- Konu Sahibi in vino veritas
- #1.161
İlber Ortaylı @ilbering 7 dk.7 dakika önce
Gün aydın değil Hem de hiç olmayacak ... Bugün günlerden an Kara... #Yastayız
Gün aydın değil Hem de hiç olmayacak ... Bugün günlerden an Kara... #Yastayız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haberin doğruluğunu Bilip bilmeden burda ortalığı karıştırmayınLink eklenmiş haber değildi. Gazeteci Tweet olarak bildirmişti. Takip ettiğim hesap rt edip yorumlamisti. Umarim doğruluğu yoktur.
- birde böyle acımasızlığın nirvanasına ulaşanlar var
Off cok acı . Icimde hep bir korku vardı zaten simdi sokaga adım atmaya korkuyorum. Ya çocuklarıma bir sey olursa ya çocuklarım annesiz babasiz kalirsa.Hıc sucu olmayan bir kadın ölmüş
Annemin komşusu 1 çoçuğun varmıs daha
Yeni taşınmış bir akrabasını ziyarete gidecekmiş oysa
Çüş bu nedir ya? Delirmis bunlar
Dünkü patlamada ölenlerin üzerleri hep HDP bayraklarıyla kaplı ve mitingde hiç hdpli yok .. Ama sakin olup kesinnn devlet yaptı..
Kendi kendilerini patlatan caniler. Kendi kaninizda bogulun!
Ya bizler ne yapalim arkadasim..doguluyum ve doguda yasiyorum..evet kurdum ama pkk li degilim.ve malesefki en cok bizim canimiz aciyor.birebir olaylari goruyoruz..can guvenligimiz yok denecek kadar az.cocuklarim okuldan gelene kadar elim yuregimde bekliyorum.ortalik sakin diyoruz disari cikiyoruz patt olay.taslar gazlar kovalamacalar kacismalar.bazi semtler varki coluk cocuk hastasi yaslisi gaz yemedikleri gun yok.Allah sonumuzu hayir etsin..Off cok acı . Icimde hep bir korku vardı zaten simdi sokaga adım atmaya korkuyorum. Ya çocuklarıma bir sey olursa ya çocuklarım annesiz babasiz kalirsa.
Benim düşününce korktugum seyleri onlar yaşıyor. Allah yardımcıları olsun. Cok zor
http://www.milliyet.com.tr/hdp-milletvekili-adayi-da/siyaset/detay/2129921/default.htmDünkü patlamada ölenlerin üzerleri hep HDP bayraklarıyla kaplı ve mitingde hiç hdpli yok .. Ama sakin olup kesinnn devlet yaptı..
Kendi kendilerini patlatan caniler. Kendi kaninizda bogulun!
yuh yani....
Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmezhttp://www.milliyet.com.tr/hdp-milletvekili-adayi-da/siyaset/detay/2129921/default.htm
Kendi vekillerini,seçmenlerini mi öldürecek adamlar?
Nereden gelecek kaz?Zaten bir avuç seçmenleri var onu da niye yok etsinler?Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez
Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez
Ben eleştiriyi kendimize yaptım,bu bayrağın altında kardeşçe yaşamak isteyen insanlara...demirtaş benim için bir taraf değildir.Benim devletime terörist diyen (devlet partiler üstü birşeydir) hadsizin tekidir.kendi halkını cehalete mahkum eden vicdan yoksunudur. Bu görünen kısmı perde arkasında kimin maşasidir bilemem.Benim üzüldüğüm ne idüğü belirsiz insanların bir lafiyla canlarını ortaya koyan insanlardır,o lafları edenler değil,türkiyenin karışmasından kendilerine pay çıkaranlar hiç değil.dolayısı ile iki taraf diye bir kavramı kabul etmiyorum.bana göre taraflar yoktur,bir tarafta devlet bir tarafta teröristler vardır,bu yaşadığımiz da savaş değil terörle mücadeledir.not: devleti yöneten parti hangisi olursa olsun durum değişmez.
Allah aşkina yapmayin. Sayfanın basinda yazdigimi okuyun anlayacaksınızNereden gelecek kaz?Zaten bir avuç seçmenleri var onu da niye yok etsinler?