ANKARA'DA DOĞUM İÇİN HASTANE VE DOKTOR TAVSİYESİ...

Merhaba. Bir sey sormak istiyorum. Dogum sigortanizi hamilelikten sonra mi yaptirdiniz? Ben hamilelikten sonra sigorta yapmiyorlar diye biliyordum

Bugün 14 haftalık hamileyim. Ve C.tesi günü yaptırdım tamamlayıcı sağlık sigortamı. Bazı firmalar hamile kalmadan önce yaptırmanız gerek diyormuş. Ama benim gibi PCO'lu olanlar ne zaman hamile kalacağını bilmiyor ki öyle saçma şey mi olur? Ben eğer ilk istediğimde yaptırmış olsaydım 3 sene boşuna ödeme yapmış olacaktım.

merhaba
ben de baya bir hastane denedim burda

mecburi sezeryan olacagim.dr deneyimi ve ekibinin iyi olmasi onemli.bir de insallah gerekmez ama yenidogan yogun bakim unitesi olmasi onemli

19mayis Baran Hanim ve Naciye Hanim var
fiyat muayene 60dogum 1500-2000 ...yenidogan yogun bakim yok.32den sonra sorun olursa baska yere gonderiyorlarmis..

Ortadogu hastanesi yeni mahallede
Sultan hanima gidiyorum.muayene 80
ogretmen sendika indirimi 63lira oluyo
dogum 2500-3000...ama cok yogun oluyo dr lar..gecen en son tahlil sonuclarini gostermek icin 1saat bekledik

memorial medicana liv tobb iyi hastaneler ama ucretleti cok fazla.bir de ben sezeryan olacagim icin cok da hastane farketmiyo benim icin..dr iyi olsun yeter diyorum

bir de lokman hekimi etlik deneyecegim randevu alabilirsem elif terziden
bakalim gidebilirsem yazarim

herkese hayirli dogumlar dilerim.Allahim saglicakla kucagimiza almak nasib etsin insallah yavrularimizi

merhaba
ben de baya bir hastane denedim burda

mecburi sezeryan olacagim.dr deneyimi ve ekibinin iyi olmasi onemli.bir de insallah gerekmez ama yenidogan yogun bakim unitesi olmasi onemli

19mayis Baran Hanim ve Naciye Hanim var
fiyat muayene 60dogum 1500-2000 ...yenidogan yogun bakim yok.32den sonra sorun olursa baska yere gonderiyorlarmis..

Ortadogu hastanesi yeni mahallede
Sultan hanima gidiyorum.muayene 80
ogretmen sendika indirimi 63lira oluyo
dogum 2500-3000...ama cok yogun oluyo dr lar..gecen en son tahlil sonuclarini gostermek icin 1saat bekledik

memorial medicana liv tobb iyi hastaneler ama ucretleti cok fazla.bir de ben sezeryan olacagim icin cok da hastane farketmiyo benim icin..dr iyi olsun yeter diyorum

bir de lokman hekimi etlik deneyecegim randevu alabilirsem elif terziden
bakalim gidebilirsem yazarim

herkese hayirli dogumlar dilerim.Allahim saglicakla kucagimiza almak nasib etsin insallah yavrularimizi

Canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Memorial medicana liv tobb iyi hastaneler evet ücretleri fazla ama ben tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım. Diğer özel hastanelere göre daha uygun ödeme yapıyorum. Tamamlayıcı sağlık sigortasını bir araştır derim. Ben liv'e gidiyorum. Hemşireler doktor doğumhane mükemmel. Bi arkadaşımız cumartesi Liv'de doğum yaptı. Riskli ve ikiz bebek bekliyordu. İnanılmaz memnun kaldılar. Bir araştır derim.

Canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Memorial medicana liv tobb iyi hastaneler evet ücretleri fazla ama ben tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım. Diğer özel hastanelere göre daha uygun ödeme yapıyorum. Tamamlayıcı sağlık sigortasını bir araştır derim. Ben liv'e gidiyorum. Hemşireler doktor doğumhane mükemmel. Bi arkadaşımız cumartesi Liv'de doğum yaptı. Riskli ve ikiz bebek bekliyordu. İnanılmaz memnun kaldılar. Bir araştır derim.

tobb da tamamlayıcı sigorta geçmiyor malesef.

Keçiören eğitim ve araştırma hastanesinde takiplerimi yaptırıyorum doktorları on numara özelden bi farkı yok. Sekreterler desen arkadaş gibiler. 5 aylık oldum birkez sert muamele ile karşılaşmadım. Doktorumun yanına eşimle giriyorum. Ultrasonda eşim bebeğimizi görebiliyor. Doğumhanesi çok çok iyiymiş onu henüz tecrübe edinemedim :)

Doktorunuz kim?

Merhaba Kızlar,

Ben 13 haftalık hamileyim. Başkent hastanesine gidiyordum gebelik takibi için. Ancak çevremde Başkent hastanesine giden yaklaşık 8 kişi hiç iyi yorumlarda bulunmadı. Özellikle doğumhanesi ile ilgili. Ayrıca doktorların sadece planlı doğumlara girmesi beni acayip tedirgin etti. Birde 2'li tarama sonucu doktor risk taşıyorsun demeden direkt amniyosentez yapalım dedi. Tabiki kabul etmedim. Hep varsayım üzerinden konuşulması acayip sinirlerimi bozdu.

Kafam çok karışık tek isteğim bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almak. Bu nedenle Ankara'da bana tavsiye edeceğiniz güven veren bir doktor ve hastane var mı?

NOT: Eşimde sürekli kontrollere gelmek istiyor. Hafta içi gelmesi çok zor olduğu için devlet hastanesini (Tabi devlette insana davranış şekilleri de etkili bu konuda) tercih etmiyoruz. Özel hastane olup bu işi ticarete dökmemiş bir yer ve hekim arayışındayız. Malum hastane ve doktor fiyatları da epey yüksek.

Görüşlerinizi beklemekteyim....
Merhaba, bende başkent hastanesine gidiyorum. Doktorum Sertaç Esin ve ilgisinden, takibinden, açıklamalarından çok ama çok memnunum. Şaşırdım siz böyle yazınca. Sizin doktorunuz kim acaba? Doğumla ilgilide ben hep iyi şeyler duydum hastaneyle ilgili. Ve Sertaç Bey doğum sırasında hastanede bulunduğu takdirde mutlaka doğuma gireceğini söyledi. Yani diğer türlü hani özel olarak gelip girmemeleri de sanırım ücretlerle alakalı. Gece gündüz demeden gelip doğuma giren doktorlar ya hastanelerden bağımsız çalışıyor ve en az 350 tl muayene ücreti alıyor ya da özel hastaneye bağlı çalışsa da hastanenin muayene ve doğum ücretleri çok yüksek oluyor. Başkent hastanesi vakıf hastanesi olduğu için aslında tam olarak özel değerlendirmemek lazım.

Ben Prof. Dr. Ahmet Erdem Hoca ya gidiyorum ve çok çok memnunum. Kendisi Gazi Üniversitesinde öğretim üyesi fakat özel muayenehanesinde hasta bakıyor. Çok kibar, naif, bilgili ve sıcak biri. Daha önceden 2 düşük öyküm oldu ve araştırmalarım sonucu Hocaya ulaştım. Hocanın uzmanlık alanlarından birisi de tekrarlı gebelik kayıpları. O nedenle Hocamı tercih ettik. Bu gebeliğimde de hep kayıp korkusu yaşıyordum ama Hocam o kadar rahatlatıyorki hastasını, konuşmaya başladığınız an kendinizi acayip gevşemiş ve rahatlamış hissediyorsunuz. Gereksiz hiçbir tetkik vs yapmıyor. Muayenehanesi çukurambarda. Ücret olarak aylık ücret alıyor ve 350 tl. Anlaşmalı olduğü hastanelerde doğum yaptırıyor. Doğum için henüz fiyat bilgisini konuşmadık. Onu da konuştuğumuzda paylaşırım.
Benimde iki kere kaybim oldu. Doktor arayisindayim. Sizin kaybin sebebi neydi?? Bana tam teshis bile konamadi. Saglikli gebelik gecirdiniz mi?? Iyi birseyler duyup icimi rahatlatmak istiyorum. Cok endiseliyim. Bilgilendirirseniz sevinirim..

Herhangi bir sebebi çıkmadı. Genetik analiz, pıhtılaşma faktörleri vs bakıldı ama hepsi normaldi. Ahmet Hocaya gitmeden ben tüm testleri yaptırmıştım. Hoca sonuçlara bakınca sadece trombofili panelimdeki bir sonucun çok düşük bir ihtimalle de olsa düsük için risk oluşturabileceğini söyledi kontrol altına almaya çalışalım dedi. Ben Hocanın çok iyi bir değerlendirme yeteneğine sahip olduğunu düşünüyorum. Zaten ilgi alanlarından birisi de tekrarlı gebelik kayıpları. Çok şükür şuan 3. gebeliğim ve yaklaşık 1 hafta var doğuma

Benimde iki kere kaybim oldu. Doktor arayisindayim. Sizin kaybin sebebi neydi?? Bana tam teshis bile konamadi. Saglikli gebelik gecirdiniz mi?? Iyi birseyler duyup icimi rahatlatmak istiyorum. Cok endiseliyim. Bilgilendirirseniz sevinirim..

Herhangi bir sebebi çıkmadı. Genetik analiz, pıhtılaşma faktörleri vs bakıldı ama hepsi normaldi. Ahmet Hocaya gitmeden ben tüm testleri yaptırmıştım. Hoca sonuçlara bakınca sadece trombofili panelimdeki bir sonucun çok düşük bir ihtimalle de olsa düsük için risk oluşturabileceğini söyledi kontrol altına almaya çalışalım dedi. Ben Hocanın çok iyi bir değerlendirme yeteneğine sahip olduğunu düşünüyorum. Zaten ilgi alanlarından birisi de tekrarlı gebelik kayıpları. Çok şükür şuan 3. gebeliğim ve yaklaşık 1 hafta var doğuma

Cok sevindim allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin. Mutlaka gidicem . Pihtilasma testlerimin sonucunu bekliyorum. Umarim bana da sifa olur ahmet hoca..

Cok sevindim allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin. Mutlaka gidicem . Pihtilasma testlerimin sonucunu bekliyorum. Umarim bana da sifa olur ahmet hoca..

Sizin için dua edeceğim. Ahmet Hoca bana şans getirdi inşallah size de şans getirsin. Hiç üzülmeyin, sabredin, dua edin ve inanın sonuç güzel olacak. Hocadan memnun kalacağınıza eminim. Daha sonra deneyimlerinizi yazarsınız burdan. Allah size de hayırlı, sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah

Sizin için dua edeceğim. Ahmet Hoca bana şans getirdi inşallah size de şans getirsin. Hiç üzülmeyin, sabredin, dua edin ve inanın sonuç güzel olacak. Hocadan memnun kalacağınıza eminim. Daha sonra deneyimlerinizi yazarsınız burdan. Allah size de hayırlı, sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
Cok saolun insalllah guzel haberlerde paylasirim burdan..

Merhaba, bende başkent hastanesine gidiyorum. Doktorum Sertaç Esin ve ilgisinden, takibinden, açıklamalarından çok ama çok memnunum. Şaşırdım siz böyle yazınca. Sizin doktorunuz kim acaba? Doğumla ilgilide ben hep iyi şeyler duydum hastaneyle ilgili. Ve Sertaç Bey doğum sırasında hastanede bulunduğu takdirde mutlaka doğuma gireceğini söyledi. Yani diğer türlü hani özel olarak gelip girmemeleri de sanırım ücretlerle alakalı. Gece gündüz demeden gelip doğuma giren doktorlar ya hastanelerden bağımsız çalışıyor ve en az 350 tl muayene ücreti alıyor ya da özel hastaneye bağlı çalışsa da hastanenin muayene ve doğum ücretleri çok yüksek oluyor. Başkent hastanesi vakıf hastanesi olduğu için aslında tam olarak özel değerlendirmemek lazım.

Ben beni takip eden doktorun doğumuma girmesini tercih ederim. Ama Sertaç hoca normal doğumlara girmediğini söyledi. Benim illa normal doğurcam diye bir düşüncem yok ama hadi normal oldu. Asistanlara kendimi teslim edemem ben. İkinci neden 2'li tarama yaptırdığımda sonuç için beni aradı. Risk taşıyor muyum diye sormama rağmen herkesin risk anlayışı farklı amniyosentez yapalım dedi. 3'lü tarama yada kanda genetiği hiç önermedi. Sonrasında sonucu başka doktorlara gösterdiğimde sonuç üzerinde zaten risk taşımadığım yazıyordu. Son olarak orada doğum yapmış bir çok kişiden en başta kendi kuzenimden doğumla ilgili hiç iyi şeyler duymadım. Sertaç hoca eminim ki çok iyi bir hekimdir. Ama ben birde bu sektörde çalıştığım için biraz ince eleyip sık dokuyorum.

Şimdi Liv hospital'a gidiyorum Coşkun Şimşir hoca'ya inanılmaz bir hekim. Çok memnunum. Doktoruma sorduğum ilk soru planlı yada plansız doğumlara giriyor musunuz olmuştu. Kendisi ölmediğim sürece her durumda sizin yanınızdayım dedi. Hemşireler çok güleryüzlü ilgili, doğumhane ve hasta odaları çok hijyenik. Bekleme yok.

Ücret konusuna da gelince tamamlayıcı sağlık sigortasıyla 4300 TL ödüyorum. Başkente de gitsem yine aynı parayı ödeyecektim.

Bir arkadaşım Başkente gidiyor Çağrı hocaya o çok memnun. 37 hafta hamile kendisi yakında orada doğum yapar. Bende yanında olacam. Görüşlerimi mutlaka yazarım sizlere. Önemli olan doktorla aranda ki bağ. Güven çok önemli. Eğer içinize sindiyse, güveniyorsanız başka hekim aramayın.

Merhaba hanımlar 13+4 günlük hamileyim ancak doktorumu değiştirmek istiyorum evim ankara tıpa yakın bu hastane beni kabul edermi önerebileceğiniz doktor varmı ilk hamileliğim ve hiçbişey bilmiyorum testlerimi özele yaptırdım ancak ürktüm biraz illaki bi devlet hastanesine git orda kaydın olsun zaman geçmeden dediler

X