• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ankara’da hastane ve doktor ayrıca Doğum fiyatları ???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Mrb kızlar ben baskente gidiyordum haftaya allha izin verirse etimed Emin’e Gül savcı hanıma gidecegiz yiğenimide o dogurttu gayet iyiydi :)

meraba anne ve anne adaylari burda hersey el emegi sayfami yeni açmam sebebiyle uygun fiyata yapiyorum.
isimli bulut bebek yastikları
isimli mutfak önlukleri.
kapi susleri.
doğum panasu.
polar bebek battaniyeleri.
sayfama bi göz atin pişman olmazsiniz
detayli bilgi için dm"den ulaşabilirsiniz Eki Görüntüle 2120821

Çok memnunum, Behice başak Ovayurt Öndeş doktorumun ismi, son derece ilgili ve bilgilidir.7/24 ulaşabilirsiniz ve pek çok soruyu daha siz sormadan anlatır, rahatlatır. Memorial için Nesrin feneri daha çok tercih ediyorlar o biraz daha samimiyet gösteriyor gibi gözlemliyorum, hastaları bankoda karşılıyor koridora kadar uğurluyor falan ama bana saçma geliyor. Bizim doktor daha seviyeli ama candan geliyor bana, benim fikrim böyle kızlar. Ayrıca randevu saatine sadıktır, hiç bekletmez
Memorialden ve doktordan memun kaldiniz mi ? Dogum nasil oldu

Mrb kızlar ben baskente gidiyordum haftaya allha izin verirse etimed Emin’e Gül savcı hanıma gidecegiz yiğenimide o dogurttu gayet iyiydi :)
Canım uzun zaman geçmiş aradan bende şuan etimed hastanesini araştırıyorum doğumum sezeryan olacak nekadar ödedin sadece doğuma acaba.

merhaba kızlar bende şun hastane araştırıyorum koru hastanesi 7000-7500 arası doktora göre değişiyor fiyatlar, liv 6500lerde memorial 8000lerde :( ayrıca özel sağlık sigortası yaptırmadım hala bazı hastanelerin kendi doğum paketleride varmış iyice kafam karıştı

Konuyu açan arkadaş şimdiye doğumunu yapmıştır inşallah. Başlığa girip bakanlar için fikir olsun. Ben İstanbuldayım malesef burda kime gideceğim hakkında hiç bir fikrim yok ama Ankarada olsam kesinlikle Şükran Çakmak hocaya giderdim. Kendisini Ankarada yaşadığım zamanlardan çok eskiden tanıyorum hala instagramda takip ediyorum. İnternetten araştırabilirsiniz instagram hesabına bakın. Dünyanın en mükemmel doktoru. İnsanlığı, merhameti empati duygusu.. Ayrıca meslekteki profesyonelliği, tecrübesi çok az doktorda vardır. Allah sayılarını artırsın. Internette hakkında bir tane olumsuz yorum bulamazsınız. Keşke ankarada olsam da şükran hanıma gidebilsem. Özel düşünebilecek maddi gücünüz varsa hiç başkasını düşünmeyin derim.

Konuyu açan arkadaş şimdiye doğumunu yapmıştır inşallah. Başlığa girip bakanlar için fikir olsun. Ben İstanbuldayım malesef burda kime gideceğim hakkında hiç bir fikrim yok ama Ankarada olsam kesinlikle Şükran Çakmak hocaya giderdim. Kendisini Ankarada yaşadığım zamanlardan çok eskiden tanıyorum hala instagramda takip ediyorum. İnternetten araştırabilirsiniz instagram hesabına bakın. Dünyanın en mükemmel doktoru. İnsanlığı, merhameti empati duygusu.. Ayrıca meslekteki profesyonelliği, tecrübesi çok az doktorda vardır. Allah sayılarını artırsın. Internette hakkında bir tane olumsuz yorum bulamazsınız. Keşke ankarada olsam da şükran hanıma gidebilsem. Özel düşünebilecek maddi gücünüz varsa hiç başkasını düşünmeyin derim.
merhaba şükran hanımda mı doğum yaptınız

Sincan Lokman Hekimde gecen sene dogum yaptim. Bebegimin ozel bi durumu oldugu icin sezeryan olmak zorunda kaldim. Hayatimda verdigim en iyi karardi bu diyebilirim. Normal dogum yapsam bu kadar rahat olur muydum diye dusunmedim degil. Tabiki normal dogum isterdim ama sifir sıkıntıyla ve dogumdan 3 saat sonra yurumeye baslayarak sorunsuz atlattim. Doktorum pakize hanımdı. Zaten kontrollerimde de pakize hanimin takibindeydim. Aklinizda bulunsun :) konu acilali baya olmus bnde fikrimi yazayim belki bakan olur dedim

Liv yerinden dolayı pek tercih etmek istemiyorum.medicanada da doktor araştırmadım hiç.özel muayanehaneye gitmeyi düşünüyorum.herhangi bir hastaneye bağlı doktora.daha rahat olur gibi geliyor.
Merhaba, hangi doktora karar verdiniz merak ettim ben de sizin gibi düşünüyorum da.. Hangi hastane ve doktora muayenelerinizi oldunuz memnun musunuz?

Merhaba Arkadaşlar; lokman hekimde normal doğum yapmış biri olarak tecrübem kesinlikle tercih edilmemesi gereken bir hastane. Gebeliğimin ilk günlerinden itibaren doğum dahil Elif Hoca'ya gidiyordum devlet hastanesi gibi çok yoğun sebebi fiyatlar olabilir ben sırf doktor için hastane önemli değil diyerek normal doğumu destekleyen bir hekim olduğu için Elif hanıma gittim ama hüsraan. Nöbetçi olmadığı durumlarda hafta sonları ve akşamları doğumunuza gelmiyor ki öyle de oldu. Tabi bunu en son muayenelerimde söyledi. Sezeryan önerdi normal doğumun risklerini anlattı o an için normal doğumda ısrar ettim o zaman 38. haftam pazartesi doluyormuş hiç bekleme gereği hissetmeden pazartesi gel suni sancıyla doğumu başlatalım dedi bende kabul ettim. Çok şükür oğlum cuma gecesi kendi isteğiyle geldi ve doğumumu Sabahat Hoca yaptırdı iyi kide o olmuş şimdi Çukurambarda özel muayenehanesi var doğal doğumcu bir hekim kendisi keşke en baştan onunla devam etseymişim dedim.
Doğum sonrası hiç bir hemşire yanıma gelip şöyle emzireceksin böyle tutacaksın gibi bir tavsiyede bulunmadı. Eminim devlet hastanesi daha ilgilidir.
Şuan 5 haftalık hamileyim ve Dr Zahide Küçük hocayı düşünüyorum. Doğum paketlerini sordum 8000 küsür tabi bu fiyat Zahide Hoca için geçerli diğer doktorlar 1000 lira daha uygun oluyor. İnşallah önümüzdeki hafta paketi alıp ilk muayenemle kendimi ona emanet edicem. Olumlu yorumları çok fazla bakalım inşallah memnun kalırım.

Merhaba Arkadaşlar; lokman hekimde normal doğum yapmış biri olarak tecrübem kesinlikle tercih edilmemesi gereken bir hastane. Gebeliğimin ilk günlerinden itibaren doğum dahil Elif Hoca'ya gidiyordum devlet hastanesi gibi çok yoğun sebebi fiyatlar olabilir ben sırf doktor için hastane önemli değil diyerek normal doğumu destekleyen bir hekim olduğu için Elif hanıma gittim ama hüsraan. Nöbetçi olmadığı durumlarda hafta sonları ve akşamları doğumunuza gelmiyor ki öyle de oldu. Tabi bunu en son muayenelerimde söyledi. Sezeryan önerdi normal doğumun risklerini anlattı o an için normal doğumda ısrar ettim o zaman 38. haftam pazartesi doluyormuş hiç bekleme gereği hissetmeden pazartesi gel suni sancıyla doğumu başlatalım dedi bende kabul ettim. Çok şükür oğlum cuma gecesi kendi isteğiyle geldi ve doğumumu Sabahat Hoca yaptırdı iyi kide o olmuş şimdi Çukurambarda özel muayenehanesi var doğal doğumcu bir hekim kendisi keşke en baştan onunla devam etseymişim dedim.

Doğum sonrası hiç bir hemşire yanıma gelip şöyle emzireceksin böyle tutacaksın gibi bir tavsiyede bulunmadı. Eminim devlet hastanesi daha ilgilidir. Doğum önceside aynı ilgisizlik vardı ne ebe ne hemşire bukadarı da pes dedirtti.Doğumda hastane çok önemli çünkü sizi doğuma hazırlayan ve doğum sonrası ilgilenen hemşire ve ebeler yani hastane. Doktor doğumun son anı yanınızda oluyor. o yüzden hastaneyi de çok iyi araştırın.

Şuan 5 haftalık hamileyim ve Dr Zahide Küçük hocayı düşünüyorum. Doğum paketlerini sordum 8000 küsür tabi bu fiyat Zahide Hoca için geçerli diğer doktorlar 1000 lira daha uygun oluyor. İnşallah önümüzdeki hafta paketi alıp ilk muayenemle kendimi ona emanet edicem. Olumlu yorumları çok fazla bakalım inşallah memnun kalırım. ilk doğumumu yaptıran Sebahat Hocayı hastane paketi almak istediğim için tercih etmedim ama Dr. Sebahat Turan benim doğum anındaki en güzel iyikim.

Bu arada hastanelerden aldığım fiyatlar ise;
Koru Zahide Küçük 8500 diğer doktorlar 7000 küsür
Memorial 12000
Birde sigorta şirketleri ile görüşüp sigorta yaptırırsanız devlet geri ödemesi alabiliyorsunuz böylece doğum paketleri daha uyguna geliyor tabi bunda da gebelik öncesi ve sonrası fiyat iki katından fazla artıyor o yüzden gebe kalmayı planlıyorsanız sigorta şirketleri ile görüşüp öncesinde sigorta yaptırmanız. Buna göre aşağıdaki hastaneler daha uyguna geliyor (Koru ve Memorial dahil değil)
Medicana 5990 devlet geri ödemesi ile 4700
Liv Hospital 6936 devlet geri ödemesi ile 5600 (Türkan Hoca ve Ali Hoca hariç)
yardımcı olabildiysem ne mutlu :KK39:

04.09.2019 günü eşim Çukurambar Koru Hastanesinde doğum yapmıştı. Doğum sonrası ne olduğunu o an için bilmediğimiz bir durum gerçekleşti ve bir anda aşırı şekilde kanaması meydana geldi. Yapılan ilk müdahalelerin ardından derhal ameliyata alındı. 3 kez ameliyat geçirmesine rağmen yapılan müdahalelere olumlu cevap vermedi ve hayati riski söz konusu oldu. Akabinde kanama 24 saati geçkin bir süre sonra durduruldu. Defalarca kan verildi. Bu yaşananlar sonrasında vücuttaki bütün organlar büyüklü küçüklü zarar gördü. Bu seferde bunun mücadelesi başladı. Yaşananlar bir kabüs gibiydi. Doğum için kendimizce etkinlikler planlamış, bunların heyecanına kapılmıştık. Ama her şey dediğim gibi bir kabusa dönüşmüştü. Eşim 7-8 gün yoğun bakımda kaldı. Bir süre de serviste kalarak 12 gün sonra hastaneden taburcu olabildik. Halan da kontrolleri devam etmektedir. Bu yüzeysel olarak anlattıklarımda insan canın doktorlar için ne kadar anlamlı, ne kadar değerli olduğu, bir annenin hayata sımsıkı tutulmasının ne kadar önemli olduğunu vurgulamak, her şey için teşekkür etmek istiyorum.

Ben benimle gözleri dolan, olumsuzluklarda boğazı düğümlenen, heyecanla sağa sola koşturan, ağızdan çıkacak tek kelime güzel şeylere muhtaç olurcasına gözlerine baktığımda güven bana dercesine titreyen gözlere sahip doktoru sizinle gördüm.

Zahide hocam size ne desem, ne yapsam, ne söylesem, duygularımı nasıl ifade etsem, şükranlarımı, minnettarlığımı nasıl dile getirsem bilemiyorum. inanın kendimden çok şu hayatta sizlere dua eder oldum. Kendi evini, eşini, çocuğunu bir kenara koyup hastası olan eşimin başından 72 saat boyunca hiç ayrılmadınız. Bir şeyler yolunda gitmeye başladığında zaman zaman durumu değerlendirmek için konuştuğumuzda tabi gecenin bir vaktinde ki hala siz hastanedesiniz ve bana dönerek "çok yıprandın sende, iyiye gidiyoruz, hadi sende dinlen biraz” demeleriniz aklıma geldiğinde, kendinizi düşünmeden hala eşimi ve beni yani bizi düşünen bir doktorun vefakarlığı; o doktorun Allah katında ne kadar güzel yerinin olduğunu düşündürüyor bana. Sizi iyi ki tanımışız. Her daim dualarımdasınız. Hatta o günlerde Cuma vakti namaz kılmak için camiye gittiğimde hoca hutbede " bir insanı öldürmek, bütün insanlığı öldürmek gibidir, bir insanı yaşatmakta bütün insanlığı yaşatmak gibidir” dedi. Ve aklıma o an siz geldiniz. Gözlerimi yumdum ve ellerimi açarak sadece size dua ettim. Siz bizim sağlımızı düşündüğünüz kadar Allah da sizin her daim sağlığınızı korusun. Sizler var oldukça nice insanlar var olmaya devam edecek.

Uzunca gibi ama bence çok kısa duygularımı kaleme aldığım şu yazıda insan canın doktorlar için ne kadar anlamlı olduğunu, ne kadar değerli olduğunu, bir annenin hayata sımsıkı tutulmasının ne kadar önemli olduğunu; bu sebep ile doktorluk vazifesini layıkıyla, helaliyle yapan doktorların varlığını hissettiğimi, gördüğümü ve şahit olduğumu vurgulamak istedim. İyi ki varsınız. Ben sizden razıyım. Allah' da sizden razı olsun. Sonsuz Teşekkürler..

Yoğun araştırmalar öneriler sonunda yakın hissettiğiniz bir doktoru seçiyorsunuz gerçekten herkesin elektrik aldığı farklı oluyor. Ben aslıhan Yazıcıoğlu'na gidiyorum ilgili ve çok sıcak, doğal kesisiz epiduralsiz normal doğum yanlısı. Doğal doğum isteyen arkadaşlar değerlendirebilir.

Doğum sonrası hiç bir hemşire yanıma gelip şöyle emzireceksin böyle tutacaksın gibi bir tavsiyede bulunmadı. Eminim devlet hastanesi daha ilgilidir. Doğum önceside aynı ilgisizlik vardı ne ebe ne hemşire bukadarı da pes dedirtti.Doğumda hastane çok önemli çünkü sizi doğuma hazırlayan ve doğum sonrası ilgilenen hemşire ve ebeler yani hastane. Doktor doğumun son anı yanınızda oluyor. o yüzden hastaneyi de çok iyi araştırın.

Şuan 5 haftalık hamileyim ve Dr Zahide Küçük hocayı düşünüyorum. Doğum paketlerini sordum 8000 küsür tabi bu fiyat Zahide Hoca için geçerli diğer doktorlar 1000 lira daha uygun oluyor. İnşallah önümüzdeki hafta paketi alıp ilk muayenemle kendimi ona emanet edicem. Olumlu yorumları çok fazla bakalım inşallah memnun kalırım. ilk doğumumu yaptıran Sebahat Hocayı hastane paketi almak istediğim için tercih etmedim ama Dr. Sebahat Turan benim doğum anındaki en güzel iyikim.

Bu arada hastanelerden aldığım fiyatlar ise;
Koru Zahide Küçük 8500 diğer doktorlar 7000 küsür
Memorial 12000
Birde sigorta şirketleri ile görüşüp sigorta yaptırırsanız devlet geri ödemesi alabiliyorsunuz böylece doğum paketleri daha uyguna geliyor tabi bunda da gebelik öncesi ve sonrası fiyat iki katından fazla artıyor o yüzden gebe kalmayı planlıyorsanız sigorta şirketleri ile görüşüp öncesinde sigorta yaptırmanız. Buna göre aşağıdaki hastaneler daha uyguna geliyor (Koru ve Memorial dahil değil)
Medicana 5990 devlet geri ödemesi ile 4700
Liv Hospital 6936 devlet geri ödemesi ile 5600 (Türkan Hoca ve Ali Hoca hariç)
yardımcı olabildiysem ne mutlu :KK39:
Hangi sigorta şirketi bir de hamile kalmadan kaç ay önce yaptırılması gerekiyor bilginiz var mı

Back