Ankara'da askeri lojmanlar bölgesinde patlama: Yaralılar var!

Siyaset konuşma diyenlere şaşıyorum
Pes
Hiç düşünmüyor Musunuz
Cumhurbaşkanına hakaret edenler Twitter'dan Facebook'tan tıkır tıkır gözaltına alınıyor , devlet bunun peşine düşüyor
Eeee başkentin göbeğinde bombalar havai fişek gibi patlıyor , haber yok
Valla ben evimi bile daha ciddi yönetiyorum
Siyaset konuşma, aman eleştirme
Nasıl kafadasınız ya
Harbi şaşıyorum

Terör saldırısında Tuğgeneral de yaralandı

Ankara'da meydana gelen terör saldırısında bir Hava Tuğgeneralin de yaralandığı belirtildi.
A
Ankara’daki korkunç patlamada bir Hava Tuğgeneralin de yaralandığı öğrenildi. Yaralı Tuğgeneral Gülhane Askeri Tıp Akademisi hastanesinde tedavi altına alındı.

bunu hep yaparlar . alıştık artık

Aman sakın elestirmeyin sakin padisahiniza laf soyletmeyin soyleyenlere de boyle laf carpin.

Siyaset konusuyormusuz! Ankaranin göbeğinde bomba patliyor farkindasin dimi? BOMBA B-O-M-B-A.

Pkk isid ya da bir baskasi onlar zaten it . It itligini yaparken seyredene , isini yapmayana laf soylemek siyaset he mi? Sınırları kevgire cevirip memleketi teroristle dolduranlara ses cikarmayalim he mi?

Ses cikarmaya cikarmaya halimiz ortada.

Asil buraya gelip siyaset yapıyorsunuz diyenler vicdanlariniz kör sagir olmus. O masum insanlarin ölümlerinin hesabini bile sormiyorsunuz. En buyuk siyaseti de siz yapiyorsunuz.

İşte böyle savunun canımı yiyin. benim tepkim yok iktidar yaptı yok muhalefet yaptı diyenlere amaç farklı Akp karşıtları hükümete Diğer parti karşıtları muhalefete saldırıyor biri de demiyor hepsi sorumlu.

arkadaşlar pazarda meyve sebze fiyatlarının pahalılığından bahsedince bile pahalı değil diyecek kadar kendileri siyaset yapıyorlar farkında değiller.
ucu iktidara dokunacak diye ödleri patlıyor .

düşünün artık. :)

evet, mesela ekmeğe zam yapılmadı fiyatı arttırıldı.. bunu yiyenler var ki haber diye veriyorlar..

Tabiki ses çıkarın ki ben Akp destekçisi değilim.Tepkim sadece insanların bunu kendi çıkarlarına göre yorumlaması. Umarım anlatabilmişimdir.

Dememis miydim?

Yetti be ! Vallahi yetti!
öncelikle msj ınızı kib ledim ama dönüş olmadı. uslubunuz çirkin. aynı şekilde bu konuda yazan birçok kişinin de böyle.
sizin uslubunuzla cevap verirsem eminim ki banlanacağız. o yüzden hiç bulaşmayacağım ....
siz kendinizi de parçalasanız benim fikrimi ve düşüncemi, siyasi görüşümü asla değiştiremezsiniz hele hele bu uslupla imkansız. nokta.

Tabiki ses çıkarın ki ben Akp destekçisi değilim.Tepkim sadece insanların bunu kendi çıkarlarına göre yorumlaması. Umarım anlatabilmişimdir.
O zaman isim verin. Burada yazan herkesi yaftalamayin. Kim kendi cikarina gore yorumlamis. Herkes guvenlik zaafiyetinden bahsetmis. Olmayan neyi yazmislar?

Ben hükümetin zaafiyeti olan her konuya geliyorlar. Elestiri yapan insanlara siyaset yapmayın diyerek hukumeti korumaya calisip asil siyaseti onlar yapiyorlar. Vallahi biktim artık.

mesajda ne varki. kiblediniz..
isyan etmiş.canı yanıyor çünkü.
candan bahsediyoruz farkındamısınız.
şu an 28 ailenin evinde acıların en büyüğü yaşanıyor ve siz ortaamı iyice geriyorsunuz. polemik yaratarak.
farkındamısınz.
insanların sinirleri hat safhada. içleri acıyor ve siz hükümetin derdindesiniz ona laf söyletmeme derdindesiniz,
farkındamısınız

hayır değilsiniz...

Siyasi gorusunuz umrumda değil.Gelip burada insanlara siyaset yapiyorsunuz vicdansizsiniz derseniz karsiliginda bu uslupla karsilarsiniz. Size olan uslubu kendiniz belirliyorsunuz.

Sinirlerim bozuk. Bugün şans eseri ordan gecmedim ben. Tam da benim geçtiğim vakitler. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Ölmeyi bekleyeceğiz galiba artık. Bu ülkede huzurum yok, psikolojim alt üst. Gitmek istiyorum evet. Vatan millet memleket diyenin canını sıkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…