- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
- 248
- Konu Sahibi in vino veritas
- #1.101
Erm, proxy ile giriyorsa amerika'dan da girebilir değil miydi?Almanya girişlerine engel koyuyorum ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erm, proxy ile giriyorsa amerika'dan da girebilir değil miydi?Almanya girişlerine engel koyuyorum ...
ne yazdi kibidaha uyelik aldı ve çok daha haddini aştı
Kazen`e yazdı, bul bakalım gibilerinden birşeydi. Küfürlüne yazdi ki
Kulhu demeyelim ne olur, en sevdiğim suredir, ismi ihlastır. Adıyla yazalım.Evet sabahtan.beri akp haindir bilmem nedir die saldiriyorsun . Su konuyu bastan beri okudum . ! Akp li bir arkadas konuyu Ataturk e getirdi . Sen ikide birde akp oy veren haindir . Die milleti.kiskistiyorsun . Yeter artik dydun mu yeter sus ve biseyler yapmak istiyorsan o 86 can icin abdest al bir yasin oku . Onu yapamiyorsan 3 kulhu 1 fatiha oku o bilene yeter .
Sadece sana degil herkeze bu sozum lutfen ne akpye , ne hdpye, ne chp ye , nede baskasina saldirilmasin . .
Açıklama yapan yetkililer başkanlık sistemi olmadığı için böyle oldu dediler, o zaman bu paylaşımınıza göre suçlu kim oluyor? Hala kimse üstlenmedi diye biliyorum. Kim yaptıysa yaptı, belki bireysel, belki başkaları. Biz sadece teoriler üretebiliriz, benim aklım bu kadarına ermiyor açıkçası. Kimsenin bu derece vicdansız olacağına hala, inatla inanmak istemiyorum. Kalbim tamamen kararmamış demek daha ya da salağım ben.Eki Görüntüle 1653222
Yinede Sen bilirsin bacım
aaa. amaci ne bunun.Kazen`e yazdı, bul bakalım gibilerinden birşeydi. Küfürlü
Kulhu demeyelim ne olur, en sevdiğim suredir, ismi ihlastır. Adıyla yazalım.
Açıklama yapan yetkililer başkanlık sistemi olmadığı için böyle oldu dediler, o zaman bu paylaşımınıza göre suçlu kim oluyor? Hala kimse üstlenmedi diye biliyorum. Kim yaptıysa yaptı, belki bireysel, belki başkaları. Biz sadece teoriler üretebiliriz, benim aklım bu kadarına ermiyor açıkçası. Kimsenin bu derece vicdansız olacağına hala, inatla inanmak istemiyorum. Kalbim tamamen kararmamış demek daha ya da salağım ben.
Kimin yaptığı giden insanları geri getirmeyecek.
Kötü bir şey yazmamıştım, kötü bir üslupla da yazmamıştım oysa...Takildiginiz nokta bu mu? Hic kimse 3 ihlas 1 fatiha okuyun demez .
3 kulhu 1 elham okuyun derler . Neyse ...
Az öncede sordum tekrar soruyorum, yurtdışı üyelik olduğunda adli soruşturma dışında mı kalıyorlar?aaa. amaci ne bunun.
neyse pazartesi görüşürüz kendisiyle..
acaba "vefat ettiler" anlamındaki "kayıp" mı ki?168 kişi kayip deniliyor. Bu ne sacmalik! Nasil kayip olabilir?
bilemiyorum pazartesi arkadasima soracagim bunlariAz öncede sordum tekrar soruyorum, yurtdışı üyelik olduğunda adli soruşturma dışında mı kalıyorlar?
Almanya girişlerine engel koyuyorum ...
Nurten, nerden duydun okudun. Lütfen yanlış hbr olsun.168 kişi kayip deniliyor. Bu ne sacmalik! Nasil kayip olabilir?
Yok bu vefat edenlerin sayisinin yaninda verilmiş.acaba "vefat ettiler" anlamındaki "kayıp" mı ki?
anlamıyorum insanları kaybetmeyi başarmamışlardır diye düşünüyorum.Yok bu vefat edenlerin sayisinin yaninda verilmiş.