sen bulunduğuun ülkenin rejimini yok etmek yıkmak için girişimlerde bulun ,bizlerde eli kolu bağlı yap kardeş,yarasın diyelim. oldu . buna karşı gelincede demokratik olmayalım. tabiii tabii.Benim savunduğum diktatörlük (!) ten pek farkı yokmuş,sadece baktığımız taraf farklı. Ama bu demokratik değilmiş malesef..
İyi gülmeler...bunu bana fetullahçıları tek tek hapse atan zihniyeti savunan, rejimi yok etmek darbe yapmak için uğraşıyorlar diyen kişimi diyor. ergenekon diye ,rejimi yokedecekler diye, masumları senelerce hapse atan görüşü savunanmı söylüyor. . güleceğim yoktu:)
Ben bunu demokratik haklarımı kullanarak yapacağım,farklı bir niyetim yok.sen bulunduğuun ülkenin rejimini yok etmek yıkmak için girişimlerde bulun ,bizlerde eli kolu bağlı yap kardeş,yarasın diyelim. oldu . buna karşı gelincede demokratik olmayalım. tabiii tabii.
kullanamazsın. çünkü bunun sonucu o rejimi yıkmaya kadar gider.Ben bunu demokratik haklarımı kullanarak yapacağım,farklı bir niyetim yok.
Nasıl yani?belli bir kesim oy kullansın öyleyse,siz mutlu olun,siz memnun olun,biz fikrimizi ifade edemeyelim,ve bu ülkenin adı demokratik olsun. Yönetim şekline halkın karar vermesi demokratik değil mi?sahi nedir bu demokrasi kuzum? Yoksa sizde dağdaki çobanla kendi oyunuzun bir olmadığını mı düşünüyorsunuz?kullanamazsın. çünkü bunun sonucu o rejimi yıkmaya kadar gider.
rejim kendinni savunmaya almak zorundadır.
şeriat isteyenlerede o zaman izin verelim. oylamaya gidelim.Nasıl yani?belli bir kesim oy kullansın öyleyse,siz mutlu olun,siz memnun olun,biz fikrimizi ifade edemeyelim,ve bu ülkenin adı demokratik olsun. Yönetim şekline halkın karar vermesi demokratik değil mi?sahi nedir bu demokrasi kuzum? Yoksa sizde dağdaki çobanla kendi oyunuzun bir olmadığını mı düşünüyorsunuz?
Sizde önce savunduğunuz şeyin demokrasi olmadığını öğrenin.şeriat isteyenlerede o zaman izin verelim. oylamaya gidelim. siz önce demokrasiyle diktatörlüğün yanyana gelmeyeceğini. iki ayrı rejim olduğunu öğrenin. bu ülkenin rejimi demokrasidir. istemeyen kesim diyorum ya, istediği yere gider ..
çokta swevinirim. olmasınlar zaten burada. demokrasi düşmanlarına yer yok bu ülkede
ben dağdaki çobanın inanın sizin gibi okumuşlardan daha iyi ,ve düşünerek oy verdiğini savunurum. o konu burada açıldı. ve kayacıya ve görüşüne, karşı yazanlardan biriydimen yakın arkadaşlarımla siyede ters düşmüşküğüm vardır bunu savundum diye.
benim olayım T.C.ni savunmak ve yok olmasına karşıda gereken neyse yapılmasını savunmak.
Kimilerine göre bizler dağdaki çoban olduk,kimilerine göre de koyun.Hep Onlar akıllı,bizler cahil.Nasıl yani?belli bir kesim oy kullansın öyleyse,siz mutlu olun,siz memnun olun,biz fikrimizi ifade edemeyelim,ve bu ülkenin adı demokratik olsun. Yönetim şekline halkın karar vermesi demokratik değil mi?sahi nedir bu demokrasi kuzum? Yoksa sizde dağdaki çobanla kendi oyunuzun bir olmadığını mı düşünüyorsunuz?
çok zekisiniz değilmi. demokrasiyi yok etmek için demokrasiyi kullanmak. demokraside kendini savunamayacak zaten. demokraside düşmanlarına karşı önlemlerini almıştır. biline.Sizde önce savunduğunuz şeyin demokrasi olmadığını öğrenin.
Kadercilik yaparak, herseyi Allaha havale ederek kurtulamazsiniz yokolmaktan. elinizi tasin altina koymaniz gerekir.
Birlesecekseniz temiz bir iktidar altinda birlesin ve bu ulkeye temiz bir sayfa acin. Baska sansiniz yok, yakinda parcalanarak batacaksiniz bu gidisle
Buradaki çelişkiyi farketmenize sevindim :)çok zekisiniz değilmi. demokrasiyi yok etmek için demokrasiyi kullanmak. demokraside kendini savunamayacak zaten. demokraside düşmanlarına karşı önlemlerini almıştır. biline.
anlamasına çalışıyorumda,napayım zorlasamda olmuyor işte.
ahahahahhahhaha ne olursunuz bunu yilin yorumu yapalim, ne olursunuz !!! BravooooooBizim istediğimiz gibi yaşasın, hatta fikir beyan dahi etmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?