonlari hem cok guzel hemde cok pahali 14 bin dediler

teşekkürler cnm :) sen gelin başını nerede yaptıracaksın bildiğin yer var mı bir de fotografları nerelerde çektireceksin

teşekkürler cnm :) sen gelin başını nerede yaptıracaksın bildiğin yer var mı bir de fotografları nerelerde çektireceksin
Canim benim kuaforum istanbuldan özel gelicek fotograf yerini daha düsünmedim nerde oturuyosun bilmiyorum ama ben kuafor olarak sana aydınlıkevlerde mustafa kuafor var orayi tavsiye edebilirim:)

selam kızlar göksu parkındaki göksu düğün salonu hakkında bilgisi olan var mı nasıl oluyor düğünler? baya uygun fiyat verdiler manzarası güzel ama kararsız kaldım.

kızlaar mamak belediyesi konservatuar düğün salonu fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? havuzbaşı salonu nasıl bilgisi olan yardım etsin lütfen lütfen yardım..

düğününü kokteyl şeklinde yapan yok mu
yardım edin kızlaaar bu işler çok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…