Ankara'da Di Hekimiyim

teşekkürler cvp için ben öndeki 2 dişimi kırdımkırılanlardan 1 tanesi çürüme yapınca onu çektiler yandaki dişi ve diğer kırılan dişi kesip köprü yaptılar ortada diş yok benim acaba diş olmayan yere implant takılıp diper kesik dişleride implata bağlı yapamazlarmı ki kullanımı rahat ama doya doya gülmek istiyorum bide metal ağırlıklı olduğu için dipleri siyahımsı kötü duruyo yani

Merhabalar,
Benim 7 yaşımdaki kızımın dişleri ağrımaya başladı..Doktora götürmek istiyorum yalnız, güvenilir olması lazım..
Bende ankaradayım mümkünse özelden tel.ve adresinizi bana yazar mısınız..

merhaba ben ön dişlerimi biras kısalttırmak istiyorum.bu mumkunmu acaba.olursa telınızı ve adresınızı almak ısterım

yardımınız için cok tşk ederim en iyisi bir ortodonti dr gitmek :)

merhaba yağmur hanım.aslında benim için bam teli bi konu.yıllardır ilk kez konuşuyorum.benbütün çocukluğum ve genç kızlığımı çarpık dişlerimle mutsuz ve güvensiz geçirdim.ve bugün yaşım 28 oldu hala çok mutsuz olduğum bir konu bu.asla düzelmeyecek düşüncesi ve utancıyla artık doktora bile gidemiyorum.kendimi bildim bileli hiç içimden geldiği gibi gülemedim.ne zaman diş ve ilgili konular açılsa ortamdan uzaklaşırım.bu yasdan sonra düzelirmi bilmem.yada benim buna maddi olarak gücüm yetermi.bildiğim tek şey ben ve çarpık dişlerim sanırım asla ayrılmayacağız (((

meraba, benim tellerimin gelecek ay çıkması 12 yaş dişimin çıkmasına bağlı. Bu diş yeni çıkmaya başladı, acaba 1 ayda tamamen çıkarmı?

Canım biz genelde ikinci üç ayda tedavi yapıyoruz yani hemen doktora gitmelisin, bu stres bebeğe zarar verebilir, geçmiş olsun, sevgiler...

cevabınız için teşekkür ederim gerçekten çok ilgilisiniz en kısa zamanda diş hekimi arkadaşımı ziyaret edicem a.s.

Canım genel olarak gerçek dişlere implantları bağlamıyoruz, ama madem estetik olarak bir şikayetin var tekrar muayene olmanı ve tedavi alternatiflerini bizzat öğrenmeni tavsiye ediyorum, geçmiş olsun, sevgiler...

delikafadulden Mrblar a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. benım ön dişlerimin yanındaki diş etim şişmiş kırmızı renkte ve kanıyor :1shok: biraz ağrıda var sizce ne yapmalıyım? :ecrin_bebek: senağlama

MERHABALAR :asigim:
BEN ÖNCE ŞÖYLE BAŞLIYAYIM KALSİYUM EKSİKLİĞİNDEN DOLAYI DİŞLERİM DÜZENLİ FRÇALAMAMA RAĞMEN HİÇ BEYAZLAMIYORDU 4 YIL KADAR EK KALSİYUM İLACI KULLANDIM 18 YAŞIMDA 17 TANE DİŞİMİ PORSELEN KAPLAMA YAPTIRDIM ŞUANDA 21 YAŞIMDAYIM DÜZENLİ OLRAK DİŞLERİMİ YİNE FIRÇALIYORUM AMA SİGARA VE KAHVE ÇOK İÇTİĞİMDEN DOLAYI BEMBEYAZ DURMUYOR ŞİMDİ SORULARIMA GEÇEYİM MÜSADENİZLE
1- DİŞLERİMİ BEYAZLATTIRABİLİRMİYİM?
2-BU DİŞLERİMİ KULLANMA SÜREM VAR MI ?
3- EĞERKİ DİŞLERİMİ DEĞİŞTİRMEK İSTERSEM İLERİDE HERHANGİ Bİ SORUNLA KARŞILAŞIRMIYIM? (KENDİ DİŞLERİM KIRILABİLİR Mİ )
4- BAZEN SICAK YADA SOĞUK BİRŞEYLER İÇTİĞİMDE ÇITIRTI HİSSEDİYORUM DİŞLERİMDE PORSELENLER ÇATLIYCAK GİBİ BÖYLE OLMASI BANA Bİ MESAJ MI VERİYOR ?
ŞİMDİDEN CEVAPLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM a.s. İYİ GÜNLER DİLİYORUM :1hug:

Son düzenleme:
merhaba
benim 20lik dişim çıkıyor bazen şiş olduğundan dolayı yemeği çok zor yiyorum hatta dişlerimi kapatamıyorum ne yapmam gerekiyor

merhaba abyağmur
benim sorunum 20lik dişlerim.çenem küçük oldugu için 20lik dişler alt çene ön dişlerini sıkıştırmış ve çarpıklık oluştu.20lik dişler tamamen çıkmış halde, dişlerimi çektirsem, ön dişlerim için bi faydası olur mu?

merhaba..
Benim annem 4 gündür diş ağrısı çekiyor dişlerin görünüründe birşey yok ancak ağrıyı kesemiyoruz diş doktoruna gittik iltahap olduğunu söyledi antibiyotik ağrı kesici hap kullanıyor sabah akşam ağrı kesici antibiyotik iğne vurunuyor ağzını gargara yapıyor ancak en ufak bir hafifleme bile yok ağrısında ne yapabiliriz lütfen yardımcı olun..

aciiilll!!!!!!!!annemin ön 2 dişi hep iltihaplanıyor ve aşırı bi şekilde çekilme var neredeyse kökü gözükecek durumda diş doktoruna gittik çaresi yok dişlerin dökülene kadar bekliyceksin demiş.ama bu gidişle damak kalmıycak ne yapmalıyız lütfen yardımmmmmmmmmmm:çok üzgünüm:

Arkadaşlar 1 ay önce diş ağrımdan duramıyordum doktor diş kökü iltihaplı antibiyotik kullan ondan sonra çekilecek başka çıkış yolu yok dedi,
çektirmemekte direttim ve diğer doktorları gezdim
Tavsiye üzerine uyguladıklarım;
antibiyotik ve Misvak kullanımı
misvak acayip rahatlatıyor dişleri
ve sonuç
diş iyileşti
misvakın antibiyotik özelliği varmış
artık elimden bırakmıyorum
birde düzenli günde 3 sefer diş macunu ve diş fırçasıyla dişlerimi fırçalıyorum

misvak mucize birşey ya sadece dişlere yararı yok baş bölgesindeki heryere yararı var

merhaba benim dişlerimle ilgili bi problemim war. dişlerim ne yazıkki sarı halbuki ne sigara kullanıyorum nede çok fazla çay içiyorum. ne yapıcamıda bilmiyorum ama dişlerimin beyaz olmasını çok istiyorum. yardım ederseneniz çok sewinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…