Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Kulhu demeyelim ne olur, en sevdiğim suredir, ismi ihlastır. Adıyla yazalım.

Açıklama yapan yetkililer başkanlık sistemi olmadığı için böyle oldu dediler, o zaman bu paylaşımınıza göre suçlu kim oluyor? Hala kimse üstlenmedi diye biliyorum. Kim yaptıysa yaptı, belki bireysel, belki başkaları. Biz sadece teoriler üretebiliriz, benim aklım bu kadarına ermiyor açıkçası. Kimsenin bu derece vicdansız olacağına hala, inatla inanmak istemiyorum. Kalbim tamamen kararmamış demek daha ya da salağım ben.
Kimin yaptığı giden insanları geri getirmeyecek.

Takildiginiz nokta bu mu? Hic kimse 3 ihlas 1 fatiha okuyun demez .
3 kulhu 1 elham okuyun derler . Neyse ...

Bugün Ankara da bende olabilirdim çünkü eğitimsenli bir öğretmenim ama çocuğum var katılamıyorum ..Burdan bir sürü Eğitimsenli öğretmen arkadaşımız da katıldı.Onlar güzel insanlar ve asla terörist değiller.Bu tür eylemlere katılanlara yapılan terörist genellemeleride kabak tadı verdi artık..Bir sürü insan ölmüş birazcıkta olsa üzülelim ne olduklarıyla ilgilenmeden..Neyse..Allah rahmet eylesin çok üzücü çok.

Ne yazikki siyaseti takip edemiyorum. Eşim için tek akparti var aksi savunulunca kıyamet kopariyor. İki senedir kim napiyo nasıl oyun çeviriyor anlayamıyorum. Kasımda oy var kime atıcam napcam karar veremedim takip edemedigimden. Off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…