• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

CQ_Fd71VAAAG2Uu.png

Evetöyle körüz ki Başbakanlık binasına 2km uzakta parça tesirli canlı bomba var patlıyor ve MIT ın haberi yok. Haberinin olması mı olmaması mı daha kötü sen seç.
Oh ne güzel cimbizlayip cevap vermek! Her iki taraf ölüyor diyorum Rabbim senin bizim hepimizin kalp gözünü açsin..iyilik diyorum kanla beslenene lanet ediyorum...

kazen yeri değil belki ama efsaaaa ile ilgili açıklama yapmadınız hiç.hepimiz meraktayız.

Oh ne güzel cimbizlayip cevap vermek! Her iki taraf ölüyor diyorum Rabbim senin bizim hepimizin kalp gözünü açsin..iyilik diyorum kanla beslenene lanet ediyorum...

Her iki taraf ta ölüyor diye üzülen insanlar biriyim ve bu yüzden bana terörist bile dendi.

Bahsettiğim şey bu ölümlere engel olabilecek insanlar olmuyor ve buna kızarak saray diyorlar.

Başbakan abdullah alagöz yakalandı adalete teslim edildi diyor.

Ama canlı bomba kendisi. yani yaşamıyor. ölmüş bir adam nasıl yakalanır. Dalga geçer gibi. sonra insanlar nasıl saray demesin.
Ölümler üzücü ama sadece üzülmek çözmediği için insanlar çözüm arıyor kendince.

Back