- 15 Mart 2017
- 92
- 42
- 36
-
- Konu Sahibi Elfidailkim
Merhaba hanımlar 13+4 günlük hamileyim ancak doktorumu değiştirmek istiyorum evim ankara tıpa yakın bu hastane beni kabul edermi önerebileceğiniz doktor varmı ilk hamileliğim ve hiçbişey bilmiyorum testlerimi özele yaptırdım ancak ürktüm biraz illaki bi devlet hastanesine git orda kaydın olsun zaman geçmeden dediler
Canım doktor buldun mu bilmiyorum bir ayı geçmiş konu açalı, hepsini de okumadım ama Memorial da Doğum paketi var, testler falan her şey dahil normal Doğum 7,5 sezaryen 5,5 bin lira. Behice başak Ovayurt Öndeş doktorumun ismi, çok da ilgili ve bilgili bir bayan, tavsiye ediyorumKızlar bir yandan da telefon görüşmesi yapıyorum hastanelerle.
Yeşim Gürel hocanın muayene ücreti 300 TL Doğum ücreti de ortalama 7000 - 8000 arası. Yılbaşından sonra fiyatlar atıyomuş. Memorial'da anne bebek dostu doğum yaptırıyor.
Ahmet Bostancı hocanın muayene ücreti 250 TL anlaşmalı hastaneleri Medicana, Tobb, Güven ama doğum ücretleri hakkında bilgi vermediler.
Yine Memeorial'da Nesrin Fener hoca muayene ücreti 250 TL Normal doğum 5700 Epidural Normal Doğum 6150 Sezaryen Doğum 6600 Epidural Sezaryen 6950 dediler.
Normal Sezaryen ve Epidural Sezaryen arasında ne fark var ki ? Normalde uyuşturmadan mı kesiyolar anlamadım :/
Canım doktor buldun mu bilmiyorum bir ayı geçmiş konu açalı, hepsini de okumadım ama Memorial da Doğum paketi var, testler falan her şey dahil normal Doğum 7,5 sezaryen 5,5 bin lira. Behice başak Ovayurt Öndeş doktorumun ismi, çok da ilgili ve bilgili bir bayan, tavsiye ediyorum
Tamam kuzum hayırlı olsun, rahat doğumlar dilerim sağlıkla inşallah :)Buldum canım. Liv Hospital Coşkun Şimşire gidiyorum doğum paketi 4300 TL ödüyorum. Çok memnunum. İlgin için teşekkür ederim.
Tamam kuzum hayırlı olsun, rahat doğumlar dilerim sağlıkla inşallah :)
Teşekkürler inşallahAmin canım hepimize inşallah :)
Bu paket bilgilerini ne zaman aldiniz?Bende memoriala gidiyorum ama boyle bir paketten haberim yokCanım doktor buldun mu bilmiyorum bir ayı geçmiş konu açalı, hepsini de okumadım ama Memorial da Doğum paketi var, testler falan her şey dahil normal Doğum 7,5 sezaryen 5,5 bin lira. Behice başak Ovayurt Öndeş doktorumun ismi, çok da ilgili ve bilgili bir bayan, tavsiye ediyorum
Yeni canım, 6 haftalıkken gitmiştik, 1,5 ay oldu paketi yaptıralı,geçen Mart’tan beri böyleymiş, neden söylememişler ki size?Bu paket bilgilerini ne zaman aldiniz?Bende memoriala gidiyorum ama boyle bir paketten haberim yok
Bir paketten haberim var evet ama senin soyledigin fiyatlar degil.1500tllik iki paket aliyorsun dogum fiyatları indirimli oluyor 4-5 bin tl araasi normal sezeryan 7-8bin tlye geliyor toplamdaYeni canım, 6 haftalıkken gitmiştik, 1,5 ay oldu paketi yaptıralı,geçen Mart’tan beri böyleymiş, neden söylememişler ki size?
Poliknikten bahsetmiyorum üniversite hastenesindeki doçentlerden öğretim üyelerinden bahsettim çoğunun özel muaynanesi var hastanede hala hasta bakanlarda var bildiğiniz varmı diyeTabi ki kabul eder. Üniversite devlet hastanesi sonuçta. Orada tanıdığım hekim yok. Birde bildiğim kadarıyla devlet hastanelerinde falan tek bir doktor takip yapmıyor. Yani senin kontrole gittiğin gün hangi kadın doğumcu poliklinikteyse o muayene ediyor seni diye biliyorum. Her gittiğinde farklı bir doktor muayene ediyor yani. Ama emin değilim bir sor öğren istersen. Özelde tahlil yaptırdım ürktüm demişsin nedenini öğrenebilir miyim? Birde neden devlet hastanesinde kaydının olması gerekiyormuş? Ben bu konuda bişey bilmiyorum mesela? Aydınlatabilir misin?
Yok canın benim ki öyle değil, tüm testler dahil ve dört muayene dört kontroldü sanırım, dört nst ve ikili test ile şeker yüklemesi dahil, Doğum gecesi refakatçı dahil, bebeğe tulum, kuaför hizmeti, şerbet ikramı gibi dandik şeyler de var.Üç taksit alıyorlar ödemeyi, aynı şeyden mi bahşediyoruz acaba?Bir paketten haberim var evet ama senin soyledigin fiyatlar degil.1500tllik iki paket aliyorsun dogum fiyatları indirimli oluyor 4-5 bin tl araasi normal sezeryan 7-8bin tlye geliyor toplamda
Yok ayni seyden bahsetmiyoruz bu soylediklerin tum doktorlarda gecerlimi sadece başak hanimda mi gecerliYok canın benim ki öyle değil, tüm testler dahil ve dört muayene dört kontroldü sanırım, dört nst ve ikili test ile şeker yüklemesi dahil, Doğum gecesi refakatçı dahil, bebeğe tulum, kuaför hizmeti, şerbet ikramı gibi dandik şeyler de var.Üç taksit alıyorlar ödemeyi, aynı şeyden mi bahşediyoruz acaba?
Sanmıyorum ayrı ayrı olsun, hepsindedir bence ama senin haberin olmaması acaba mı dedirtiyor, bankodaki Kızlar şaşkın biraz söylemeyi unutmuş bile olabilirler. Sen hangisine gidiyorsun?Yok ayni seyden bahsetmiyoruz bu soylediklerin tum doktorlarda gecerlimi sadece başak hanimda mi gecerli
Ben Nesrin hanima gidiyirum Hazirandan beri.Bankodaki kızlarla hic konusmadim hep hasta yatış kismiyla konustum ben.Herhalde farkli paketler var doktora goreSanmıyorum ayrı ayrı olsun, hepsindedir bence ama senin haberin olmaması acaba mı dedirtiyor, bankodaki Kızlar şaşkın biraz söylemeyi unutmuş bile olabilirler. Sen hangisine gidiyorsun?
Doçent ya da Prof sa belki başkadır diye düşündüm ama o da değil, kontrolünde sor istersen belki hasta yatıştan başka anlaşmalısın diye söylememişlerdir, bu paket daha hesaplı ama baya da ilerlemişsinBen Nesrin hanima gidiyirum Hazirandan beri.Bankodaki kızlarla hic konusmadim hep hasta yatış kismiyla konustum ben.Herhalde farkli paketler var doktora gore