Ankara'da askeri lojmanlar bölgesinde patlama: Yaralılar var!

Kızlar ben çok üzgünüm. Bunu tanıdığın birinde yaşamak çok daha feci ve etkisinden çıkamadığın bir acı veriyormuş insana. Patlamada şehit olanlardan biri de bizim tanıdığımızdı. Rütbeli bir asker ve henüz 30’una girmemiş. Hayatın başında. Hayatımda tanıdığım en efendi, en saygılı insanlardan biriydi. 2 hafta önce falan görmüştüm. Gece boyunda döndüm yatakta uyuyamadım. Rüyalarıma girdi. Allah ailesine sabır versin.

Hepsinin aynı şekilde.

Artık güvenli yer kalmadı. Ankara ülkenin kalbi. Bu hale getirenler ne zaman hesabını verecek bunların? Hala anayasa da anayasa peşindeler, millete gidelim peşindeler.

Sen öncelikle ülkende can güvenliği sağla.

ipek allah rahmet eylesin. ne denirki şu durumda. yattığı yer nur olsun şehidimizin

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah..

Rabbim geride kalanlara sabır ihsan eylesin bütün gece yatağımda döndüm durdum uyuyamadım hayatlarının baharında hayattan koparılan insanlar bombalar hiç bir yerde güvenliğimiz yok ! Tek suçu vatanını sevmek o kamuflajı giymek olan insanlar toprak oldu. ORTAK BİR KINAMA BİLE YAPAMADI MİLLETVKİLLERİ ! NE İKTİDAR NE MUHALEFET ! ULUSAL YAS İLAN EDİLMEDİ 28 CAN GİTTİ BİZİM İÇİN GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATAN 28 CAN ! AZERBAYCAN HARİÇ HİÇ BİR ÜLKEDEN BAŞINIZ SAĞOLSUN DEKLARASYONU ALMADIK ! DÖRT TARAFIMIZ DENİZLERLE DEĞİL HAİNLERLE DOLU ÜLKEM GÜZEL ÜLKEM.

İsim isim canlı bombaları bilenler, yerlerini tespit edenler. Neredesiniz?

Sizin çocuklarınız nerede? Hiçbir bir yakınınız askerlik çağında değil.

Bizim bildiğimiz Cumhuriyet vatan millet sevgisinde kendi çocuğundan ayrı değildir Mehmetçik ama sizdeki vatan sevgisi oydan ibaret. O kadar yazık ki kapalı gözlerin hala şunları görememesi ve gelip hala Recebim politikası yapması içler acısı.

Ankara’daki saldırıyı düzenleyen teröristin kimliği belirlendi

28 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıyı düzenleyen teröristin Kürt uyruklu Suriye vatandaşı PYD/YPG militanı Salih Necar olduğu öğrenildi.

nkara’da 28 kişinin hayatını mâl olan patlamayı gerçekleştiren teröristin kimlik bilgilerine olaydan saatler sonra parmak izinden ulaşıldı. Edinilen bilgilere göre; teröristin, PKK’nın Suriye kanadı PYD/YPG militanı Kürt uyruklu Suriye vatandaşı Salih Necar olduğu öğrenildi. Salih Necar’ın 1992 doğumlu yani 24 yaşında olduğu bildirildi.

KİMLİĞİNE PARMAK İZİNDEN ULAŞILDI
Emniyet olay yeri inceleme uzmanları patlamada ölen teröristin vücut parçalarından ve parmak izinden kimliğine ulaştı.

- Salih Necar’ın PYD/YPG militanı olduğu ortaya çıktı.

Suriyeli mültecilerle birlikte Türkiye’ye girdiği sanılan teröristin yurda geldiği dönemde parmak izinin alındığı bildirildi. Polis de bu kayıttan kimliğe ulaştı.

TEMMUZ’DA GİRİŞ YAPMIŞ!
Terörist Salih Necar’ın Türkiye’ye temmuz ayında giriş yaptığı öğrenildi.

NECAR’LA BAĞLINTILI 2 KİŞİ GÖZALTINDA
Salih Necar’la bağlantıları tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı.

Son düzenleme:
biz buradan o acıyı bizzat yaşamadan konuşuyoruz ama işte tanıdık bildik birinin başına gelince çok daha yanıyor insanın canı.

Allah rahmet eylesin.

Ben buna da inanmıyorum. Bu kadar kolaydı madem belirlemek güvenlik almak daha mı zor? Ülkede istihbarat denen şey nerede? En önemlisi hendekler kazılırken biz ne yapıyorduk? Zamanı gelsin de gövde gösterisi yapalım diye sessiz mi kalıyorduk? Yoksa mantıklı açıklaması ne şunun?

Seçim öncesi saçma sapan teröre lanet mitingleri yaptılar el ele, karanfiller dağıttılar. Her şey lakırttan ibaret bunlar için.

Yani artık insanların sabır taşı çatlıyor. Bir Suriye olma yolundayız. Kendi aramızda parçalanacağız artık.

Ülkeyi kan gölüne buladındıktan sonra hemen bulunabilen bir şahıs nasıl oluyorda bu katliamı yapmadan bulamıyor çok ilginç.

biz buradan o acıyı bizzat yaşamadan konuşuyoruz ama işte tanıdık bildik birinin başına gelince çok daha yanıyor insanın canı.

Allah rahmet eylesin.

Amin. Bir de insanın kardeşi, eşi falan olsa düşünmesi bile kabus gibi.

Ailesinin durumu falan… Ne denir ki bu insanlar da vatanı koruyarak ekmek parası kazanıyor. Askerlerin bir kısmı çok fakir ailelerden gelirler. Benim rahmetli babam da askerdi ve eskiden kurtuluş olarak görülürmüş fakirlikten. Bu hala süregelen bir durum kısmen. Bu çocuk ailesine bakıyor ve kardeşlerini okutuyordu. İnsanın içi paramparça oluyor. Sabır versin herkese Allah.

• Haberler>Gündem>Terör genç gazeteci Gülşen Yıldız'ı hayattan kopardı
    Terör genç gazeteci Gülşen Yıldız'ı hayattan kopardı

Ankara'daki terör saldırısı 32 yaşındaki gazeteci Gülşen Yıldız'ı, iş çıkışı bindiği servis aracında yakalayarak hayattan aldı. Ankara Garı'nda meydana gelen patlama sonrasında çok ağlayan ve günlerce kendini toplayamayan Yıldız, saldırı sonrasında Facebook'taki profilini karartmış.

Ankara'daki terör saldırısı, genç gazeteci Gülşen Yıldız'ı hayattan kopardı. İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'ta, askeri servis araçlarının geçişi sırasında dün saat 18.31'de meydana gelen bombalı saldırı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında yaklaşık 4 yıldır gazeteci olarak çalışan Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu Yıldız'ı iş çıkışında yakaladı.

Patlamadan etkilenen, bakanlığa ait servis aracındaki Tarım TV muhabiri Yıldız, ambulansla Güven Hastanesine kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen, terör genç gazeteciyi hayattan kopardı.

Gülşen Yıldız, Tarım TV'de haber ve röportajlar yapıyordu

"GARDAKİ SALDIRI SONRASINDA PROFİLİNİ KARARTMIŞTI"

Yıldız'ın iş arkadaşlarından Nigar Polat, yaşanılanlara halen inanamadığını belirterek, "Gülşen adı gibi sürekli güler ve herkese pozitif enerji verirdi. Onunla konuştuğumuzda rahatlardık, kimseye kızmaz, hep olumlu düşünmeye çalışırdı. Yufka gibi yüreği vardı. Cumhuriyet tarihinin en kanlı terör saldırısı olan Ankara Garı'nda meydana gelen patlama sonrasında çok ağlamış ve günlerce kendini toplayamamıştı. Gardaki saldırı sonrasında profilini karartmıştı. Oysa bir gün terör onun da canını alacakmış" diye konuştu.

Polat, Yıldız'ın içindeki sevginin her zaman kendilerine güç verdiğini, hayatta en çok küçük yeğenini sevdiğini ve ona hediyeler aldığını söyledi. Hediyeleri henüz verme fırsatı bulamadığını anlatan Polat, "Yeğenine hayatı öğretecekti ama hikayesi yarım kaldı" dedi.

"GÜLŞEN İLE İÇİMİZDEKİ ÇOCUK DA ÖLDÜ"

İsmini vermek istemeyen bir iş arkadaşı da Gülşen Yıldız'ın muhabirliği çok sevdiğini ve birkaç gün önce TRT'nin sınavlarına girdiğini ifade etti. Yıldız'ın sınav sonucu için çok heyecanlı olduğunu belirten iş arkadaşı, şunları kaydetti:

"TRT'nin sınavlarını kazanırsa bize yemek yedireceğini söylüyordu. Çalışma arkadaşlarımız içinde en hayat dolu olanımızdı. Etrafındakilere enerji verirdi. Onunla birlikte hepimiz öldük. Gülşen ile içimizdeki çocuk da öldü. Bu şok geçtiğinde eminim içimizdeki yara daha çok kanayacak. Hepimizin başı sağ olsun."

"GÜLŞEN'İ AMBULANSA BİZ TAŞIDIK"

Saldırı gerçekleştiğinde olay yerinde bulunduğunu, kendisinin de aynı bakanlıkta mühendis olarak görev yaptığını söyleyen arkadaşı, "Patlamanın nasıl olduğunu anlamadık bile. Her şey bir anda gerçekleşti. Patlama olduğunda ilk olarak 'Yaşıyor muyum' diye bakıp, ardından çevremi inceledim ve yaralılara yardım etmeye başladım. İlk gördüğüm de Gülşen oldu ve durumu ağırdı. Olay yerine ilk askeri ambulans geldi ve Gülşen'i ambulansa taşıdık. Kulağından kan geliyordu. Hala olay anı gözümün önünden gitmiyor" diye konuştu.

Kahramanmaraşlı olduğu öğrenilen Gülşen Yıldız'ın cenazesi, Elbistan'da defnedilecek.

Öyle bir yazmışsınız ki terör örgütü hiçbir şey yapmamis devlet gereksiz yere üstlerine saldirmis sanki. Sanki uykusunda iki polisi şehit eden babamdi...

Humanizm sosuna bandirilmis bir 'katil TC.'ci daha...
Senin gibi kıt anlayışlılar böyle düşünür ne olursa ondan olur zaten hiç birzaman gerçeklerle karşımızda adam gibi tartışmadınız rahat ol

Senin gibi kıt anlayışlılar böyle düşünür ne olursa ondan olur zaten hiç birzaman gerçeklerle karşımızda adam gibi tartışmadınız rahat ol

Humanizmin bittiği yerde hakaret başlar diyorsunuz? neyse sizinle daha fazla muhattap olup bu konuyu sulandirmayacgm. Selametle

Allah Rahmet eylesin nur içinde yatsın askerlerimiz, abilerimiz, ablalarımız, kardeşlerimiz çok üzgünüm ama bunun sonu gelmeyecek. Hayatlarımız pamuk ipliğine bağlı her an bizlerde hain birer saldırının kurbanları olabiliriz. Aslında neredeyse her gün birer ikişer şehit haberi geliyordu ama o kadar normalleşmişti ki ölenleri görmemeye başlamıştık. Şimdi toplu halde olunca kınamalar arttı. Ama önlemler artacak mı orası meçhul...kimbilir daha akın akın ülkemizin sınırlarına kontrolsüz bir şekilde girmiş kaç tane daha terörist daha bekliyor masum insanlarına canına kıyacağı zamanın gelmesini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…