• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da askeri lojmanlar bölgesinde patlama: Yaralılar var!

Türk ordusunun gucu malum izin verilirse taş üstünde bırakmazlar ancak daha cizrede beş katlı binaya dahi girememişken askere giriş izni verilememisken, üstelik orada sivil halk değil pkk nin üst düzey yöneticilerinin olduğu tüm haber kanallarında söylenirken o binadan askere, polise, doktora ateş açılırken ve hatta o ateş sonucu toplamda beş asker sehit olmuşken kimse bana bizden korkuyorlar sınırları temizletmek istemiyorlar vs.masalı anlatmasin.kendi toprağında ki bir ilin ilçesine o ilçede ki bir binaya dahi operasyon izni verilmiyor ise bu söylenenler havada kalıyor demektir.

Emine Erdoğan ‘teselli’si: Şehit yakınları, siz, Kurban Bayramı’nı çoktan idrak ettiniz

19/09/2015 12:48

PrintPocketPinterestGoogle+TumblrWhatsAppTwitterTelegramFacebook1,474

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, PKK saldırılarında hayatını kaybeden güvvenlik görevlilerinin aileleriyle bayramlaşırken, “Sizler Kurban Bayramı’nı çoktan idrak ettiniz” dedi.

Aile ve Sosyal Politiklar Bakanlığı’nın düzenlediği törende konuşan Erdoğan, “Sizler, şehit yakınları, bu adayışı en fedakar biçimde gerçekleştirdiniz. Bir adanış ve teslimiyet bayramı olan Kurban Bayramını sizler çoktan idrak ettiniz.”

Emine Erdoğan daha önce de evladını kaybeden anneleri, “Sabır acı ama meyvesi tatlıdır” diye ‘teselli etmişti.’

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da, çatışmalarda hayatını kaybeden askerlerle ilgili aileleri ‘teskin etmeye’ çalışırken, “Ne mutlu onun ailesine, ne mutlu onun tüm yakınlarına” ifadesini kullanmıştı.

ya ne diyon sen değişik

senin evladını vursunlar, öldürsünler bakalım meyvesini tadını görecek misin

kriz geçirtecekler pratikten

bunlar nasıl laflar

kaş yapayım derken gözü oymuş resmen.

iğrenç kurban benzetmesi yapmış bir de şaka mı fake mi bu ne bu

Emine Erdoğan ‘teselli’si: Şehit yakınları, siz, Kurban Bayramı’nı çoktan idrak ettiniz

19/09/2015 12:48

PrintPocketPinterestGoogle+TumblrWhatsAppTwitterTelegramFacebook1,474

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, PKK saldırılarında hayatını kaybeden güvvenlik görevlilerinin aileleriyle bayramlaşırken, “Sizler Kurban Bayramı’nı çoktan idrak ettiniz” dedi.

Aile ve Sosyal Politiklar Bakanlığı’nın düzenlediği törende konuşan Erdoğan, “Sizler, şehit yakınları, bu adayışı en fedakar biçimde gerçekleştirdiniz. Bir adanış ve teslimiyet bayramı olan Kurban Bayramını sizler çoktan idrak ettiniz.”

Emine Erdoğan daha önce de evladını kaybeden anneleri, “Sabır acı ama meyvesi tatlıdır” diye ‘teselli etmişti.’

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da, çatışmalarda hayatını kaybeden askerlerle ilgili aileleri ‘teskin etmeye’ çalışırken, “Ne mutlu onun ailesine, ne mutlu onun tüm yakınlarına” ifadesini kullanmıştı.

Off ya nasıl bir yaklaşımdır bu ya?

Artık haya edip susmalı insanlar.

Azıcık da siz varın o ulviyete.. Mağaza kapatıp çanta almakla empati yapılmıyor. Oturduğun yerden başkasının yazdıklarını okumak marifet değil.

Kimin yaptığının ne önemi var ki?

Bu kadar içimize sızana kadar neredeydi bu ülkenin başındakiler? 1 kasım öncesi meydan meydan geziyorlarken şimdi ülkeyi satmak için anayasa-başkanlık tartışıyorlar.

Kimin yaptığından çok neden oluyor diye sorgulamak gerekmez mi?

Siz çok güzel sorguluyorsunuz buyrun devam edin katil devlet minvalinde yazmaya ama benden aynı şeyi beklemeyin. Bir de arada bir yapanlara da iki şey soyleyin de samimiyetinizden emin olalim.

Sürekli hükümete oy verenleri cagirip duruyorsunuz. Derdiniz olan ölümler değil gibi... sanki fırsat bulmusken vuralim sunlara biraz der gibi haliniz.

Hükümeti ya da istihbaratı elestirenlere değil bu sözlerim. Ben de kızıyorum istihbarat neden bu kadar zayıf diye. Böyle bir olay karşısında eleştiri hak tabiki. Benim kizdigim nokta sürekli hükümete oy verenlerin cagirilmasi. Geldim ben burdayım hadi alin hincinizi benden!

Siz çok güzel sorguluyorsunuz buyrun devam edin katil devlet minvalinde yazmaya ama benden aynı şeyi beklemeyin. Bir de arada bir yapanlara da iki şey soyleyin de samimiyetinizden emin olalim.

Sürekli hükümete oy verenleri cagirip duruyorsunuz. Derdiniz olan ölümler değil gibi... sanki fırsat bulmusken vuralim sunlara biraz der gibi haliniz.

Hükümeti ya da istihbaratı elestirenlere değil bu sözlerim. Ben de kızıyorum istihbarat neden bu kadar zayıf diye. Böyle bir olay karşısında eleştiri hak tabiki. Benim kizdigim nokta sürekli hükümete oy verenlerin cagirilmasi. Geldim ben burdayım hadi alin hincinizi benden!
kraldan çok kralcısınız onlar bile zaman zaman politikalarında yanlışlar olabileceğini vurgularken sizin için bu kadar kusursuz mu bunlar

Dün 28 can gitti bugün 6 can daha...
Kelimeler kifayetsiz.
Ülkeyi bok ettiler...

kraldan çok kralcısınız onlar bile zaman zaman politikalarında yanlışlar olabileceğini vurgularken sizin için bu kadar kusursuz mu bunlar

Bak bakalim iyi oku ben ne demişim? Hükümeti istediğiniz kadar elestirebilirsiniz ama ikide birde oy vernlerde yapanlar kadar sorumlu hani nerdeler gelsinler buraya diyemezsiniz diye yazmışım. Sen de fırsatı bulmusken iyice okumadan hemen saldirayim diye düşündün zaar... neyse buyur canım bir de soldan vur

2009 dan beri KK dayım. 2009 dan beri tüm yazdıklarımın arkasındayım ve hiç bir zaman anti hükümet karşıtı yazmadım. Fırsat kollamadım olaylardan. Yeri geldi alkışladım. Yeri geldi hepsine aynı mesafede durdum.Benim için din, dil, ırk kavramlarından öte vatan kavramı önemlidir buna ne kadar sahip çıktığı. Ancak olanları görmek için illa hükümet karşıtı olmaya gerek yok.Kafaları biraz sağa sola çevirin bakın tabloya.
Seçim öncesi meydanları titretenler, Temel fıkrası anlatır modda yüz ifadesiyle konuşma yapanlar şimdi bunu kadere ve vadeye mi bağlayacaklar. Bu adamlar ülkede can güvenliğini dahi sağlayamıyorsa yarın savaş olursa nasıl savaşacaklar. Yoksa çoluk çocuğa yer yapıp yurt dışında zemin mi hazırlayacaklar. Vatan evladı önemli değil zaten fakir ve köylü. Şu durumda dahi anayasa değişikliğine kafayı takan insanın gerçek amacı hakkında ne düşünüyorsun?

Türk ordusunun gucu malum izin verilirse taş üstünde bırakmazlar ancak daha cizrede beş katlı binaya dahi girememişken askere giriş izni verilememisken, üstelik orada sivil halk değil pkk nin üst düzey yöneticilerinin olduğu tüm haber kanallarında söylenirken o binadan askere, polise, doktora ateş açılırken ve hatta o ateş sonucu toplamda beş asker sehit olmuşken kimse bana bizden korkuyorlar sınırları temizletmek istemiyorlar vs.masalı anlatmasin.kendi toprağında ki bir ilin ilçesine o ilçede ki bir binaya dahi operasyon izni verilmiyor ise bu söylenenler havada kalıyor demektir.

Bu aralar gundemi pek takip edemiyorum kadesa. O bodrumda duran itlere ne oldu? geberdiler mi? Bir de gerçekten müdahaleye izin verilmedi mi? Ben yaralilarin alinmasina izin verilmedi diye biliyorum. Yanlış mi biliyorum

Bak bakalim iyi oku ben ne demişim? Hükümeti istediğiniz kadar elestirebilirsiniz ama ikide birde oy vernlerde yapanlar kadar sorumlu hani nerdeler gelsinler buraya diyemezsiniz diye yazmışım. Sen de fırsatı bulmusken iyice okumadan hemen saldirayim diye düşündün zaar... neyse buyur canım bir de soldan vur
Kakaoyu ve beni de kastediyorlar sanırım.Kakao banlanmış,bende yorumumu yazdım zaten,ama amaç sanki üzüm yemek değil de bağcıyı dövmek gibi,anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz zaten.
Diyebileceğim tek şey.Kahrolsun terör.Ateş düştüğü yeri yakar demişler.Allah yakınlarına sabır versin.

Bu aralar gundemi pek takip edemiyorum kadesa. O bodrumda duran itlere ne oldu? geberdiler mi? Bir de gerçekten müdahaleye izin verilmedi mi? Ben yaralilarin alinmasina izin verilmedi diye biliyorum. Yanlış mi biliyorum
en son hala oradalardi yaralı dedikleri kisiler sivil falan değil pkk li yöneticiler.

Eğer askere izin verilseydi çok farklı olurdu sivil varsa onlar da kurtarılirdı.

en son hala oradalardi yaralı dedikleri kisiler sivil falan değil pkk li yöneticiler.

Eğer askere izin verilseydi çok farklı olurdu sivil varsa onlar da kurtarılirdı.
Sivil olduklarına inanmıyorum zaten. Dediğim gibi çok takip edemiyorum. Ben hdp.nin yaralılari almaya çalıştığını ve onlara izin verilmedigini biliyorum. Askere tabii ki izin verilmeli ki gebertsinler itleri.

Vedebu hdp'ye oy verirken rahat olan vicdanın onları kusursuz barış güvercini diye algılarken Akp'ye oy verenin samimiyetini mi sorgulamaya başladın ?
O da güzelmiş

Burdaki herkes kendine göre haklı canım bide cidden orda olan herşey başına yansıdığı gibi değil askere izin verilse diyoruz ya biz aslında orası çok değişik orda olan biten herşey başında ki gibi değil ama cidden o yaralılar dediğiniz gibi imiş yaralı değl pkk yöneticileriymiş belediyenin ambulansını istiyolardı ya belediye kendilerine ait kendi adamlarının gitmesini istiyolarmış onları kurtarabilmek için

Kakaoyu ve beni de kastediyorlar sanırım.Kakao banlanmış,bende yorumumu yazdım zaten,ama amaç sanki üzüm yemek değil de bağcıyı dövmek gibi,anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz zaten.
Diyebileceğim tek şey.Kahrolsun terör.Ateş düştüğü yeri yakar demişler.Allah yakınlarına sabır versin.
Açıkca evet maalesef. Kakao da sevdiğim bir arkadaşım kesinlikle ama eleştirmeyeceğim anlamına gelmez bu. Dün koyduğunuz resimle RTE kıyaslanmadı mı? Kıyaslandı? Denmedi mi? Atamla RTE el ele verseydi keşke.
Ağızlara sakız olan Ata yoktan savaşı kazandı, tükenmiş bir halktan bir millet yarattı. Kendini ortaya koydu ülkesi uğruna ama şunlara bakarsanız eğer oyları aldık da gerisi mühim değil havasında. İşlerine gelmeyen bir kaç maddenin de tozunu aldıktan sonra artık kasap vitrinine koymaya tam hazır ve nazır hale geleceğiz.

önce operasyonlar. şukadar terorist öldürük demeler..
sonra başkanlık sistemi..
Daha şimdiden " referandum yapılırsa evet oyu verecegim, alsın başkanlığı ne yaparsa yapsın ama yeter ki durdursun şu olayları" diyen bi kesim türedi tam da istenildiği gibi.

Kızdıgımdan, kınadıgımdan söylemiyorum. Aklı başında her insan gibi güçlü, ayakları yere basan bi ülkede; iyiniyetle barış, refah ve huzur ortamında yaşamak isteyen, her gün yeni bi kanlı kabusa gücü kalmamış ama o güvenli ortama nasıl ulaşacağını kestiremeyen milyonlarca insan var ülkede.

Tam bu noktada sömürülmeye ve yönlendirilmeye o kadar açık hale geliyolar ki. Kan donduran, insanları şoka sokup mantıgı toptan rafa kaldırtan birkaç kanlı terör olayı, üzerine algı operasyonları ve en sonunda da sahte ama iyi pohpohlanmış bi çözüm önerisiyle insanlar istenilen kıvama geliyorlar hemen bi kurtuluş umuduyla. Tam da sizin yazdıklarınız olacak yani, gövde gösterisi içeren askeri müdahaleler ve açıklamalarla algı operasyonu ve hemen ardından allanıp pullanmış sahte çözümümüz olan Başkanlık sistemi palavraları.

Nasıl desem kör karanlıkta uçsuz bucaksız bi denizde boğulmak gibi. Gördügü ilk ışıga dost mu düşman mı bilmeden yüzmekten, uzatılan can simidi bi yoksa senin dibe sürükleyecek bi agırlık mı anlamadan çaresizce tutunmaktan baska yol göremeyecek pek çok insan.

Hiçbiri düşünmeyecek dünyanın tüm baş aktör ülkelerinin sahne aldığı böyle bi cografya ve dönemde sadece bir ülkenin, bizim ülkemizin rejim değişikliğine gitmesi neyi değiştirecek diye. Gücünü, ordusunu, mühimmatını, finansal destegini bu bölgeye yığan hangi ülkeyi nasıl durduracak başkanlık sistemi kimse sormayacak.

Bugün başkanlık geldiginde bu olaylar duracaktır demek açıkça iktidarı ve cumhurbaskanını suçlamaktan başka bi şey değil aslında. Amacına ulaşmak ugruna açıkça veya örtülü olarak ya da ihmalle göz yumarak bu kesim terör olaylarına destek veriyor demek.

Çok uzun yazmak istemiyorum ama insanlar Başkanlık sisteminin getirileri/götürüleri hakkında zerre fikir sahibi değil, bırakın vatandaşı bunun terör olayları ve alınacak önlemlerle ilişkisi hakkında tam, dogru ve tatmin edici acıklama yapabilen siyasetçi yok daha ülkede.

Sadece iktidar eleştirisi de degil bu, bugün X partinin çıkıp da biz iktidarda olsaydık bunların hiçbiri olmazdı demesi de "Baskanlık tüm sorunlarımızı halledecek" demek kadar uçuk ve mesnetsiz bi vaattir. Muhalefetin hangi görevini dogru düzgün yerine getirdiniz, hangi projeyi sundunuz, hangi ulusal veya uluslararası aksiyonu aldınız, çözümünüzü halka ne kadar ulaştırdınız ki diye sorarlar adama.

Sivil toplum örgütleri, medya, akademisyenler, halk yapılanlamaları ayrı suçlu. Bu kadar hararetli bi ülkede halkla siyasetten önce bağ kuracak, onları birinci elden bilinçlendirecek, kamuoyu baskısını siyasete yansıtacak ilk gücler bunlar ama ülkede varlıkları zor hissediliyor neredeyse. Gerçi en ufak ses cıkarmak isteyenin solugunu kesen bi dönemdeyiz, sorusturmaların tutuklamaların ardı arkası kesilmiyor ama bilmiyorum. Dertleşir gibi yazdıkca yazmaktan baska yol göremiyorum gerçekten.

Back