Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok o T.C yi yıkma derdinde..philosophy , bizler sizler ne yaaa ???
Cocugum, biz burada Türkiye`yi konusuyoruz, yani seni beni konusuyoruz. Bu ayristirma neyin nesi ???
Neler değişti be okyIV. Değiştirilemeyecek hükümler
MADDE 4. – Anayasanın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
nokta. boşuna uğraşmayın
senle muhatap olmuyorum. kusura bakmaNeler değişti be oky
Belki iyi bişeyler olur ha, ne dersin![]()
Konsey kararınızdan haberim varsenle muhatap olmuyorum. kusura bakma
oooo. İyiymiş, ya sev ya terk et diyorsun yani. Türbanlılar İran'a dendiğinde kızmak yok ama.Sevgili marilyn elbette biliyorum demokrasi götürmediğini, ama kendi ülkenin yönetimi zayıfladığında,birsürü leş kargası senin tepene üşüşecek,ve tüm dünya bunu izleyecek.yani diktatör bir yönetimi demokrasiye tercih ettiğim anlamını çıkarmışsınız ama hayır,demokratik yönetim isteyen komşularımızın başına gelenlerden bahsediyorum.yani ben eylem yaparken üzerime toma ile su sıkılmasını,sokaklarda dilenen Suriyeli mültecilerin haline düşmekten yeğ tutarım her türlü.siz buna isterseniz diktatörlüğü demokrasiye tercih etmek deyin,farketmez.konuşuyorsunuz,hoş konuşuyorsunuz da hepsi teorik, bahsettiğiniz demokrasi kavramı türkiyede uygulanabilir değil. Biz bu topraklarda ancak güçlü bir yönetime sahip olursak barınabiliriz. Sizin için dünyanın neresinde olursanız olun farketmeyeceği için,demokratik istediğiniz kriterlerde herhangi bir ülkede yaşayabilirsiniz isterseniz.size bundan sonraki hayatınızda esenlik dilerim.
Olivia,Obama`dan Erdogan`a : YPG`yi vurmaya son verin. demis.
Simdi isler öyle bir karisikki hem anlatmasi zor hemde anlamasi.
Fakat bazi gercekler varki bu hep ayni gerceklerdir, mesela Amerika ile cok iyi anlasan ülkelerin sonunu hepimiz gördük ve hepsi hüsranla bitti. Neden vatanimizi emanet ettigimiz bu hükümet, Amerika ile cok iyi anlasiyor ?
Bu Amerika ile iyi anlasma, ülkemiz icinmiydi yoksa kendi cikarlari icinmi ?
Acaba Amerika bizimle iyi anlasmasi, kendi cikarlari icinmi yoksa biz Türkleri cok sevdigi icinmi ?
Hayattada bu böyledir, baskasinin ipiyle gerdege girmek diye bir türk sözü vardir, yani baskasininkiyle bu is olmaz.
Bir ülkenin basina gelmek bile disaridaki gücler tarafindan saglaniyorsa, ipleri coktan yabancilarin eline vermisiz demektir.
Koskoca bir Türkiye, yüzünü Avrupa´ya degilde, emperyalist ülke Amerika`ya cevirmesi, ve Amerika`nin böyle bir hükümeti istemesi zaten hayira vesile degildi, olamazda.
Türkiye`nin terörist ilan ettigi YPG; Amerika tarafindan müttefik olarak görülmesi artik Amerika ile zit düstügümüzün siyalidir.
Biz kendi kendimize ülkemizi yönetmiyoruz biz, Amerika tarafindan senelerdir yönetiliysoruz ve buda laik, cumhuriyetci kimligime gercekten zor geliyor.
YPG ABD`in destegi ile Suriye`nin kuzeyindeki stratejik bir kasabayi daha aldi.
Eeee ne oldu simdi ??? Canimiz Amerika bizi satti ve düsmanimiz olan YPG yi destekliyor, yani kisacasi güvendigimiz daglara kar yagdi.
Neymis ???
Baska ülkenin destegi ile kendi ülkeni yönetmen ne sana nede ülkene bir hayri olur, Sana kimse yardim etmez bu hayatta hele hele Politika dünyasinda : bir ülkenin basina seni getirmisse, senden cikari illaki vardir. Seni kullanacaktir, seni kullanmakla birlikte ülkenide kullanacaktir.
Devlet hukuksuzluk yapar, vatandas yapamaz diye birsey yok. ABDden ornek veriyorsun hep.. Amerika Irak'a girdi, kendi kafasina gore girmedi, BMlerden onay alarak girdi, NATO ulkeleri ile girdi, hatta bizden de tezkere istedi. Arinc'in cabalariyla oylamadan gecmedi, bugun Tayyip bin pisman, bahsettigin milyonlarca olum oldugu halde.. Ama yine de havaalanlarimizi kullandirdik. Amerikan askerleri sag salim evlerine donsunler diye duamizi da esirgemedik..
Demek ki bir cok ulkenin dusunup karara bagladigi bir olaydi o. Hukuksuzlukla alinmis bir karar degil yani. O gun oyle gerekiyordu, hukuksuzlukla degil, bir cok ulkenin ortak karariyla Korfez savasi yapildi. Dunyada tehdit ilan edilmis diktator Saddam iktidari bitirildi.
Abd'de devlet bizdeki hukuksuzluklardan binde birini ya yapar, ya onu da yapamaz. Yargi herkes icindir, sokaktaki vatandas icin de, baskan icin de. Gazetelere dusmeye gor.. Yakalanmaya gor.. En basarili baskanlarindan Clinton'un sadece bir puro sokmus! diye karisini aldatmasini 40 gun boyunca yargilamis bir ulkedir Amerika. 17-25 aralik olaylarina maruz kalip da sorgulanamayan, yargilanamayan bir devlet baskani, ya da milletvekili dusunulemez bile. Aldigin ornek Turkiye ile butun dunya devletleri hakkinda ahkam kesemezsin. Turkiyede olanin yanlis oldugunu biz zaten soyluyoruz burada yillardir.. Bu ulke devletlerin hukuga ne kadar uygun davrandigini sorgulamak icin bir kistas degil. Insan haklarindan yoksun bir cok Ortadogu ulkesinin de olmadigi gibi.
Erdogan kendini oyle tanitinca 14 yil once..Oyle de kaldik.Saraylim aynen, ben sana katiliyorum.
Ben aslinda Amerikaya ve tüm destek veren ülkelere söyle kiziyorumki, bizim ülkemiz laik türk devletiydi, neden ilimli müslümanlik ?
Lütfen hayatında "militan demokrasi" diye bir kavram duymamış insanlar demokrasi tanımı yapmaya kalkmasın, komik oluyor.
Hiçbir demokraside rejimi demokratik yollardan antidemokrasiye doğru değiştiremezsiniz, demokrasi buna izin vermez.
Asla,vatan konusuyla ilgili konuştuklarımıza binaen söyledim. Benim gibi düşünmeyenlere karşı hiçbir tahammülsüzlüğüm yok benim.samimi olarak,mutlu olmanız adına bir tavsiyeydi yazdığım. Sonradan farkettim yanlış anlaşılabileceğini ama silemedim.diğer yazdıklarınıza gelince daha fazla tartışmak anlamsız, yine de sizle tartışmak güzeldi. Gerçek bir demokrasi arayışında olduğunuzu düşünüyorum. Düşüncelerinize saygı duyuyorum.oooo. İyiymiş, ya sev ya terk et diyorsun yani. Türbanlılar İran'a dendiğinde kızmak yok ama.
Ne farkın kaldı şimdi?
Madem ki mantıklı bir sav öne süremiyorum o halde git istediğin yerde yaşa derim sığlığına çekmenin manası var mı tartışmayı.
Her şeyden önce eğitimli genç bir kadına yakışmıyor. Aldığınız eğitim ve şurada harcadığınız mesai size kahve muhabbetinden daha ileri düzeyde bir şeyler kazandırmış olmalı.
Diğer yazdıklarına gelince...
Üç gün sonra demokrasi yazacaksınız, halkın iradesi yazacaksın, yazma. Şu yazdıklarından sonra esprisi yok. Sen diyorsun ki benim üzerime su sıkabilirler, hayır sen kendin dedin, ben sokağa çıkmam diye.
Benim üzerime su sıkıyorlar. Benim adıma karar verme.
Çünkü ben ileride gün olup devran döndüğünde senin üzerine su sıkmasınlar diye de çıkıyorum o sokağa.
Dediklerimin hangisi teoride güzel de pratikte uygulanabilir değil. mervecikle olan yazışmadan kopya çekmezsen sevinirim.
Demokrasi gayet Türkiye'de uygulanabilir bir yöntem. 1923'ten bu yana kör topal idare ediyoruz işte. Dünyada zibilyon tane devlet uygulamayı beceriyor da s...tir et zaten bize olmaz bu deyip Hilafet ilan edelim istersen?
Anlamadığın konu şu güçlü yönetim...
Amerikada polis zencileri öldürdüğünde hiçkimse amannn yeter ki güçlü bir yönetimimiz olsun yeter ki devletimize halel gelmesin demez. Sokağa çıkar.
Ha Polis zenci öldürmeye devam
ama insanlar da sokağa çıkmaya devam eder.
Bak bu adamlar Dünya İmparatoru.
Yani bu işler A Haber dinlemekten az biraz daha derinlikli.
Eğer ben zulme uğrayıp da sokağa çıktığımda ülkeme leş kargaları üşüşüyorsa bunun sorumlusu ben değilim, zulm edendir. Zulm etmeseydi sokağa çıkmazdım. İlliyet Bağı buradan başlıyor.
Bu kadar güç sevici olmayın.
Şu dediğinin mini etek giymeseydi tecavüze uğramazdı mantığından farkı yok.