bunu hep yaparlar . alıştık artıkSiyaset konuşma diyenlere şaşıyorum
Pes
Hiç düşünmüyor Musunuz
Cumhurbaşkanına hakaret edenler Twitter'dan Facebook'tan tıkır tıkır gözaltına alınıyor , devlet bunun peşine düşüyor
Eeee başkentin göbeğinde bombalar havai fişek gibi patlıyor , haber yok
Valla ben evini bile daha ciddi yönetiyorum
Siyaset konuşma, aman eleştirme
Nasıl kafadasınız ya
Harbi şaşıyorum
Bu ulke bu saatten sonra huzur bulmaz
Bu ulkeyi siyasetciler yonetiyor akp yonetiyor tabikde onlari konusacagiz onlarin basiretsizliği yuzunden bu hale geldi ulke ... patlama anadolunun ucra bir koyunde degil ulkenin baskentinde hemde genel kurmay baskanligi basbakanlik yakininda oldu... hesabı onlar verecek o
Bu ulke bu saatten sonra huzur bulmaz
Yapmayın Allah aşkına ben Akp yada başka parti destekçisi değilim ama milletin yaptığı devleti yönetenleri değil yöneten Akp olduğu için hükümeti eleştirmek. Ha başka parti olsaydı bu sefer o parti karşıtları saldıracaktı. Amaç farklı.
yorumlara bakıyorum tartışmalar, laf söylemeler, yazık yazık üzülürken bile siyaset. Bu ne biçim iş arkadaş, yapanların elleri kırılsın Allah ıslah etsin, yanlarına bırakmasın inşallah. Mesele sıcağı sıcağına böyle mi konuşulur. İçi yandı milletin. Mhp Akp Chp meselesimi bu bırakın devleti mevleti yazık günah.
İşte böyle savunun canımı yiyin. benim tepkim yok iktidar yaptı yok muhalefet yaptı diyenlere amaç farklı Akp karşıtları hükümete Diğer parti karşıtları muhalefete saldırıyor biri de demiyor hepsi sorumlu.O masumları koruyabilecek tek yol siyasetten geçiyordu; siyaset iktidarıyla, muhalefetiyle, seçmeniyle, sivil toplumuyla üzerine düşeni yapamadığı için cansız bedenler topluyoruz sokaklardan.
İşinden evine, karısına, çocuğuna dönmeye calışan bi babanın cansız bedenine az buçuk akıl, izan, vicdan sahibi her insan üzülür. Ama arkasını deşmeden, sorumluluk almadan, hesabını sormadan sadece üzülmek yok yere ölecek yeni babalar, anneler, evlatlar demek sadece.
Yani demeye çalıştığım şey kendi cıkarlarına malzeme etmemek kaydıyla elbette politika konusulacak böyle bi zamanda. Güvenlik güclerinin açıkları da konuşulacak, istihbarat da tartışılacak. Ülkedeki atmosferi ben yönetmiyorum ki; cumhurbaşkanı, başbakanı, muhalefeti yönetiyor. Mecliste sandalyesi bulunan her parti, her vekil vebal altındayken, iç ve dış politikada verilen her kararda yeni bi terör örgütü etrafımızda cirit atarken nasıl görmezden gelebiliriz ki olayın siyasi yönünü?
Görmezden gelerek sadece acı çekip üzülerek nasıl önleriz ki yeni kayıpları?
arkadaşlar pazarda meyve sebze fiyatlarının pahalılığından bahsedince bile pahalı değil diyecek kadar kendileri siyaset yapıyorlar farkında değiller.Siyaset konuşma diyenlere şaşıyorum
Pes
Hiç düşünmüyor Musunuz
Cumhurbaşkanına hakaret edenler Twitter'dan Facebook'tan tıkır tıkır gözaltına alınıyor , devlet bunun peşine düşüyor
Eeee başkentin göbeğinde bombalar havai fişek gibi patlıyor , haber yok
Valla ben evimi bile daha ciddi yönetiyorum
Siyaset konuşma, aman eleştirme
Nasıl kafadasınız ya
Harbi şaşıyorum
arkadaşlar pazarda meyve sebze fiyatlarının pahalılığından bahsedince bile pahalı değil diyecek kadar kendileri siyaset yapıyorlar farkında değiller.
ucu iktidara dokunacak diye ödleri patlıyor .
düşünün artık. :)
Tabiki ses çıkarın ki ben Akp destekçisi değilim.Tepkim sadece insanların bunu kendi çıkarlarına göre yorumlaması. Umarım anlatabilmişimdir.Aman sakın elestirmeyin sakin padisahiniza laf soyletmeyin soyleyenlere de boyle laf carpin.
Siyaset konusuyormusuz! Ankaranin göbeğinde bomba patliyor farkindasin dimi? BOMBA B-O-M-B-A.
Pkk isid ya da bir baskasi onlar zaten it . It itligini yaparken seyredene , isini yapmayana laf soylemek siyaset he mi? Sınırları kevgire cevirip memleketi teroristle dolduranlara ses cikarmayalim he mi?
Ses cikarmaya cikarmaya halimiz ortada.
Asil buraya gelip siyaset yapıyorsunuz diyenler vicdanlariniz kör sagir olmus. O masum insanlarin ölümlerinin hesabini bile sormiyorsunuz. En buyuk siyaseti de siz yapiyorsunuz.
Aynı zamanda facebook ve instagrama da girilmiyorSuan yayin yasagi var televizyonlar vermiyo haberlerde.
Ee aklin yolu bir. Sinirden deliriyorumyercekimli karanfil hemen hemen aynı şeyleri yazmışız kız :)
öncelikle msj ınızı kib ledim ama dönüş olmadı. uslubunuz çirkin. aynı şekilde bu konuda yazan birçok kişinin de böyle.Dememis miydim?
Yetti be ! Vallahi yetti!
ölülerden siyaset yapılmaz ne demek .Ee aklin yolu bir. Sinirden deliriyorum
O zaman isim verin. Burada yazan herkesi yaftalamayin. Kim kendi cikarina gore yorumlamis. Herkes guvenlik zaafiyetinden bahsetmis. Olmayan neyi yazmislar?Tabiki ses çıkarın ki ben Akp destekçisi değilim.Tepkim sadece insanların bunu kendi çıkarlarına göre yorumlaması. Umarım anlatabilmişimdir.
mesajda ne varki. kiblediniz..öncelikle msj ınızı kib ledim ama dönüş olmadı. uslubunuz çirkin. aynı şekilde bu konuda yazan birçok kişinin de böyle.
sizin uslubunuzla cevap verirsem eminim ki banlanacağız. o yüzden hiç bulaşmayacağım ....
siz kendinizi de parçalasanız benim fikrimi ve düşüncemi, siyasi görüşümü asla değiştiremezsiniz hele hele bu uslupla imkansız. nokta.
Siyasi gorusunuz umrumda değil.Gelip burada insanlara siyaset yapiyorsunuz vicdansizsiniz derseniz karsiliginda bu uslupla karsilarsiniz. Size olan uslubu kendiniz belirliyorsunuz.öncelikle msj ınızı kib ledim ama dönüş olmadı. uslubunuz çirkin. aynı şekilde bu konuda yazan birçok kişinin de böyle.
sizin uslubunuzla cevap verirsem eminim ki banlanacağız. o yüzden hiç bulaşmayacağım ....
siz kendinizi de parçalasanız benim fikrimi ve düşüncemi, siyasi görüşümü asla değiştiremezsiniz hele hele bu uslupla imkansız. nokta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?