- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- 218
- Konu Sahibi in vino veritas
-
- #1.121
bize hakaret ederken uslup deyip durdun.onlari hakaret olarak gormedin sanirim
bende burada kisileri.. tanidim.
.farkli dusunduklerim bile bana yapilan hakaretlerde beni savundular. tesekkurler onlara.insanliklarini gosterdiler.
RT edilmiş bir tweetti. Telden giriyorum twitter feci yavas of! Bulmaya calisiyorum. Bi gazeteci tweetlemisti.Nurten, nerden duydun okudun. Lütfen yanlış hbr olsun.
Bu nerde yazıyor. Nasıl kayıp. Okuduğunuz yerin linki var mı?168 kişi kayip deniliyor. Bu ne sacmalik! Nasil kayip olabilir?
Bizi teröristlerle karıştırma! Kardeşim PKK ahlaklı değiliz bôlünmeyeceğiz kafirlere inat kardeş kalicaz Rabbim size de bizede Sabırlar versin kan isteyenlerin tuzağına düşmek yok allahın izniyle....Başınız sağolsun...
Mesajımla mesajınız arasındaki bağlantıyı kuramadım. Ya artık algılarım kapandı ya da siz yanlış alıntı yaptınız.Bizi teröristlerle karıştırma! Kardeşim PKK ahlaklı değiliz bôlünmeyeceğiz kafirlere inat kardeş kalicaz Rabbim size de bizede Sabırlar versin kan isteyenlerin tuzağına düşmek yok allahın izniyle....
bu ne hiddet,ne oluyoruz.Bizi teröristlerle karıştırma! Kardeşim PKK ahlaklı değiliz bôlünmeyeceğiz kafirlere inat kardeş kalicaz Rabbim size de bizede Sabırlar versin kan isteyenlerin tuzağına düşmek yok allahın izniyle....
Yok olmayacak boyle... Twitterdan bi aratabilen cikacak mi? Telden giriyorum. Aramalarim sonuçsuz oluyor.Bu nerde yazıyor. Nasıl kayıp. Okuduğunuz yerin linki var mı?
Nurten ben haber ajanslarında aradım ama sol haber falan geçmemiş böyle bir haber, acaba dezanformasyon falan mı ki?Yok olmayacak boyle... Twitterdan bi aratabilen cikacak mi? Telden giriyorum. Aramalarim sonuçsuz oluyor.
Ne oldu okey ??iyide benden ne istiyorki bu adam
Umarim öyledir diyebilirim buna... Kabul edilir şey degil!.Nurten ben haber ajanslarında aradım ama sol haber falan geçmemiş böyle bir haber, acaba dezanformasyon falan mı ki?
Ben de hiçbir siteye giremiyorum. O nedenle sordum. Bu sayfadan bile ayrılamıyorum şuan, burdan bir haber alırım umuduyla. Modemime suç buluyorum ama benle aynı durumu yaşayanlar varmış.Yok olmayacak boyle... Twitterdan bi aratabilen cikacak mi? Telden giriyorum. Aramalarim sonuçsuz oluyor.
Twitter'da böyle bir habere rastlamadım...yanlışlık olabilir..Yok olmayacak boyle... Twitterdan bi aratabilen cikacak mi? Telden giriyorum. Aramalarim sonuçsuz oluyor.
Burada bir arkadaş iki yakınını kaybettiklerini yazmış. Ben de baş sağlığı diledim.Bu arkadaş da bu başsağlığı mesajıma böyle cevap yazmış. Valla birşey anlamadım. İnternette sorun var. Sanırım sorun bu arkdaşta da varbu ne hiddet,ne oluyoruz.hepimiz üzgün hepimiz acılıyız.
Link eklenmiş haber değildi. Gazeteci Tweet olarak bildirmişti. Takip ettiğim hesap rt edip yorumlamisti. Umarim doğruluğu yoktur.Twitter'da böyle bir habere rastlamadım...yanlışlık olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?