Ankara'da askeri lojmanlar bölgesinde patlama: Yaralılar var!

Arada bazı sayfaları atlayarak iki gündür okumaya çalışıyorum anca bitirdim bazı şeyleri cidden aklım kesmiyor ama vallahi bravo arkadaşlar hala sabır taşınız catlamamis sakin sakin cvp veriyorsunuz sarayım oky ve diğer birkaç arkadaş ne deyim çok sabirlisiniz:)

Ahanda iste, davutoglunun PYDden talebi ve PYD liderinin cevabi, niyet acik ve net:

"PYD lideri Salih Müslim'den, dün "YPG derhal Azez ve çevresinden uzaklaşacak. Koridoru tekrar kırma çalışmalarında bulunmayacak. Menag Havaalanı’nı kullanma hevesine kapılmayacak ve boşaltacak. Bunları Sayın Biden’e de ifade ettim” açıklamasında bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yanıt geldi. Müslim, Türkiye'nin tahliye talebini reddettiklerini açıkladı.

Reuters'ın haberine göre, Türkiye'nin Suriye'ye askeri müdahalesi durumunda 'Suriyelilerin direneceğini' söyleyen Müslim, Türkiye'nin Suriye'nin içişlerine karışmaya 'hakkı olmadığını' belirtti. Müslim, Menag havaalanının YPG'nin eline geçmeden önce El Kaide'nin Suriye kolu Nusra Cephesi'nin elinde olduğunu da sözlerine ekledi."
http://www.milliyet.com.tr/salih-muslim-den-davutoglu-na-yanit/dunya/detay/2194172/default.htm

Davutoglu'nun koridor dedigi de onceki haritada size isaret ettigim Azaz'in da onceden icinde oldugu krem rengi alanlar.. Isyancilarin ve OSOnun Turkiyeye elini kolunu sallaya sallaya gecirildigi, onlara yardim ettigimiz yer. Sunu da belirteyim, bize PKK ne ise Suriye Hukumetine ve PYDye de OSO odur, yani onlara vur kac yapan teroristlerdir ve yatakcilaridir.

Diger bir ilginc nokta da kendi topraklarini El Kaideden ve ISIDdan geri alan PYDnin bu basarisinin bizde yarattigi rahatsizliktir. Biz o topraklar El Kaidenin eline gectiginde neden rahatsiz olmadik? Ya sinirimiz boyunca uzanan ISIDin elindeki topraklar neden bizi rahatsiz etmiyor?

Kimilerine göre bizler dağdaki çoban olduk,kimilerine göre de koyun.Hep Onlar akıllı,bizler cahil.
Çok şaapmamak lazım, sallama.şuan türkiyedeki en cahil kesim bu kendini çağdaş zanneden neyse üzerlerine alınıyorlar, cevap hakkı doğmasın şimdi hiç uğraşamam. İktidar olmanın dayanılmaz mutluluğunu yaşa:) konuşmak dışında ortada bişey yok bırak oyalansınlar :))

Çok gerginler ustlerine gitmemek lazım :)

İste bunlar hep ergenligi atlatamamızdan
dinime kufreden musluman olsa dedin icinden, duymadım sanma

Cok mu sesli dusundum acaba

Tiyatroya gittik bugün çocuk tiyatrosuna, valla bizim başta ki büyükler daha güzel oynuyor üstelik onlara inanan baya büyük bir kitle var.izlemeye devam

Haritayi öne almak istedim, tekrar bakabilelim diye ...

El Kaide veya ISID, bunlar bizim müslüman kardeslerimiz, ondandir diye düsünüyorum.

Ee yani. Uc gunde 100 e yakin sehit vermisken gergin olmamak mumkun olmasa gerek

Bu relaxlik bereden geliyor onu merak ediyorum ama
Allah razi olsun senden, Türkiye agliyor, Türkiye can cekisiyor, gelde gergin olma, gelde rahat ol. Vatan savasa gidiyor, ölüm haberleri yine yüreklerimizi dagitiyor. Korkuyoruz, ölmekten degil, bosu bosuna ölmekten korkuyoruz.

Ee yani. Uc gunde 100 e yakin sehit vermisken gergin olmamak mumkun olmasa gerek

Bu relaxlik bereden geliyor onu merak ediyorum ama

Dinleri imanları, akılları fikirleri "oy rte akp" üçgeninde olunca ne ölenler umurunda oluyor insanın ne savaş ne ülkenin göbeğinde patlayan bombalar. Ölen ölsün dostum, çamura da batsak sorun değil yeter ki erdoğana bişey olmasın...

evet çarsaf sakıncalı .

Diger bir ilginc nokta da kendi topraklarini El Kaideden ve ISIDdan geri alan PYDnin bu basarisinin bizde yarattigi rahatsizliktir.

Bu ne demek ya?

PYD'nin başarısı Türk hükümetini mi rahatsız ediyor?

PKK'nın Suriye şubesi olan PYD'nin başarısını Türkler çekemiyor öyle mi? Bu ne demek?

Aslında bu ülkede demokrasi zaten hiç yoktu ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…