cansın"tc"yi küçük harfle yazdığın için bence yemelisin
Gözlük kullanmıyorum :) ama hiçbir kişi veya fikre önyargı ile yaklaşmamaya çalışıyorum, işe yarıyor.Getiren kisi bu sistemle ulkeyi monarsiye dogru goturecekse, elbette dogrudan getiren kisiye baglı..parlamenter sistemle bile 13 yılda ne yargı bagımsızlıgı kaldı ne yasama yasamalıgını yapabiliyor..
Ya da verin su gozluklerden bana da, ben de biraz bakayım oradan nasıl gozukuyor olaylar..
açıklamamakmı olay yoksa sadece kınamaklamı kalmak. olmamasınımı sağlamak yoksa..
evet anneannem daha güzel kınardı..
sende çok net konuşuyorsun yoksa biliyormusun. içlerindemisin:)Ahmete soralım neymiş olay ?
Sadece kınama konuşması yapmaları , kınayıp köşeye çekildikleri anlamına geliyorsa Ahmetin aklınca , bilmediği neler var , bilse aklı şaşar.
Ama biliyordur tabii o da , tecahül i arif modasında o da .
Tecahül i arifi de bilmiyorsa anneannesine sorsun Ahmet.
Benmi yanlış türkçe biliyorum sizin dediğiniz vibi olması için (katil tc ci) daha değilde, tc katil diyen biri daha olması gwrekiyo...Yorumda size Tc'si bozuk katil denmiyor, yazıyı tekrar okuyun. "katil TC" diyen biri daha diyor.
İkisi farklı şeylerdir ve size hakaret yok orada, eleştiri var yalnızca.
Ama madem öyle içiniz rahat edecekse,Kazen 'i etiketliyorum, yorumu okusun.
Ahmete soralım neymiş olay ?
Sadece kınama konuşması yapmaları , kınayıp köşeye çekildikleri anlamına geliyorsa Ahmetin aklınca , bilmediği neler var , bilse aklı şaşar.
sende çok net konuşuyorsun yoksa biliyormusun. içlerindemisin:)
Güvenlik toplantılarına kamera koysunlar criminal gibi izleyelim bizde. Çekirdek çay. Olmamı Aus'umAhmete soralım neymiş olay ?
HanımefendiBenmi yanlış türkçe biliyorum sizin dediğiniz vibi olması için (katil tc ci) daha değilde, tc katil diyen biri daha olması gwrekiyo...
Ordaki ci kişiselleştirmiş farkındaysan arkadaşta ne yazdığını biliyor bende geçin artık bunları
ey ruh geldiysen iki keere vur,Bir ben vardır benden içeri ... Kimin içinde miyim ?
Güvenlik toplantılarına kamera koysunlar criminal gibi izleyelim bizde. Çekirdek çay. Olmamı Aus'um
Güvenlik toplantılarına kamera koysunlar criminal gibi izleyelim bizde. Çekirdek çay. Olmamı Aus'um
Yetmez . Her kurul toplantısında halktan bir grupta davet edilsin .
Kınamış köşesine çekilmiş adam vay vay vay .
Yok istihbarat , iç işleri eleştir hepsini eleştir de bilgin dahilinde eleştir . Yoksa anneannene dönüyorsun (Ahmet)
Demokrasi sabahtan akşama tesis edilebilen bir sistem değil. Sanmayın ki Başkanlık Sistemi gelince ülkeye sihirli bir değnek değecek, her yer refah her yer demokrasi olacak.Ben sizin kadar terminolojiye hakim değilim.sizde az önce dediniz hiçbir sistem mükemmel değildir diye, işleyiş önemli. Koalisyonlardan teorik olarak korkmuyorum ama pratikte ödüm kopuyor ne yalan söyliyim. Birde parlementer sistemde cumhurbaşkanı şekil olarak var o zaman. Bu saçma değil mi? Ülkemizde sağlıklı bir koalisyon mümkün mü peki, değil demişsiniz de çözümü ne,yani baraj inerse çözülecek mi?pek sanmıyorum ben ama mantıklı barajın düşürülmesi bence de.yani dediğim gibi getirilmek istenen şeyin içeriği önemli. İktidar gelin tartışalım, Türkiye modeli oluşturalım filan diyor, siyaseten de olsa diyor ama muhalefetin tutumu çok anlamsız. Bu tutum yüzünden yüzde 10 luk kesim fikir değiştirdi bence, muhalefet elini taşın altına koymuyor diye düşünüyor insanlar.ve böyle devam ederse akp yine kendi kafasına göre istediği gibi bir sistem getirebilir, insanlar tepki olarak evet diyebilir. Ve yine büyük bir kesim kendisinin temsil edilmediğini hissedebilir. Yani siyaset çözüm bulma sanatıdır, bütün partilere iş düşüyor amabizdekiler sorun üretmede ustalaşmış malesef.
Ayy hala diretiyorYaaa ozamabn ben yalış okuyorum:)
Ayy hala diretiyor
Hadi katil(!) dedi de bozuğu nerden uydurdun?
severek kiblerim. link alayım:)Apranxx mesajimi bulabilirsen kib.lesene ya.. bik-tim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?