• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Link eklenmiş haber değildi. Gazeteci Tweet olarak bildirmişti. Takip ettiğim hesap rt edip yorumlamisti. Umarim doğruluğu yoktur.
Haberin doğruluğunu Bilip bilmeden burda ortalığı karıştırmayın
Yok şu kadar kayıp yok şöyle böyle...

1. birde böyle acımasızlığın nirvanasına ulaşanlar var

2. CQ_Ld3UWgAA9Z8g.jpg

CHP Malatya Gençlik kollarından 11 genç de hayatını kaybetti
Ana Sayfa» Gündem
1x1.gif
1x1.gif

10.10.2015 22:37
10156.jpg

CHP Malatya Gençlik kolları mensubu 11 kişinin de bugün Ankara Tren Garı'nda meydana gelen katliamda hayatını kaybettiği öğrenildi.

Bugün Ankara'da düzenlenen Barış Mitinginde meydana gelen bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlenmeye başladı. CHP Malatya Gençlik Kolları'ndan yapılan açıklamaya göre katliamda hayatını kaybedenler arasında CHP Malatya Gençlik Kolları'ndan 11genç de bulunuyor. Hayatını kaybedenlerden 8'inin isimleriyse şöyle:

Gülbahar Aydeniz

Gözde Aslan

Eren Akın

Mehmet Ali Kılıç

Umut Tan

Onur Tan

Kasım Otur

Canberk Bakır

Dünkü patlamada ölenlerin üzerleri hep HDP bayraklarıyla kaplı ve mitingde hiç hdpli yok .. Ama sakin olup kesinnn devlet yaptı.. o_O
Kendi kendilerini patlatan caniler. Kendi kaninizda bogulun!

Hıc sucu olmayan bir kadın ölmüş
Annemin komşusu 1 çoçuğun varmıs daha
Yeni taşınmış bir akrabasını ziyarete gidecekmiş oysa
Off cok acı . Icimde hep bir korku vardı zaten simdi sokaga adım atmaya korkuyorum. Ya çocuklarıma bir sey olursa ya çocuklarım annesiz babasiz kalirsa.

Benim düşününce korktugum seyleri onlar yaşıyor. Allah yardımcıları olsun. Cok zor

Dünkü patlamada ölenlerin üzerleri hep HDP bayraklarıyla kaplı ve mitingde hiç hdpli yok .. Ama sakin olup kesinnn devlet yaptı.. o_O
Kendi kendilerini patlatan caniler. Kendi kaninizda bogulun!

Oraya gösteriye gidenler nereden bilsinler kendilerine böyle bir şey yapılacağını.Bunlar güya kendi hakkını korumak için dağa çıkılan Kürt çocuklarını öldürenler.Bebek katilleri.Kendi tabanlarına mı acıyacaklar? Kendi mv mi acıyacaklar? Ne hakla üzerlerine hdp bayrağı örtülüyor? Hadi ölümün partisi olmazdı? Demirtaş neden "kana ihtiyacımız yok" gibisinden açıklama yapıyor? Neden ölüleri sahipleniyor? Bu durum kimin işine geldi? Doğu halkini ayaklanmaya cagiran adamdan bahsediyoruz? Y.Börü de kürttü. Acır mı bunlar. He ölümden zevk mi alıyolarmış da kendi kendilerine yapsinlarmis. Mantığa bakın.Siyasetten tek anladiklari bu. Suriyedeki Abd'Rusya savaşına göre yorum yapan bile yok. Neyse yazık yaa..İnsanlar barış için gidiyor ve kendi tabanları bunu yapıyor. Hoş biz alıştık hdpkk nın yaptıklarına. Hâlâ saray yaptı deniliyor. Bu kadar mı siyasetten uzak kalinir? Bu kadar mı rte düşmanlığı mantıklı düşünmeyi engelleyebilir? Pkk ya yakistirilmiyor saraya yakistiriliyor. Sonunda pkk saraydan daha iyi denilsin de belli olsun niyetleri onun üzerine tartisalim, tartisilsin.

Son düzenleme:
Off cok acı . Icimde hep bir korku vardı zaten simdi sokaga adım atmaya korkuyorum. Ya çocuklarıma bir sey olursa ya çocuklarım annesiz babasiz kalirsa.

Benim düşününce korktugum seyleri onlar yaşıyor. Allah yardımcıları olsun. Cok zor
Ya bizler ne yapalim arkadasim..doguluyum ve doguda yasiyorum..evet kurdum ama pkk li degilim.ve malesefki en cok bizim canimiz aciyor.birebir olaylari goruyoruz..can guvenligimiz yok denecek kadar az.cocuklarim okuldan gelene kadar elim yuregimde bekliyorum.ortalik sakin diyoruz disari cikiyoruz patt olay.taslar gazlar kovalamacalar kacismalar.bazi semtler varki coluk cocuk hastasi yaslisi gaz yemedikleri gun yok.Allah sonumuzu hayir etsin..

Ben eleştiriyi kendimize yaptım,bu bayrağın altında kardeşçe yaşamak isteyen insanlara...demirtaş benim için bir taraf değildir.Benim devletime terörist diyen (devlet partiler üstü birşeydir) hadsizin tekidir.kendi halkını cehalete mahkum eden vicdan yoksunudur. Bu görünen kısmı perde arkasında kimin maşasidir bilemem.Benim üzüldüğüm ne idüğü belirsiz insanların bir lafiyla canlarını ortaya koyan insanlardır,o lafları edenler değil,türkiyenin karışmasından kendilerine pay çıkaranlar hiç değil.dolayısı ile iki taraf diye bir kavramı kabul etmiyorum.bana göre taraflar yoktur,bir tarafta devlet bir tarafta teröristler vardır,bu yaşadığımiz da savaş değil terörle mücadeledir.not: devleti yöneten parti hangisi olursa olsun durum değişmez.

Teoride haklısın devlet partiler üstü olmalıdır.
Ama Türkiye'nin şu durumunda bunu söylemek mümkün değil.
Malum partiye oy isteyen bir cumhurbaşkanının olduğu, kuvvetler ayrılığını neredeyse yok etmiş, baskın parti mensuplarına ya da yönetimin yanlışlarına yöneltilen eleştirilere orantısız karşılıklar veren, homojenlikten çok uzak bir devlet haline getirilmiş, bir oluşum tarafından yönetiliyoruz artık. Bunun adı devlet değil.

Back