Ankara'da askeri lojmanlar bölgesinde patlama: Yaralılar var!

Ya akşam akşam epey güldürdün beni.
Dönüp dolaşıp konuyu paraya getirme sebebin nedir?
Aslında seninde eleştirdiğin ama benim daha kapsamlı vakıf olduğum konular var ya hani, onlar benim hayatımın öncelikleri olduğu için AKP ye bu kadar muhalefetim.
En basitinden birkaç tane yazayım.
-Terörün bu kadar artmasından rahatsızım. Yarın benim etrafımda bomba patlamayacağını bilmiyorum.
-Teröristin dağdan şehire inmesinden rahatsızım,
- gelen 3 milyon Suriyeliden rahatsızım.
-Suriyelilerle ülkeye giren teröristlerden rahatsızım.
- ben çocuklarım çok iyi bir üniversite kazansın diye eğitimlerine 10 binler dökerken, çocuğum sınav stresleri yaşarken Suriyelilerin sadece bir diploma ile tıp fakültesine girebiliyor olmasından rahatsızım.
-teog sınavının adaletsizliğinden rahatsızım.
-lys ve teog sınavlarında not ortalaması uygulamasından rahatsızım
-4-4-4 den rahatsızım
-Senin hükümetinin Pkk yı tepemize çıkartıp Kürt halkının Hamas ı haline getirmesinden rahatsızım.
Daha şuraya 10 larca madde yazarım sana ;benim hayatımı eski hükümetlere göre kötüye götüren.
Ama ben şükürsüzüm öyle mi
Benim 16 yıl öncede evimde arabamda vardı, AKP hükümeti bahşetmedi bana bunları

Son düzenleme:

Bir şey kanıtlanmaya çalışılmıyor. Herkes kendi gördügünü anlatıyor. Ülkenin anası agladı diyorsun, ben ise öyle bir şey yok diyorum.

Karşı çıkışlar çogunlukla alternatifsiz bir şekilde oluyor.

Piiifff..icimi daralttın aksam aksam..gidip biraz beddua edim..

Dönüp dolaşıp niye paraya getireyim, ben paradan degil genel ekonomi ve refah seviyesinden bahsediyorum. Çünkü hükümetin özellikle begendigim tarafı bu. Ekonomiyi begeniyorsam elbette ekonomiyi överim, komik olan ne?

Yazdıgın şeyler benim de bu forumda daha önceleri AKP'yi eleştirirken yazdıgım şeyler. Yeni bir şey göremedim şu teog falan haricinde. Ve hala da eleştiririm, bu ayrı.

Ama sanki ülke batmış, insanlar açlıktan kırılıyor, hiç kimse kıpırdayamaz haldeymiş gibi anlatımlara da asıl ben gülüyorum. Ve diyorum ki öyle bir şey yok. Ve evet bu şükürsüzlüktür bana göre. gayet güvenli, ferah şehirde yaşayıp gidenlerin ülkeyi sanki mahvolmuşcasına resmediyor olmasından daha komik ne olabilir? Tabi ki de bunu yurtdışındakilerin yapıyor olması

En başından beri ilk soruna cevabı verdigim halde diretiyorsun bak. Çünkü oradan vurma gayretindesin, ki gerek yok demiştim. Ne de olsa cevap ne olursa olsun sokulabilecek laf mevcut. Benim de AKP'den önce vardı evim arabam, yani ailemin vardı. ee yani? Şimdi noldu, degişen ne? Ben de hükümete bir şey borçlu degilim açıkçası. Ama ekonomi çok daha mı iyi dersen, evet iyi.

Medcezir'e de yazdıgım gibi bunlar alternatifsiz karşı çıkışlar aslında. RTE yerine hangi parti gelsin, kim başbakan olsun bunlardan söz etseniz azıcık da keşke. Ve neler degişmeli falan filan... ülkeyi Afganistan gibi resmetmekten daha çok işe yarar ve daha gerçekçi olur.

E ama cok defa sozettim bundan da.. hic takip etmemissin beni, alınıyorum valla :)

Osman pamukoglu gelsin.. Biat kültüründen arınamamıs bir halk ile mumkun mu bu? Degil tabi ki..Neyse, Nedenlerini ayrı bir baslıkta tartısırız..

Bu arada su refah duzeyimiz yukseldi demen falan, hakikaten gülücem gulemiyorum..baya baya ciddisin :/

Sanirsin ki AKP oncesi herkes agac kavugunda yasardi kimsenin evi arabasi yoktu. keske anlasalar evden arabadan metrodan duble yollardan cok daha onemli seyler var bu hayatta can sagligi gibi. Can guvenligim olmadiktan sonra ne evim kurtarir beni ne de arabam. Tek istedigim bir parca huzur.

Bende bazen tepki gösterdim ama C.B değil başkası da olsa tepkimi gösteririm yeri gelince, sevmemek,eleştirmek başka,hakaret etmek başka.Kimse zorla kimseyi sevemez ki.

Buradaki konu sevmek, sevmemek, nefret etmek, hakaret etmek değil. Kimse kimseyi sevmeye mecbur değildir derler.
Ama birbirimizi çok sevmeye ihtiyacımız var. Konu Ankara'daki şehitlerimiz. Benim içim kan ağlıyor. Başkasını bilmiyorum. Bizde ateş düştüğü yeri yakmıyor. Başkasını yine bilemem. Ve en son şunları söyleyim: Akan şehit kanı çeşme suyu mu? İmralı 5 yıldız tatil köyü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…