Ankara'da askeri lojmanlar bölgesinde patlama: Yaralılar var!

Evet veya hayır demem gelecek sistemin içeriğine bağlı,kimin getirdiğine bağlı değil.

Getiren kisi bu sistemle ulkeyi monarsiye dogru goturecekse, elbette dogrudan getiren kisiye baglı..parlamenter sistemle bile 13 yılda ne yargı bagımsızlıgı kaldı ne yasama yasamalıgını yapabiliyor..

Ya da verin su gozluklerden bana da, ben de biraz bakayım oradan nasıl gozukuyor olaylar..

Senin ettiğin hakarete kimse bişey yapmadı bana (tc si bozuk katil) drdin ve hala banlanmamışsın demekki bi ayrım var...

Eki Görüntüle 1777748
Bu arkadaşımız hala banlanmamış sözüm bunaydı bana bu hakareti etmekte gayet serbrst sanırım..

Yorumda size Tc'si bozuk katil denmiyor, yazıyı tekrar okuyun. "katil TC" diyen biri daha diyor.
İkisi farklı şeylerdir ve size hakaret yok orada, eleştiri var yalnızca.

Ama madem öyle içiniz rahat edecekse, Kazen 'i etiketliyorum, yorumu okusun.

Foşşik tc dersek ban yer miyiz ? :)

sana yazmadım boşuna üstüne alınmışsın

Eki Görüntüle 1777748
Bu arkadaşımız hala banlanmamış sözüm bunaydı bana bu hakareti etmekte gayet serbrst sanırım..

Kib butonuna bas.. o zaman banlanmam gerekiyorsa banlanirim.. bak mesajimin altinda K.İ.B yazan yer var oraya tiklayip raporu gönderin. Yönetim başka türlü goremeyebilir

Ahmet Hakan: 'Koca İçişleri Bakanı'nın anneannemden farkı yok!'

http://www.radikal.com.tr/turkiye/ahmet-hakan-koca-icisleri-bakaninin-anneannemden-farki-yok-1513669
RADİKAL- Hürriyet yazarı Ahmet Hakan bugünkü köşe yazısında, 28 kişinin hayatını kaybettiği Ankara saldırısı sonrası attığı "Bu akşam Ankara'da yaşanan terör saldırısını şiddetle kınıyorum" tweetine tepki gösterdi.

"Anneannem de şiddetle kınıyor saldırıyı, İçişleri Bakanı da..." diyen Hakan, "Ne yani? Koca İçişleri Bakanı’nın, anneannemden bir farkı olmayacak mı?" diye sordu. "İçişleri Bakanımız, kınayarak terörü sonlandırma amaçlı bir deney yapıyor galiba" diyen Hakan, "Bakan Bey büyük sırrı ifşa ediyor: Saldırı ülkemize yapılmış. Hah! Tamam! Şimdi oldu. Biz de saldırının Papua Yeni Gine’ye karşı yapıldığını sanıyorduk" ifadesini kullandı.

Yaaa ozamabn ben yalış okuyorum:)

Bu durumda anneannemiz de bakan olabilir mi yani..

Ülke yönetenlerin , bakanların anneannemden farkı , gün yapan teyzeler gibi her şeyi ulu orta açıklamamaları olabilir .

Bir de bu açıdan bak Ahmet ? Nasıl olsa sende ki açılar her yöne !

Ben sizin kadar terminolojiye hakim değilim.sizde az önce dediniz hiçbir sistem mükemmel değildir diye, işleyiş önemli. Koalisyonlardan teorik olarak korkmuyorum ama pratikte ödüm kopuyor ne yalan söyliyim. Birde parlementer sistemde cumhurbaşkanı şekil olarak var o zaman. Bu saçma değil mi? Ülkemizde sağlıklı bir koalisyon mümkün mü peki, değil demişsiniz de çözümü ne,yani baraj inerse çözülecek mi?pek sanmıyorum ben ama mantıklı barajın düşürülmesi bence de.yani dediğim gibi getirilmek istenen şeyin içeriği önemli. İktidar gelin tartışalım, Türkiye modeli oluşturalım filan diyor, siyaseten de olsa diyor ama muhalefetin tutumu çok anlamsız. Bu tutum yüzünden yüzde 10 luk kesim fikir değiştirdi bence, muhalefet elini taşın altına koymuyor diye düşünüyor insanlar.ve böyle devam ederse akp yine kendi kafasına göre istediği gibi bir sistem getirebilir, insanlar tepki olarak evet diyebilir. Ve yine büyük bir kesim kendisinin temsil edilmediğini hissedebilir. Yani siyaset çözüm bulma sanatıdır, bütün partilere iş düşüyor amabizdekiler sorun üretmede ustalaşmış malesef.

Ülke yönetenlerin , bakanların anneannemden farkı , gün yapan teyzeler gibi her şeyi ulu orta açıklamamaları olabilir .

açıklamamakmı olay yoksa sadece kınamaklamı kalmak. olmamasınımı sağlamak yoksa..
evet anneannem daha güzel kınardı..

Bu adam da döne döne bir hal oldu açısını şaşırdı normaldır aus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…