• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

İnanmıyorum ya neler neler olmuş oky e kim laf ettiyse cezasını çeksin tam olarak niye böyle bir saldırı yaptı o kişi anlamadım ama bence oky ile önceden tartışan biri olduğu kesin inşallah görür gününü yaptıkları cezasız kalmamalı. İlk defa telefondan girdim siteye konuya bakmak için yazım hatası yapmış olabilirim. Maalesef ölü sayısı daha da artacak gibi çünkü hastanede yaralı çok fazla. Masum vatandaşlara Allah yardım etsin şifa versin eğer içlerinde terörist varsa da belasını versin.

http://haber.sol.org.tr/turkiye/polis-iki-canli-bombaya-ait-ceset-kalintilarina-ulasildi-132412
Polis: İki canlı bombaya ait ceset kalıntılarına ulaşıldı
Emniyet yetkilileri, Ankara’da Emek, Barış, Demokrasi Mitingine yönelik saldırıyla ilgili incelemelerde iki canlı bombaya ait ceset kalıntılarına ulaşıldığını açıkladı.

ankara_miting_katliam_4.jpg

AA’nın emniyet kaynaklarından aldığı bilgiye göre, Ankara’daki Emek, Barış, Demokrasi Mitingine yönelik saldırıda iki canlı bombanın ceset kalıntılarına ulaşıldı. Saldırıda metal bilyelerle güçlendirilmiş TNT patlayıcılar kullanıldığı belirtildi.

Patlamanın şekli ve patlayıcı miktarının Suruç katliamıyla benzerlik taşıdığını kaydedildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri, iki canlı bombaya ait ceset kalıntılarına ulaşıldığını, saldırganların kimliklerinin tespitine ilişkin çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Mesajımla mesajınız arasındaki bağlantıyı kuramadım. Ya artık algılarım kapandı ya da siz yanlış alıntı yaptınız.
evet size değil lirik kardeşime gönderdim ki kardeş lık msji içeriyor art niyet yok! Ama öyle anlamak istiyorsan bilemem yine kusura kalma yanlış sana gelmiş alt alta olunca..
Başınız sağolsun...

akşam üstü basın toplantısında adalet bakanı içişleri bakanı na bir gaeteci dün akşamdan beri canlı bomba söylentileri var sosyal medyada dedi apar topar basın toplntısını bitirdi sayın yetkililer
istihbaratın ne yaptığını allah bilir artık çalışmadığı ortada

Her iki taraf ta ölüyor diye üzülen insanlar biriyim ve bu yüzden bana terörist bile dendi.

Bahsettiğim şey bu ölümlere engel olabilecek insanlar olmuyor ve buna kızarak saray diyorlar.

Başbakan abdullah alagöz yakalandı adalete teslim edildi diyor.

Ama canlı bomba kendisi. yani yaşamıyor. ölmüş bir adam nasıl yakalanır. Dalga geçer gibi. sonra insanlar nasıl saray demesin.
Ölümler üzücü ama sadece üzülmek çözmediği için insanlar çözüm arıyor kendince.
Çözüm birileri suçlayarak aranmaz anladığım kadarıyla ikimizde aynı şeyi diyoruz ama elimizden birşey gelmiyor diyede suçlu aramayin insanlar zaten gergin gerek yok kardeşim çözüm üretemiyorsak sakin olup dua etmek daha faydali...Rabbim ülkemizi tez zamanda huzura kavuştursun diyerek nokta koyuyorum..

bu ne hiddet,ne oluyoruz.o_Ohepimiz üzgün hepimiz acılıyız.:KK43:
Bilip bilmeden cevaplamışssin egem iletişim sorunu oldu kardeşlik msji atiyorum ki onu yanlışlıkla yanlış kişiye gönderdim bu msjin nesi hiddet..neyse sorun çözüldü arkadaşla önemli olanda bu..

Ya arkadaşlar neden anlamıyorsunuz o kadar kişi vardı orda hepsi hdpli olabilirmi sevinmek ne demek onca insan öldü diye, bi yorum görmüştüm ankara merkez patlıyor herkes diye dalga geçiliyordu bide:KK12:
Evet anlaşılmıyor kardeşlik diyorum terörist gibi olmayıp tuzağına düşmeyelim kafirlerin ekmeğine yağ düşmeyelim bölünmicez diyorum bana kalkmış hiddet diyor canım anlican sitede umut yok herkes anlamak istediğini anliyor içimi döktüm sana dertlesiyim dedim...

Çözüm birileri suçlayarak aranmaz anladığım kadarıyla ikimizde aynı şeyi diyoruz ama elimizden birşey gelmiyor diyede suçlu aramayin insanlar zaten gergin gerek yok kardeşim çözüm üretemiyorsak sakin olup dua etmek daha faydali...Rabbim ülkemizi tez zamanda huzura kavuştursun diyerek nokta koyuyorum..
Ama birileri suclu. Tedbir bizden takdir allahtan. Tedbiri almayanlar suclu

Back