Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

bize hakaret ederken uslup deyip durdun.onlari hakaret olarak gormedin sanirim
bende burada kisileri.. tanidim.
.farkli dusunduklerim bile bana yapilan hakaretlerde beni savundular. tesekkurler onlara.insanliklarini gosterdiler.

benden alıntı yapıp lafını çarpıp rahatladın mı bilemiyorum birdostun sinirini benden mi çıkardın onuda bilemiyorum.alıntına karşılık yorumu mu yaptım görmezden geldin canın saolsun...

ha seni korumuş olanlara teşekkürü keşke kim yaptıysa onlardan alıntı alıp yapsaydın...benden değil.

şunu yazıcam ve uzatmıyacam

seninle o kadar aynı fikirdeyiz ki bunu biliyorsun ve az çok benim tarzımı da biliyorsun bir senedir üyeyim kimseyle kavgam tartışmam olmadı genelde fikir ayrılıkları yaşadığım kişilerle bile seviyemi asla bozmadım bozmam da senlede bir çok kez ve genelde hdp konusunda fikir ayrılığım olur.bunun dışında aynı kelimelri aynı yorumları bir çok kez yazmışızdır.

yalan mı yada saçma mı yada abartı mı ?doğru değil mi bütün bunlar.

ama geçen ki konu da olduğu gibi şuan da benim günahımı alıyorsun al günahımı çünkü günahım gittikçe ben rahatlıyorum..

site dışında karşılıklı hiç bir şekilde muhattap olmadık sen beni bilmez ben seni bilmem diyeceksin ki bana ne yada daha agır sözler söyle neyse içinden geçen sadece bir kaç dakika da olsa yada bütün gece bilemiyecegim sana bağlı azıcık düşün lütfen...

vicdanen ve aklen burdan alıntı alıp beni gereksiz yere suçladın ki ben zaten tepkimi vermişim bunu neden yaptın mesela bu soruyu sor kendine matmazel zaten tepki vermiş ben daha neyin tepkisini verdim sorusunu sor

mesela bunu bir kaç kez yaptım ama uslubunu hiç bozmadı de yada oky ben bu kızın çok günahını alıyorum de...

kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama durup dururken suçlamak yada konuyla ilgili yorumu alıp gereksiz duruma getirmek zorunda da değil.

uzun oldu neyse sadece şunu bil bana haksızlık yapıyorsun...ve ben haksızlıga gelemiyorum...

Bizi teröristlerle karıştırma! Kardeşim PKK ahlaklı değiliz bôlünmeyeceğiz kafirlere inat kardeş kalicaz Rabbim size de bizede Sabırlar versin kan isteyenlerin tuzağına düşmek yok allahın izniyle....
Mesajımla mesajınız arasındaki bağlantıyı kuramadım. Ya artık algılarım kapandı ya da siz yanlış alıntı yaptınız.

Bizi teröristlerle karıştırma! Kardeşim PKK ahlaklı değiliz bôlünmeyeceğiz kafirlere inat kardeş kalicaz Rabbim size de bizede Sabırlar versin kan isteyenlerin tuzağına düşmek yok allahın izniyle....
bu ne hiddet,ne oluyoruz.hepimiz üzgün hepimiz acılıyız.

Senlik Benlik Nedir Bırak / Aşık Veysel Şatıroğlu

Allah birdir Peygamber Hak
Rabbül alemindir mutlak
Senlik benlik nedir bırak
Söyleyim geldi sırası

Kürtü Türkü ne Çerkezi
Hep Ademin oğlu kızı
Beraberce şehit gazi
Yanlış var mı ve neresi

Kurana bak İncile bak
Dört kitabın dördü de hak
Hakir görüp ırk ayırmak
Hakikatte yüz karası

Binbir ismin birinden tut
Senlik benlik nedir sil at
Tuttuğun yola doğru git
Yoldan çıkıp olma asi

Yezit nedir, ne kızılbaş
Değil miyiz hep bir kardaş
Bizi yakar bizim ataş
Söndürmektir tek çaresi

Kişi ne çeker dilinden
Hem belinden, hem elinden
Hayır ve şer emelinden
Hakikat bunun burası

Şu alemi yaratan bir
Odur külli şeye Kadir
Alevi Sünnilik nedir
Menfaattir varvarası

Cümle canlı hep topraktan
Var olmuştur emir Haktan
Rahmet dile sen Allahtan
Tükenmez rahmet deryası

Veysel sapma sağa sola
Sen Allahtan birlik dile
İkilikten gelir bela
Dava insanlık davası…

CNN TÜRK te yayınlandı az önce. . Hoşuma gitti. ..

Yok olmayacak boyle... Twitterdan bi aratabilen cikacak mi? Telden giriyorum. Aramalarim sonuçsuz oluyor.
Ben de hiçbir siteye giremiyorum. O nedenle sordum. Bu sayfadan bile ayrılamıyorum şuan, burdan bir haber alırım umuduyla. Modemime suç buluyorum ama benle aynı durumu yaşayanlar varmış.

Rabbim , artık ıslah et bu insanları... Ne olur kurban olduğum Allahım son bulsun, savaş , katliam bomba.... Rabbim sabır ver , ölen insanların yakınlarına

bu ne hiddet,ne oluyoruz.hepimiz üzgün hepimiz acılıyız.
Burada bir arkadaş iki yakınını kaybettiklerini yazmış. Ben de baş sağlığı diledim.Bu arkadaş da bu başsağlığı mesajıma böyle cevap yazmış. Valla birşey anlamadım. İnternette sorun var. Sanırım sorun bu arkdaşta da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…