Ankara'da askeri lojmanlar bölgesinde patlama: Yaralılar var!

Tabii ki hepimiz çok üzüldük patlamaya.Masum onca kişi öldü.Ama sorumlusunu C.B ,hükümet değil terör örgütünün kendisidir.Kaldı ki hükümet de bu konuda ellerinden geleni yapıyorlar.Başkaları görmek istemiyor olabilir ama ben devletin bu uğurda çok çalıştığını görüyorum.Akan şehit kanı çeşme suyu değii tabii ki,İmralı da 5 yıldızlı tatil köyü değil.Emin ol sizler kadar bizlerin de kanına dokunuyor bu durum.Ama bu suçlamaların muhatabı HDP olmalıydı.Desteği veren onlar.

Peki şunu soramadan yapamayacam: Dün ''Suriye Kürtlerine selam olsun. PYD'ye selam olsun'' diye miting yapan kimdi? Edison muydu, yoksa Alexander Grahambell miydi? Lütfen kandırıldık veya aldatıldık demeyin.

Peki şunu soramadan yapamayacam: Dün ''Suriye Kürtlerine selam olsun. PYD'ye selam olsun'' diye miting yapan kimdi? Edison muydu, yoksa Alexander Grahambell miydi? Lütfen kandırıldık veya aldatıldık demeyin.

Ne yazsam boş.Ne yazarsam yazayım fikriniz değişmeyecek nasıl olsa ,boşuna O bunu dedi Şu da bunu dedi diyerek çözüm üretemeyiz.Örnekler her iki taraf içinde bitmez.Aynı şeyleri sil baştan yazmanın gereği yok.

yorumuzu okuyunca aklıma hüseyin çelik in konuşması geldi.ya faiz lobisine suç atılır ya paralele ya amerikanın oyunlarıdır vs vs.şimdide terörün suçu sadace

ya tabiki muhatap alacağım kişi hükümet. sarı çizmeli mehmett ağamı. istikrar vaat ederek gelen kim. sarıçizmeli mehmet ağamı.
kimse kendini kandırmasın.
ankarada bakanlıkların meclisin ,genelkurmayın göbeğinde bu facia oluyorsa ve bu terör olayları masumlar ölmeye devam ediyorsa ve bunun nedeni bal gibi güvenlik açığıysa suçlu sarıçizmeli mehmet ağamıdır. yoksa hükümetmidir.
duydunuz zilin sesini.
cevap veriyorlar. hayır sarı çizmeli mehmet ağa olurmu. zimbabweli ağabey suçlu.
tekrar, zilin sesi ve tekrar cevap veriyorum
cevap yanlış. billemediniz .
kaybettiniz
dipnot.
pardon kimse kendini kandırmasın dedimde kandırsında bizi kandırmaya çalışmasın. olmuyor.

cevap veriyorm b sikki grahambel elinden geleni yapmis adam neticede

Pardon da hdp kim neden onlari muhatap alalim sorunlarin cozumunde. pkk liderini mi muhatap alalim yoksa. Hukumet kimse ulkenin guvenliginden birinci derecede sorumludur. Ayrica hukumet teroristti davulla zurna ile karsilamak ve dugunlerine bilezik gondermek disinda ne yapti ya elinden geleni yapio diyebiliyorsunuz pes dogrusu.

Birde çocuklar büyüsün eğitim derdine düş, o Zaman yetmiyor bile.
Tabi polyannacılık oynarsan 3.000 lirayla da Gül gibi geçiniyorum denir o ayrı konu.
Ben öğrenci halimle 750 lira yetmiyor karta abanıyorum aileye 3 bin nasıl yetsin ya polyannacılığı da geçmiş o.

@ Sayfaya bakmadan yazmıştım konu ilerlemiş epey. Yok sayın bunu silemiyorum :)

Son düzenleme:

Ben takip ediyorum seni

Osman Pamukoğlu da , gelsin diyince gelemiyor işte . Oy vermek gerek .
Seviyor , takdir ediyorsun ama seçim zamanı bunların hepsi baraja takılıyor ve hoop oylar Chp ye.
Chp yi eleştirsen de , Kılıçdaroğlunu yetersiz bulsan da ; Akp yüzünden en güçlü muhalefet adayına (güçten kastım sadece oy yüzdesi) kayıyor oyun , hoop gidiverdi Pamukoğlu sevdası.
Madalyonu çevirince de aynı terane işte. Chp gelmesincilerin Akp oyları .

Not: Pamukoğlu benim içinde son derece saygıdeğer bir komutandır.

Maalesef..Adamı siyasete küstürdüler..Nasıl olur da bu kadar degerli bi zihniyet baraj altı kalır aklım almıyor..

Şu emanetciler keşke paşaya bıraksalardı emanetlerini diyorum..

Dedigin gibi, baraja takılan her adaya veya partiye atılan oy biz muhalifler icin boş oy sayılıyor..Boş oylar da hooop sizin reise..Boyle berbat bir sistem iste..

Mesela suan mecliste tam manasıyla beni temsil eden biri yok..Baraj zımbırtısı engeli oldugu surece de olmayacak gibi gozukuyor..Sözde millet meclisi..

Pamukoglunun verilemeyen bir oyu da burada.. Ayni sebeplerden..

Barajın temsilde adalet sağlamadığı kesin.

Mesela ben E. Tarhanı sevmem takdir edersin ki ama Chp nin küskün seçmeni için ideal bir isim olduğunu yadsımam . Alacağı oy ne olur peki ? Max. % 6-7 baremi .
Ama bir çok seçmende içine sinerek oy verir kendisine Chp den kayan .
Atıyorum Gül-Arınç ; max. aynı oranda götürür Akp den .
Sonuç ; daha adil bir temsil .

Aslinda parasal yon de agir basiyor meclisin sekillenmesinde. Pamukoglunda para ne arar? Baraj altinda kaldiklari surece hazine yardimi bile alamiyorlar. Adami taniyan eden, ismini duymus kimse yok denecek kadar az. Ote yandan AKP hazineden en cok yardimi aldigi gibi zaten devletin butun olanaklarini kullaniyor secim propogandalarinda, otobusunden vapuruna, ucagina, TVsi, TRTsi medyasi.. her sekilde.. Dune kadar Fethullah da yagdiriyordu, o gitti Araplar cikti ortaya.. CHPde hazine yardimi yanisira Is Bankasi hisseleri var, oradan bir gelirleri var. Gerci onun da onunu kesmek icin bir ara Is Bankasi'ni bile kapatmaya kalkti bunlar.. Neyse, suclayacak birsey bulamayinca vazgecmek zorunda kaldilar da yillarin bankasi simdilik kurtuldu.
Reklam, propoganda, halkin beynine kaziyor bazi seyleri.. En cok da AKPyi.. Basini ne yone cevirsen Tayyip orada. Yakinda halk tek parti AKP diye dusunmeye baslayacak.

Evet ulkede bir secim yapiliyor ama ben nenedense bir nevi padisahlik olarak goruyoeum bu durumu. Ayni evde yasadigimiz insanlarla bile bir cok konuda ayni dhsunemiyorken ulkenin yarisindan fazlasinin ayni partiye oy vermesini mantigim almiyor dogrusu. AKP oldugu icin soylemiyorum bunu baska bir partide olsa durum degismezdi. Secim sistemnde koklu bir degisime gidilmedigi surece insanlar mecburen oy vermeye, inadina oy vermeye, kotunub iyisine oy vermeye devam edecek. Bundanda ulke hic bir fayda goremeyecek. Dusun ki bir ulkenin yarisindan fazlasi ayni model elbise giymis bunn gibi birsey bence

Vatandaş oy kullanırken seçilenlere mühür basıyor sadece. Kendi vekilini seçemiyor henüz. Bağımsız aday kültürüne hem erişemedik hem de bir bağımsız aday 100 bin den fazla oy alması gerekiyor. Halbuki partiler 72 bin oy ile vekil çıkarabiliyor.

İs bankası denilince tuylerim diken diken oluyor kirpi gibi..

Rahmetli babam is bankası mensubuydu..dolayısıyla bir kac sene haric, kendimi bildim bileli muazzam saglık ve ek imkanlarından yararlandım..suanda da maasım is bankasından haliyle..

Bilenler bilir, is bankasının munzam sandıgı adında, emeklilere maasları kadar ya da daha fazla aylık baglayan bir vakfı vardır..

Calısnların munzam sandıgını kaldırdılar..simdi gozlerini emeklilerinkine diktiler..Sandık ve dernek yetkilileri, vakıf uyeleri yıllardır mucadele ediyor bu konuda...eger kalkarsa emeklilerin hali ciddi anlamda perisan olur..

Neyse iki dakikada dert yandım :)

Gidip bugunku bedduamı da edeyim sunlara

İş Bankası muazzam bir bankadır hala ama evet o eski imkanları kalmadı .
Kuru baklagillerden tut da,temizlik malzemelerine ,şampuanına kadar verirlerdi personele.
Bayramoğlu tesislerine gitmişsindir,kimbilir karşılaşmışızdır belki de orda.
Bir kere orada kalmıştık,hiç unutmuyorum o sabah Kerim Tekin vefat etmişti.
Taa o yıllardan bilirim.
Ben o canım bankaya diğer bankalarda olduğu gibi performans sistemi ve sokaklarda kredi kartı pazarlama tekniği getirilmesinden korkarım ki belki de gelmiştir.Şu an bilmiyorum .

.
Gitmez miyiz..Hemen hemen tum tesislerine goturmustur babam :)

Erzak yardımı kalktı evet..Emeklilere ikramiye v.s de kalktı, yani bir cok imkanı kısıtladılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…