• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da askeri lojmanlar bölgesinde patlama: Yaralılar var!

Laf sokma eylemi söylenecek mantıklı bir cevap olmadığında ortaya çıkar,ardından alay etme, gülme ve geçici bir rahatlama oluşur.karşı tarafın düşüncelerini hazmetmek zordur,ama demokraside tüm fikirlere saygılı olmayı gerektirir kısacası demokrasiyi hazmetmek zor zanaat.

olur bizler yazmayalım sizler konuyu ele geçirin.. ne demek kaynak oldu.
bizler yazalım araya kaynak yapmayınmı bu sitede herkes yazar. kafanız karışacaksa böyle yazmayın o zaman konulara.
Estağfurullah yapın tabi aynı anda çok kişi yazınca haliyle kafa karışıklığı oldu.

Türkiye en başından beri Suriye'de söz hakkı olsun istedi çünkü Suriye den sonra sıranın Türkiye ye geleceği belliydi,ama malesef Suriye nin iç işlerine karışmakla suçlandı,bi de mit tırlarındaki silahlar basına sızdı herkesin ağzına sakız oldu. Diyorum ya hain de çok ajan da.sonrada bu insanlar yargılanınca Türkiye de demokrasi yok yaygarası. Ne yapsındı Türkiye her türlü suçlu. Mültecilere sığınma hakkı verir suçlu vermez suçlu. Bakın stratejik hata yapılmış olabilir yanlış adım atılmış olabilir ve eleştirilebilir ama Devlet sırrını afişe etmek normal mi sizce?
Bu dediğiniz manzaralar çok yaşandı türkiyede, türban yasağı için toplanan kızlar yaka paça göz altına alındı, joplandı. Bu demokratik bir hak olsa da bil fiil 4 yıl başımı açarak okula gittim, ne bir mitinge katıldım ne de başka birşey. O kadar kabullenmiştim devlette çalışamayacağımı formasyon bile almadım. Hatta özelde bile başörtülü çalıştıran bir iki kurum vardı sadece. Ben bu tarz eylemlerde insanın başına gelebilecekleri göze alması gerek diye düşünüyorum, tabiki başına birşey gelmemeli ama provokasyona çok açık mekanlar öyle yerler.
eğer devlet yanlış yapıyorsa,eğer devlet suç işliyorsa eğer devlet bir terör örgütüne siah gönderiyorsa,bunu ortaya çıkarmak,bu vatan hainliği değil vatanseverlikltir. ve gazeteciler yıllardır dünyada bunu yaparlar ,yapmaya devam edeceklerdir onların görevi budur.

Laf sokma eylemi söylenecek mantıklı bir cevap olmadığında ortaya çıkar,ardından alay etme, gülme ve geçici bir rahatlama oluşur.karşı tarafın düşüncelerini hazmetmek zordur,ama demokraside tüm fikirlere saygılı olmayı gerektirir kısacası demokrasiyi hazmetmek zor zanaat.

Burdaki kadınların çoğu ergenlik dönemini atlatamamis. O yüzden böyle yasamaktan zevk alıyorlar.

ayrıca montaj olmadığını böyle bir teknolojinin dünyada keşfedilmediğini konunun uzmanları söyledi. hala montaj diyorlar.

Ben yaşadığım ülkede mutluyum,memnun olmayan güruh neler düşünüyor onu merak ediyorum sadece.

''her dudakta aynı rezil şikâyet: yaşanmaz bu memlekette! neden? efendilerimizi rahatsız eden bu toz bulutu, bu lâğım kokusu, bu insan ve makine uğultusu mu? hayır, onlar türkiye'nin insanından şikâyetçi. insanından, yani kendilerinden. aynaya tahammülleri yok. vatanlarını yaşanmaz bulanlar, vatanlarını "yaşanmaz'laştıranlardır."

Ne güzel demiş Cemil Meriç...

eğer devlet yanlış yapıyorsa,eğer devlet suç işliyorsa eğer devlet bir terör örgütüne siah gönderiyorsa,bunu ortaya çıkarmak,bu vatan hainliği değil vatanseverlikltir. ve gazeteciler yıllardır dünyada bunu yaparlar ,yapmaya devam edeceklerdir onların görevi budur.
Vatan hainliği ile vatan kahramanlığı arasındaki tek fark nereden baktığınızla ilgilidir.

diktatörlüğü savunan demokrasini olduğu yerde kalmasın . muz cumhuriyetrlerine gitsin mutlu mutlu yaşasın orada.
bak sevapta yaptım sabah sabah. bir insanın mutlu olmasını sağladım.
Eskiden Arabistan dı şimdi muz cumhuriyeti mi oldu? Demokrasi isteyen insanların kendisi gibi düşünmeyenleri yaşadığı yerde istememesi.... Boşluğu siz doldurun.

Yolsuzluk var mı yok mu umurunuzda değil yani? Asıl merak ettiğiniz olayın magazin kısmı. Kim kimi nasıl sattı?

O da iyiymiş.

ne güzel söylediniz.isin özünü bir cirpida özetlediniz.benim takildigim nokta da ne olursa olsun vatandas olarak disariya karsi ülkemizi savunmaliymiss.dik durmaliyiz birlik olmaliyiz vs.vs.yazmayayim diyyorum ama bazen gercekten dayanilacak gibi degil.dgünyadan yasadigi ülkenin gerceklerinden bir haber insanlar tek tarafli polyanacilik oynuyor.bakin tek tarafli diyorum.

Eskiden Arabistan dı şimdi muz cumhuriyeti mi oldu? Demokrasi isteyen insanların kendisi gibi düşünmeyenleri yaşadığı yerde istememesi.... Boşluğu siz doldurun.
insanların yaşadığı ülkedeki rejimleerini korumaya alması esastır.
rejimine karşı olan, her insan onun yegane düşmanıdır. ve o yüzden o insanın bu ülkeden mutlulukla istediği rejime gitmesi bizide mutlu edecektir.
dipnot bir meesaj kiblendi. ama sizinki değil

insanların yaşadığı ülkedeki rejimleerini korumaya alması esastır.
rejimine karşı olan, her insan onun yegane düşmanıdır. ve o yüzden o insanın bu ülkeden mutlulukla istediği rejime gitmesi bizide mutlu edecektir.
dipnot bir meesaj kiblendi. ama sizinki değil
Demokrasi tanımınız bu mu? Daha çok demokrasi maskesi altındaki diktatörlük gibi.

Demokrasi tanımınız bu mu? Daha çok demokrasi maskesi altındaki diktatörlük gibi.
evet bu. demokrasiye TC yi istemeyen herkese o istediği diktatörlükte yaşanılan yerleri tek tek sayar arkalarındanda su dökeriz.
güle gülede gidin deriz.
biz böyle yetiştik. cumhuriyetimixzin düşmanlarına olur yaşada yıık ülkemin rejimini diye fırsat vermeyiz..

Bu ülke yıllardır rejimini korumak adına birsürü darbe yaptı,insanları hapse attı,idam etti,vatanından sürdü. Eğer ülkemizde demokrasiyi savunduğunu iddia edenler gerçek demokrat olsalardı zaten şuan bambaşka şeyler konuşuyor olurduk.

sahi bu ne bicim bir ifadedeir.O alintiladiginiz cümleden sonra ben de sunu dile getirmek istiyorum.Hicbir duygusal temeli olmayan sadece abartili sözlerle kendilerini vatansever olarak tanimlayanlar tarafindan felaketlere süreklenir ülkeler.ben buram buram millliyetcilik ve patriyotizm kokan insanlardan uzak durmayi tercih ederim.gercek vatanseverler sürekli kendilerini bagirarak dile getirmeyenlerdir.bu ülke yillardir vatan haini olarak lanse nice gercek yurtseverler gördü.

evet bu. demokrasiye TC yi istemeyen herkese o istediği diktatörlükte yaşanılan yerleri tek tek sayar arkalarındanda su dökeriz.
güle gülede gidin deriz.
biz böyle yetiştik. cumhuriyetimixzin düşmanlarına olur yaşada yıık ülkemin rejimini diye fırsat vermeyiz..
Benim savunduğum diktatörlük (!) ten pek farkı yokmuş,sadece baktığımız taraf farklı. Ama bu demokratik değilmiş malesef..

Bu ülke yıllardır rejimini korumak adına birsürü darbe yaptı,insanları hapse attı,idam etti,vatanından sürdü. Eğer ülkemizde demokrasiyi savunduğunu iddia edenler gerçek demokrat olsalardı zaten şuan bambaşka şeyler konuşuyor olurduk.
bunu bana fetullahçıları tek tek hapse atan zihniyeti savunan, rejimi yok etmek darbe yapmak için uğraşıyorlar diyen kişimi diyor. ergenekon diye ,rejimi yokedecekler diye, masumları senelerce hapse atan görüşü savunanmı söylüyor. . güleceğim yoktu:)

Back