ANKARA'DA DOĞUM İÇİN HASTANE VE DOKTOR TAVSİYESİ...

Maddi imkân varsa acıbademi tek geçerim. Doğum, ameliyat gibi yatışlı durumlarda prensesler gibi bakıyorlar.

Ankara ünv Cem Somer. Ne zaman kötü yorum yazsam sildiriyor adam netten:))) kk da buna dahil:)

Ben Sincan koru da doğum yaptım 3ay önce. Dr başhekim Hüseyin beydi.memmun kaldım. Yalnız cok yoğun... Şimdiki aklım olsa evimin karsısında ki Eryaman hast. Gıderdim. Sonucta hepsi aynı.

Canım internetten randevu alınıyor.Dediklerin doğru ama maalesef ben de mecburum kendimi düşünmüyorum hiç bebeğin doğar doğmaz ameliyat olması gerek o yüzden o iyi olsun yeter.

Canım internetten randevu alınıyor.Dediklerin doğru ama maalesef ben de mecburum kendimi düşünmüyorum hiç bebeğin doğar doğmaz ameliyat olması gerek o yüzden o iyi olsun yeter.
İnşallah bebeğinde sende iyi olursunuz. Ben internettende alamadım randevu uğraştım ama olmadı. Eğer sen alabildiysen iyi valla

İnşallah bebeğinde sende iyi olursunuz. Ben internettende alamadım randevu uğraştım ama olmadı. Eğer sen alabildiysen iyi valla

Tesekkürler amin insallah.Belirli aralıklarla kontrol ettiğin zaman denk geliyo ama öğretim üyelerinden alabiliyosun yani paralı.Ben zaten diğerini geçtim normalde 10 haftalıktan sonra gebelik takibi almıyomuş bi de ama benimki yüksek riskli olduğu için geçebildim.Öyle işte inş hepimizin bebisleri sağlıkla doğar.

Co kisa surmus ne guzel spinalmi epiduralmi oldu..sezeryanda da herkesde bir olmuyormus agri durumu artik kismet diyorum oyle boyle cekicez agri olursada:)
Spinal oldu. Hatta ben hadi ayaklarim.acilmazsa,yanlis yere igne gelir de felc.kalirsam vs vs cok pimpiriklenmistim..
Masada igneyi yaptiklarini.hic hissetmedim zaten. Sadece soguk bi siviyla sildiler belimi,heralde anestezik birseydi ki duymadim.igneyi hic.. sonra ayaklarim.alev alev yanmaya basladi ayy ayaklarim isindi sonunda oh be diye bi de dalga gectim. Cunku donuyordu ayaklarim. Aralik ayiydi,bir de amelyathane cok soguktu .. :)
Sonra ayak parmaklarimi.kipirdatabildigimi gordum. Eee nolcak.bu simdi ben uyusmamisim dedim ordakilere,hayir zaten kipirdatrsn,dokunuslari da hissedersin ama aci hissetmiyceksn sadece dediler..
Oskar bey geldi,surayi hissedyor musun,burayi?peki burasi? Falan sora sora kesiyomus bile o an :) bisey hissetmedim..
Sonrasinda da odaya ciktim zaten oglen acilmaya baslamisti ayaklarim. Sonradan hatta,keske daha gec acilsaydi dedigim oldu. Cunku agri sanci da o zaman.hissedilmeye baslaniyor..
Amelyat yerimde 3ay nerdeyse iki parmak.ustunde sertlik olustu sonra kendiliginden dagildi,sag uc cok aciyordu bir de.. bazen sogukta sanciyordu dikislerim.. ama 9 ay oldu ve su an normalim :) 2aydan sonra hadi 3.aydan sonra normale donmustum hatta...ama 2.gun ayaga kalkanlardan olamadim hic bi zaman...

Maalesef hastane haberi sildirmiş.
Ancak ailenin röportajına ulaşabilirsiniz.
https://www.birgun.net/haber-detay/...lamasi-bile-bizim-icin-cok-onemli-174269.html
Insallah bunu da engellemezler.
Off okurken.icim sisti.. Allah onlerine getirsin ettiklerini.. belalarini bulsunlar.. ne guzel ya,iki tane can var ortada,doktorlar laylaylom daha..
Cok ticarete dokuldu bi de bu is ya.. yok paket yok muayene cart curt. Musteri gozuyle.bakiliyo herkese.. ben hastanemden.memnundum valla. Hem konforlu rahat,hem herkes memnun ki isinden guleryuzluydu.. doktorum iyiydi..
Koruyla gorusmeye gittigimde bile o kasinti halleri tak tuk topuklularla onumden yuruyen sahte guluslu kizlar ,ve doktor namina hic kimseyi goremedigimiz giris kati beni sogutmustu zaten...

Ben Prof. Dr. Ahmet Erdem Hoca ya gidiyorum ve çok çok memnunum. Kendisi Gazi Üniversitesinde öğretim üyesi fakat özel muayenehanesinde hasta bakıyor. Çok kibar, naif, bilgili ve sıcak biri. Daha önceden 2 düşük öyküm oldu ve araştırmalarım sonucu Hocaya ulaştım. Hocanın uzmanlık alanlarından birisi de tekrarlı gebelik kayıpları. O nedenle Hocamı tercih ettik. Bu gebeliğimde de hep kayıp korkusu yaşıyordum ama Hocam o kadar rahatlatıyorki hastasını, konuşmaya başladığınız an kendinizi acayip gevşemiş ve rahatlamış hissediyorsunuz. Gereksiz hiçbir tetkik vs yapmıyor. Muayenehanesi çukurambarda. Ücret olarak aylık ücret alıyor ve 350 tl. Anlaşmalı olduğü hastanelerde doğum yaptırıyor. Doğum için henüz fiyat bilgisini konuşmadık. Onu da konuştuğumuzda paylaşırım.

Aylık ücret demişsiniz ayda kaç defa kontrole gidiyorsunuz peki?

Merhaba canim doktorumu tavsiye edebilirim Doc. Mehmet serdar oguz. Soyle soyleyim 5 ayimi doldurdum sadece muayenesine gidiyorum.tek ikili test yaptik oda ultroson iyi olunca gerek bile gormedik ama neyse dosyamizda olsun dedik gereksiz hicbisey yapmiyo ve seni gereksiz bilgilerle strese sokmuyo. Asilarimi bile yaptirmadi dusun ana sagliklarin bile gebeleri haddinden fazla strese soktugunu dusunen biri. Ben ne dersem onu yap der herzaman yok gunde 3 litre su ic vesayre yok icebildigin kadar seni cok rahatlatiyo inan denemeni isterim

Özel muayehanesi var tepe prime de çoğu özel hastane ile anlaşması var ben.medicana da yaptım dogumumu
Merhaba canim medicanadan memnun kaldinmi bende orayi kullaniyoruz diye istiyorum ama odalar ilgi dogumhane yenidogam unitesi falan nasil.birde ben oda susletmek ve fotografci istiyorum bu imkanlarida sunuyorlarmi buyuk ihtimal kendi doktorum dogumumu yaptirir zatende.orda tecrubesi olan birini gorunce hemen sorayim dedim

Kızlar Merhaba,

Dün kendi hocalarım ile toplantımız vardı. Öncelikle 2 li tarama test sonucumu gösterdim ve risk olmadığını amniyosentez yapılmasına gerek olmadığını söylediler. İçim rahatladı. 2 haftadır çok tedirgindim ama belli etmemeye çalışıyordum.

Bana Ankarada gidebileceğim hastanelerin HRS, Mememorial, Liv Hospital, Medicana ve Medicalpark olabileceğini söylediler. Sebebi ben özel hastane arıyorum. Başkentten memnun kalmadım. Onlarda hijyen ve ilgi açısından bu hastaneleri önerdiler.

Bana ezbere hareket eden bi hekim değil, herşeyin açıklamasını (bilimsel, mantıklı) bi hekim gerek. Çok sorgular kılı kır yararım çünkü.

Bugün eşimle Medikalpark'a gittik. Doğum paketi 6750 fiyat verdiler. Oradaki kadınla sağlık sigortası hakkında da görüştüm. Oradan çıkıp tamamlayıcı sağlık sigortası yapan bi firmaya gittik. Bana Liv hospitalı önerdi. Ben sigorta yaptırmadan önce haataneyi ve doktoru görüp tanışmak istedim. Oradan çıkıp Liv hospitala gittik.

Coşkun Şimşir hoca var. 2 de çıktığı için doktoru göremedim. Ama bana odaları ve doğumhaneyi gezdirdiler. İnanılmaz temiz ve ferah. Hemşire ile görüştüm çok cana yakın ve ilgiliydi. İnanılmaz samimi geldi bana. Aşağı randevu almaya indik tekrar ve Coşkun hoca geri gelmişti şansımıza. Hocam sizi görmeye geldik dediğimizde bizi hemen odasına davet etti. Çok konuşkan ve ilgili bir hekim. Tarama sonucumu gösterdim. Hiç bi problem yok dedi. Kullandığım ilaçları ve geçmişimi sordu. Boy kilo tansiyonumu kontrol etti. Ekstra bi vitamin yazdı. Planlı ve plansız saat kaç olursa olsun ölmediğim sürece doğumlara geliyorum dedi.

Eşimde inanılmaz sevdi. Bizde haftaya cumartesi günü randevu aldık hocadan. Tamamlayıcı sağlık sigortasına 4300 tl ödeyeceğiz 5 taksit yaptılar. İçinde 8 muayene 3'lü tarama, doğum, 2 gece yatış, hamilelik boyunca yapılan testler(şeker yüklemesi vs. İçinde) çocuğun ilk tahlilleri topuk kanı vs.Ücretsiz.

Bu sigorta kapsamında eğerki memnun kalmazsam doktor ve hastane değiştirme imkanım da var.

Doktordan iyi bir izlenim ve elektrik aldık. Bundan sonra da yaşayacağım herşeyi yazacağım. İnşallah evlat sahibi olmak isteyen herkese Allah'ım nasip eder.

Sormak istedikleriniz varsa seve seve yanıtlarım

Hepinize verdiği tavsiyeler içinde teşekkür ederim.

Medicalparkta Ertan Öztürk varmış. Onada iyi bir hekim diyorlar? Ertan hocaya giden gebelik takibi yada Ertan hocada doğum yapan var mı? Tecrübelerini bizimle paylaşsalar
Benim ilk doğumumu 2015 de Ertan Bey yaptırdı. Mükemmel bir doktor. Kesinlikle memnun kalırsınız. Doğum sırasında da çok destekleyici ve rahatlatıcıydı. Doğum sonrası da hastaneden memnun kalmıştım.

Ben medicana da hemşireler ameliyathane ekibi olmak üzere çok memnun kaldım ben acil doğuma girdiğim için doğum fotografcisini ve suslemesini bilmiyorum 34 haftalık doğum yaptım prematüre olarak doğdu yeni doğan ünitesi de çok güzel ordaki dr da çok ilgiliydi şu an 4 yaşına girdik ben her konuda kesinlikle tavsiye ederim

Maşallah canım Rabbım evladının iki dünyasını da hayırlı eylesin. Kocaman olmuş darısı bızımkılere bende epey aradan sonra olunca bıde ılk olunca heves edıyorum süsleme fotograf falan ama bakalım nasıl olacak

merhaba canım. ben beysukentte arte cerrahi hastanesinde doğum yaptım. çok memnun kaldım. doktorundan çalışanlarına kadar çok ilgililer ve herşeyden önce para odaklı çalışan bir hastane değil. muayene ücreti 82 tl. memnun kalabileceğini düşünüyorum. denemeni tavsiye ederim. sevgiler.

Tavsiyen için çok teşekkür ederim. Belki başkalarına faydası dokunur. Ben hastane ve hekim kararı verdim :)

Merhaba. Bir sey sormak istiyorum. Dogum sigortanizi hamilelikten sonra mi yaptirdiniz? Ben hamilelikten sonra sigorta yapmiyorlar diye biliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…