- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.695
- 248
Hükümetin görevi ülkesini her kötü olaylardan yani su anki gibi bu terörlere karsi cözüm bulmak. Dis siyasette ve ic siyasette gereken ne varsa yapmak. Düsmanlik yapmadan, kötü tepkileri cekmeden vatanini ve halkini düsünerek adimlar atmak. Bizim gibi, yani halk gibi, kürsüde terörü kinamakla, sabrimizi tasirmasinlar diyerek bu is cözülmez.
Sectik, basimiza geldiler, vatanimizi onlarin eline emanet ettik ve islerini iyi yapmalarini bekliyoruz, sorumluluk almalarini bekliyoruz.
Illa bombalar patladiktan sonra degil, her zaman ülkesini koruyabilmeli bir ülke. Güclü durabilmeli,
Dingonun ahiri gibi gelen bomba atiyor giden bomba atiyor, artik korkuyoruz, kendimizi güvende hissetmiyoruz. Evet Türkiyeyi yönetmek tabiki zor ama siyasete adim atan bunuda göze almistir diye düsünüyorum.
Herkes meslegini en iyi sekilde yapmak mecburiyettinde.
Sectik, basimiza geldiler, vatanimizi onlarin eline emanet ettik ve islerini iyi yapmalarini bekliyoruz, sorumluluk almalarini bekliyoruz.
Illa bombalar patladiktan sonra degil, her zaman ülkesini koruyabilmeli bir ülke. Güclü durabilmeli,
Dingonun ahiri gibi gelen bomba atiyor giden bomba atiyor, artik korkuyoruz, kendimizi güvende hissetmiyoruz. Evet Türkiyeyi yönetmek tabiki zor ama siyasete adim atan bunuda göze almistir diye düsünüyorum.
Herkes meslegini en iyi sekilde yapmak mecburiyettinde.