Ankara'da askeri lojmanlar bölgesinde patlama: Yaralılar var!

Kazenin başkanlık sistemiyle ilgili konusu yok muydu?Orada banlanmaktan mı korktunuz?Konu sahibi sonuçta Kazen

Bugün 8 de şehit haberi var
Bitmiyor ölümler, bitmiyor şehit haberleri, askerler doğuda da olsa Ankara'da da olsa şehit düşüyor, hiçbir yerde güvenlik yok

esprimi sence. bunu komikmi buldun
bu herşeyin özeti. anlayana

Iki ergen eğlenmek için caps yapmış siz de bu capsi hiç olmayacak bir zamanda hic olmayacak bir konunun altında paylasmissiniz... size çok mu hüzünlü geldi yoksa? Bir de bana soruyorsunuz espri mi diye?

Yazdiginiz diger yorumlardan.Cumhuriyet oncesi nasil bagimsiz yasadigimizdan falan bahsetmissiniz de ben de ornek verdim.
Cumhuriyet öncesi 600 yıllık bir imparatorluğun bağımsızlığından bahsettim tabiki son dönemlerini kastetmedim, tabiki osmanlı miadını doldurdu ve Cumhuriyetin ilanıyla bağımsız bir devletimiz oldu ve bu devirde saltanatı savunacakta değilim zaten.

Iki ergen eğlenmek için caps yapmış siz de bu capsi hiç olmayacak bir zamanda hic olmayacak bir konunun altında paylasmissiniz... size çok mu hüzünlü geldi yoksa? Bir de bana soruyorsunuz espri mi diye?
yoo son derece gerçekçi bir caps. her zaman ölümlerden sonra yapılan bu değilmi. milletle dalga geçercesine kınıyorum demek

bunlar gerçekler..
. bunlar söylenenler.. bunlar birilerinin gözüne gözüne sokulann capsle.
dalga geçenlerin kim olduğıu ortada değilmi zaten.

1 kasımda seçim sonrası terörü yok edeceğiz diyenler bunlar bunun için oy alan ve
sonrasında,
evet panik yok kınıyoruz diyenler
ve evet bu caps çok iyi bir yere parmak basıyor. kınıyoruz. evet hep kınıyoruz kınadılar sonuç ne.
bir dahakine kadar kıııamaya hazırlansın herkes

Son düzenleme:
Siyasette anlaşamasak da seni severim nickimikim, bilirsin.
Ama, büyük şehrin göbeğinde her 3 ayda bir bomba patlaması rutin haline gelmişken, temizledik denilen Sur'dan 8 şehit gelmişken İçişleri Bakanı sosyal medyadan kınama yapıyor.
Bak İçişleri Bakanı diyorum.
Sağlık, Kültür, Sosyal Politika Bakanı değil. Bizzat senin benim güvenliğimizden birinci elden sorumlu olan kamu görevlisi.
Tamam, bu ülkede kimseden istifa beklemiyorum, ne muhalefet ne iktidar, belli ki o istifa kültürü denen şey bizim memlekete büyük geliyor da sosyal medyadan da kınamayalım bir zahmet, değil mi?

Ben zaten elestirmeyin demiyorum. Dediğin gibi ortada guvenlik zaafiyeti varsa bunun sorumluluri tabiiki de elestirilmeli. Ama böyle bir konuda bunun 'eglenceli' 'esprili' capsler paylasilarak yapilmasini doğru bulmuyorum. Ne olursa olsun konu şaka espri kaldiracak bir konu değil.

bu esprili değil acı bir caps sen bunda komiklik görüyorsan senin sorunun. oysa bunun içinde trajedi var. acı var.
ben gülmedim gördüğümde. işte gerçekkler dedim.. gerçeğin resimle dile gelişi.
içim acıdı. ama gülmedim

güleninde böyle anlayanında insanlığından şüphe ederim

Ama o caps eğlenceliden ziyade eleştirel bir caps. Tavır çok rencide edici çünkü.
Dilerim böyle bir acıyı buradaki hiç kimse asla yaşamaz ama kendimizi yerlerine koyalım, canımızı orada bir bombaya vermişiz ve İçişleri Bakanı sosyal medyadan açıklama yapıyor.
Bu bir halkla ilişkiler faciası.
Evet, bizler, vatandaş olarak duyarlı olmalıyız ama siyasetçiler de olmalı.

Her gun o kadar cok olay oluyor ki apranaks ikinci secenek olarsk degerlendirdigin seyin hukmu var mi sence? Daha kac kez sans vericez iyiye yorucaz. Ben artik hic tahammul edemiyorum. Ozellikle de bu teror olaylarinda oyle ya da boyle olaylarin sorumlusu olmasa bile hukumet gereken onlemleri almali diye dusunuyorum. Her gun biri sehit oluyor. Gerekli onlemler alinsa durum bu kadar vahim olur mu sence? Kusura bakma hep sana yaziyorum amacim kirici olmak degil. Ama bu durumda sende 1. İhtimali dusunsen diyprum.

Ülke için hangisi daha iyi olacaksa o olsun. Belli bir yönetim şeklini diğerinden üstün tutmuyorum ama yeniliklere ve değişikliklere de çok kapalı olmamak gerek bence.
Yenilik ve değişiklikler için önce huzur ortamı oluşturulup, sonra halk a sorulmalı..
Cumhuriyet bizim ülkemiz için güzel bir sistem.. Ancak emperyalist baskıcı sistemden uzak durulsa..
Yani Türkiyede başkanlık olsa bile mevcut kişilere hayır.. Türkiye de Cumhuriyetin hakkını verememiş insanlar var.. Başkanlık sistemi ile ilgili Abd kıyasından çıkın.. Dünyada başkanlık sistemi ile yönetilen ülkelere ve onların ekonomik ve refah durumlarını araştırın. Ama müslüman başkanlık sistemi ile olanları özellikle araştırın. Cumhuriyeti hazmettinizmi? İşte o zaman başkanlık ile ilgili kafa patlatın..

Son düzenleme:
Yoo hiçte kırıcı değilsin...aynı fikirde olmadığımızın aylardır farkındayım...alay etmediğin sürece sınırsız alıntı ve eleştiri yapabilirsin, ne yazmış yine bu demiyorum...yazdıklarını tamamen okuyup gerçeklik payı nedir diye de düşünüyorum...

Kendi dusuncesinden emin olmayanlar alay etme yolunu secer canim ayni fikirde olmayabiliriz tabikide bu cok cok dogal bir durum ayni evin icinde yasayanlar bile ayni filirde olmuyor ki. Onemli olan herkesin fikrini soylemesi, soyleyebilmesi. Neticede fikir alisverisi yapilmasi gereken bir platform buelrasi senn gordugunu ben goremeyebilirim. Bu noktada gostermek yerine alay etmek hic birimize yakismaz.

Cumhuriyeti niye hazmedemiyelim? Daha iyisi olabilir mi diye düşünüyoruz, koalisyonların ülkeye faydalı olmadığını düşünüyorum. Cumhuriyet kurulduğu yıllarda ülke koalisyonla yönetilseydi hiçbir inkılap gerçekleşemezdi, bu sistemde varsa çatlaklar neden düzeltilmesin 100 sene önce bizim için güzel olan bir sistem bugün ihtiyaçlarımızı karşılamayabilir ve eksikleri tartışılabilir en azından.ama biz malesef bunu tartışamıyoruz bile ve mevcut bir sisteme ufak bir eleştiri getirenler yobazlıkla suçlanıyor,saltanat yanlısı, özgürlük düşmanı oluyor. Bu kavramları türkiyede belli bir kesim tekeline almış ve malesef yeni şartları sorgulamayıp 100 sene öncesinde kaldıklarını düşünüyorum büyük bir kısmının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…