- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398
- Konu Sahibi in vino veritas
-
- #1.141
Umarim öyledir diyebilirim buna... Kabul edilir şey degil!.
Bulduğun hesabin adi nedir?buldum, ama hesap bana pek güvenilir gelmedi, inanmamak lazım, resmi bir açıklama gelmeden, Türk Tabipler Birliği düzenli olarak haber geçmeye çalışıyor.
özelden attım sanaBulduğun hesabin adi nedir?
evet size değil lirik kardeşime gönderdim ki kardeş lık msji içeriyor art niyet yok! Ama öyle anlamak istiyorsan bilemem yine kusura kalma yanlış sana gelmiş alt alta olunca..Mesajımla mesajınız arasındaki bağlantıyı kuramadım. Ya artık algılarım kapandı ya da siz yanlış alıntı yaptınız.
Başınız sağolsun...
Çözüm birileri suçlayarak aranmaz anladığım kadarıyla ikimizde aynı şeyi diyoruz ama elimizden birşey gelmiyor diyede suçlu aramayin insanlar zaten gergin gerek yok kardeşim çözüm üretemiyorsak sakin olup dua etmek daha faydali...Rabbim ülkemizi tez zamanda huzura kavuştursun diyerek nokta koyuyorum..Her iki taraf ta ölüyor diye üzülen insanlar biriyim ve bu yüzden bana terörist bile dendi.
Bahsettiğim şey bu ölümlere engel olabilecek insanlar olmuyor ve buna kızarak saray diyorlar.
Başbakan abdullah alagöz yakalandı adalete teslim edildi diyor.
Ama canlı bomba kendisi. yani yaşamıyor. ölmüş bir adam nasıl yakalanır. Dalga geçer gibi. sonra insanlar nasıl saray demesin.
Ölümler üzücü ama sadece üzülmek çözmediği için insanlar çözüm arıyor kendince.
Bilip bilmeden cevaplamışssin egem iletişim sorunu oldu kardeşlik msji atiyorum ki onu yanlışlıkla yanlış kişiye gönderdim bu msjin nesi hiddet..neyse sorun çözüldü arkadaşla önemli olanda bu..bu ne hiddet,ne oluyoruz.hepimiz üzgün hepimiz acılıyız.
Evet anlaşılmıyor kardeşlik diyorum terörist gibi olmayıp tuzağına düşmeyelim kafirlerin ekmeğine yağ düşmeyelim bölünmicez diyorum bana kalkmış hiddet diyor canım anlican sitede umut yok herkes anlamak istediğini anliyor içimi döktüm sana dertlesiyim dedim...Ya arkadaşlar neden anlamıyorsunuz o kadar kişi vardı orda hepsi hdpli olabilirmi sevinmek ne demek onca insan öldü diye, bi yorum görmüştüm ankara merkez patlıyor herkes diye dalga geçiliyordu bide
+1000Biri artık o büyük bombayı patlatsada hepimiz göçüp gitsek.
Böyle ona yan buna yan.
çok canım sıkıldı, moralim bozuldu.
Ama birileri suclu. Tedbir bizden takdir allahtan. Tedbiri almayanlar sucluÇözüm birileri suçlayarak aranmaz anladığım kadarıyla ikimizde aynı şeyi diyoruz ama elimizden birşey gelmiyor diyede suçlu aramayin insanlar zaten gergin gerek yok kardeşim çözüm üretemiyorsak sakin olup dua etmek daha faydali...Rabbim ülkemizi tez zamanda huzura kavuştursun diyerek nokta koyuyorum..
Olenlerdenmiymis vay barisciEki Görüntüle 1653683 #barisioldurduler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?