Ankara'da askeri lojmanlar bölgesinde patlama: Yaralılar var!

Benim savunduğum diktatörlük (!) ten pek farkı yokmuş,sadece baktığımız taraf farklı. Ama bu demokratik değilmiş malesef..
sen bulunduğuun ülkenin rejimini yok etmek yıkmak için girişimlerde bulun ,bizlerde eli kolu bağlı yap kardeş,yarasın diyelim. oldu . buna karşı gelincede demokratik olmayalım. tabiii tabii.

İyi gülmeler...

sen bulunduğuun ülkenin rejimini yok etmek yıkmak için girişimlerde bulun ,bizlerde eli kolu bağlı yap kardeş,yarasın diyelim. oldu . buna karşı gelincede demokratik olmayalım. tabiii tabii.
Ben bunu demokratik haklarımı kullanarak yapacağım,farklı bir niyetim yok.

kullanamazsın. çünkü bunun sonucu o rejimi yıkmaya kadar gider.
rejim kendinni savunmaya almak zorundadır.
Nasıl yani?belli bir kesim oy kullansın öyleyse,siz mutlu olun,siz memnun olun,biz fikrimizi ifade edemeyelim,ve bu ülkenin adı demokratik olsun. Yönetim şekline halkın karar vermesi demokratik değil mi?sahi nedir bu demokrasi kuzum? Yoksa sizde dağdaki çobanla kendi oyunuzun bir olmadığını mı düşünüyorsunuz?

Obama`dan Erdogan`a : YPG`yi vurmaya son verin. demis.
Simdi isler öyle bir karisikki hem anlatmasi zor hemde anlamasi.
Fakat bazi gercekler varki bu hep ayni gerceklerdir, mesela Amerika ile cok iyi anlasan ülkelerin sonunu hepimiz gördük ve hepsi hüsranla bitti. Neden vatanimizi emanet ettigimiz bu hükümet, Amerika ile cok iyi anlasiyor ?
Bu Amerika ile iyi anlasma, ülkemiz icinmiydi yoksa kendi cikarlari icinmi ?
Acaba Amerika bizimle iyi anlasmasi, kendi cikarlari icinmi yoksa biz Türkleri cok sevdigi icinmi ?

Hayattada bu böyledir, baskasinin ipiyle gerdege girmek diye bir türk sözü vardir, yani baskasininkiyle bu is olmaz.
Bir ülkenin basina gelmek bile disaridaki gücler tarafindan saglaniyorsa, ipleri coktan yabancilarin eline vermisiz demektir.

Koskoca bir Türkiye, yüzünü Avrupa´ya degilde, emperyalist ülke Amerika`ya cevirmesi, ve Amerika`nin böyle bir hükümeti istemesi zaten hayira vesile degildi, olamazda.
Türkiye`nin terörist ilan ettigi YPG; Amerika tarafindan müttefik olarak görülmesi artik Amerika ile zit düstügümüzün siyalidir.
Biz kendi kendimize ülkemizi yönetmiyoruz biz, Amerika tarafindan senelerdir yönetiliysoruz ve buda laik, cumhuriyetci kimligime gercekten zor geliyor.
YPG ABD`in destegi ile Suriye`nin kuzeyindeki stratejik bir kasabayi daha aldi.
Eeee ne oldu simdi ??? Canimiz Amerika bizi satti ve düsmanimiz olan YPG yi destekliyor, yani kisacasi güvendigimiz daglara kar yagdi.
Neymis ???
Baska ülkenin destegi ile kendi ülkeni yönetmen ne sana nede ülkene bir hayri olur, Sana kimse yardim etmez bu hayatta hele hele Politika dünyasinda : bir ülkenin basina seni getirmisse, senden cikari illaki vardir. Seni kullanacaktir, seni kullanmakla birlikte ülkenide kullanacaktir.

şeriat isteyenlerede o zaman izin verelim. oylamaya gidelim.
ne o demokrasiymiş

siz önce demokrasiyle diktatörlüğün yanyana gelmeyeceğini. iki ayrı rejim olduğunu öğrenin. bu ülkenin rejimi demokrasidir. istemeyen kesim diyorum ya, istediği yere gider ..
çokta sevinirim. olmasınlar zaten burada. demokrasi düşmanlarına yer yok bu ülkede
ben dağdaki çobanın inanın sizin gibi okumuşlardan daha iyi ,ve düşünerek oy verdiğini savunurum. o konu burada açıldı. ve kayacıya ve görüşüne, karşı yazanlardan biriydim..
en yakın arkadaşlarımla sitede ters düşmüşküğüm vardır bunu savundum diye.
benim olayım T.C.ni savunmak ve yok olmasına karşıda gereken neyse yapılmasını istemek.
bunu yapanlarlada gerekirse savaşmak

Bosverin kizlar, konuya donelim. Bu ulke bu bastakiler kaldigi surece daha cok bombalar, patlamalar, savaslar gorur, bu daha baslangic. Cok daha buyuk acilar bekliyor bizi.. Bataga saplanmisiz bir kere.. Hani bazilari yazmis buraya, ulkemi seviyorum, o yuzden birlesmeliyiz. Evet, birlesmeliyiz, ama temiz bir yonetim altinda, temiz bir iktidar altinda.. Bu iktidar guclu filan degil, bu iktidar siz onu desteklediginiz surece guclu. Desteginizi cektiginiz anda hepsi yere dokulur. Bu iktidarin attigi yanlis adimlar yuzunden bu ulke bu halde. Ulke yonetmeyi beceremiyorlar. Oturakli bir devlet dis politikamiz bile yok. bir gun oyleyiz, bir gun boyle.. Bir gun dost dedigimiz ertesi gun en buyuk dusman. Ertesi gun vazgecilmez dost. Boyle olmaz.

Temiz, guvenli bir ulkeniz olsun istemez misiniz? Sokaga ciktiginizda, AVMye gittiginizde, konser izlerken havaya ucma korkusu olmadan yasamak? Oyle ise sizi bundan mahrum edenlere desteginizi cekmekle baslayacaksiniz ise. Beceriksiz mudurunuzu isten atip yapabileni devletin basina getirmekle. Belki bir kerede olmayacak, belki bir kac secim gececek, ama bu enkaz baska turlu temizlenmez. Sonunda eleye eleye en iyisi gelir bu ulkenin basina. Kadercilik yaparak, herseyi Allaha havale ederek kurtulamazsiniz yokolmaktan. elinizi tasin altina koymaniz gerekir.

Ulke teror yuvasina donmus. Eskisi gibi degil artik. Guneydogu ile sinirli degil. PKK ile sinirli degil. Bilumum teror orgutleri butun sehir ve kasabalarda kol geziyor. Olum nereden gelecek, hangi teror orgutu ustlenecek belli degil. Artik Guneydoguyu temizlemek yetmiyor. Sehir sehir, sokak sokak temizlik gerekiyor. Olaganustu hal gerekiyor. Pirincin tasini ayiklar gibi, sokakta, mahallede, alisveris merkezinde, sinemada, lokantada ne kadar tipini begenmedigin insan varsa hepsini karakola cekip sorgulayacaksin, adresini alip komsularindan soracaksin, bu ulkenin en az yuzde 20sinin yolu karakola ugrayacak, sorgulanacak. Maalesef ancak boyle temizlenir bu ulke artik. Ama once bastakilerin gitmesi lazim. Yerine gelecek yeni yoneticiler tarafindan once onlarin sorgulanmasi lazim. Cunki balik bastan kokuyor.

Birlesecekseniz temiz bir iktidar altinda birlesin ve bu ulkeye temiz bir sayfa acin. Baska sansiniz yok, yakinda parcalanarak batacaksiniz bu gidisle.

Sizde önce savunduğunuz şeyin demokrasi olmadığını öğrenin.

Kimilerine göre bizler dağdaki çoban olduk,kimilerine göre de koyun.Hep Onlar akıllı,bizler cahil.

Kadercilik yaparak, herseyi Allaha havale ederek kurtulamazsiniz yokolmaktan. elinizi tasin altina koymaniz gerekir.

Birlesecekseniz temiz bir iktidar altinda birlesin ve bu ulkeye temiz bir sayfa acin. Baska sansiniz yok, yakinda parcalanarak batacaksiniz bu gidisle

Iste aynen yazdiklarina katiliyorum, baska caremiz yok, eger ülkemizi seviyorsak bunlari yapmaliyiz.

Gördüm ki istenilen şey herkes mutlu mesut yaşasın, ülkede demokrasi olsun değil,biz mutlu mesut yaşayalım, herkeste Bizim istediğimiz gibi yaşasın, hatta fikir beyan dahi etmesin. Zaten bizim fikrimiz dışında doğru bir fikrin olması da mümkün değil. Bunu görmemde emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim, "objektiflik maskesi altındaki safsatalarıma" daha fazla devam etmeyeceğim yeterince vakit kaybettim zira.ne diyelim hakeden kazansın öyleyse :)

hayır akpyi savunanların ama biz demokrasiyi bu rejimi istemiyoruz demeleri kadar trajik bir durum yok.
ya kardeşim yakın tarih,
bu rejimi istemiyorum diyen sizler o savunduğunuz partinin rejimi yıkmak istiyor diye yüzlerce insanı hapislerde çürüttüğünü ne çabuk unuttunuz.
bakın ergenekon.
bakınız paralel.
çelişmeyin kendinizle

Hic duymak istemiyorum aci haberleri. Hic birini vatanima yakistiramiyorum. Bu biz degiliz, bu Türkiye degil.
Bizim vizyonumuzdaki Türkiye aydin, laik, modern, cagdas ve huzur güven icinde yasayan mutlu insanlarimiz, yüzleri gülen cocuklarimiz, biz buyuz iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…