ipek allah rahmet eylesin. ne denirki şu durumda. yattığı yer nur olsun şehidimizinKızlar ben çok üzgünüm. Bunu tanıdığın birinde yaşamak çok daha feci ve etkisinden çıkamadığın bir acı veriyormuş insana. Patlamada şehit olanlardan biri de bizim tanıdığımızdı. Rütbeli bir asker ve henüz 30’una girmemiş. Hayatın başında. Hayatımda tanıdığım en efendi, en saygılı insanlardan biriydi. 2 hafta önce falan görmüştüm. Gece boyunda döndüm yatakta uyuyamadım. Rüyalarıma girdi. Allah ailesine sabır versin.
Hepsinin aynı şekilde.
Artık güvenli yer kalmadı. Ankara ülkenin kalbi. Bu hale getirenler ne zaman hesabını verecek bunların? Hala anayasa da anayasa peşindeler, millete gidelim peşindeler.
Sen öncelikle ülkende can güvenliği sağla.
Kızlar ben çok üzgünüm. Bunu tanıdığın birinde yaşamak çok daha feci ve etkisinden çıkamadığın bir acı veriyormuş insana. Patlamada şehit olanlardan biri de bizim tanıdığımızdı. Rütbeli bir asker ve henüz 30’una girmemiş. Hayatın başında. Hayatımda tanıdığım en efendi, en saygılı insanlardan biriydi. 2 hafta önce falan görmüştüm. Gece boyunda döndüm yatakta uyuyamadım. Rüyalarıma girdi. Allah ailesine sabır versin.
Hepsinin aynı şekilde.
Artık güvenli yer kalmadı. Ankara ülkenin kalbi. Bu hale getirenler ne zaman hesabını verecek bunların? Hala anayasa da anayasa peşindeler, millete gidelim peşindeler.
ipek allah rahmet eylesin. ne denirki şu durumda. yattığı yer nur olsun şehidimizin
biz buradan o acıyı bizzat yaşamadan konuşuyoruz ama işte tanıdık bildik birinin başına gelince çok daha yanıyor insanın canı.Kızlar ben çok üzgünüm. Bunu tanıdığın birinde yaşamak çok daha feci ve etkisinden çıkamadığın bir acı veriyormuş insana. Patlamada şehit olanlardan biri de bizim tanıdığımızdı. Rütbeli bir asker ve henüz 30’una girmemiş. Hayatın başında. Hayatımda tanıdığım en efendi, en saygılı insanlardan biriydi. 2 hafta önce falan görmüştüm. Gece boyunda döndüm yatakta uyuyamadım. Rüyalarıma girdi. Allah ailesine sabır versin.
Hepsinin aynı şekilde.
Ankara’daki saldırıyı düzenleyen teröristin kimliği belirlendi
28 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıyı düzenleyen teröristin Kürt uyruklu Suriye vatandaşı PYD/YPG militanı Salih Necar olduğu öğrenildi.
nkara’da 28 kişinin hayatını mâl olan patlamayı gerçekleştiren teröristin kimlik bilgilerine olaydan saatler sonra parmak izinden ulaşıldı. Edinilen bilgilere göre; teröristin, PKK’nın Suriye kanadı PYD/YPG militanı Kürt uyruklu Suriye vatandaşı Salih Necar olduğu öğrenildi. Salih Necar’ın 1992 doğumlu yani 24 yaşında olduğu bildirildi.
http://i.kadinlarkulubu.com/wp-content/uploads/2016/02/18/ankara-saldiri.jpg
KİMLİĞİNE PARMAK İZİNDEN ULAŞILDI
Emniyet olay yeri inceleme uzmanları patlamada ölen teröristin vücut parçalarından ve parmak izinden kimliğine ulaştı.
http://i.kadinlarkulubu.com/wp-content/uploads/2016/02/18/terorist-671.jpg
- Salih Necar’ın PYD/YPG militanı olduğu ortaya çıktı.
Suriyeli mültecilerle birlikte Türkiye’ye girdiği sanılan teröristin yurda geldiği dönemde parmak izinin alındığı bildirildi. Polis de bu kayıttan kimliğe ulaştı.
TEMMUZ’DA GİRİŞ YAPMIŞ!
Terörist Salih Necar’ın Türkiye’ye temmuz ayında giriş yaptığı öğrenildi.
NECAR’LA BAĞLINTILI 2 KİŞİ GÖZALTINDA
Salih Necar’la bağlantıları tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı.
biz buradan o acıyı bizzat yaşamadan konuşuyoruz ama işte tanıdık bildik birinin başına gelince çok daha yanıyor insanın canı.
Allah rahmet eylesin.
Senin gibi kıt anlayışlılar böyle düşünür ne olursa ondan olur zaten hiç birzaman gerçeklerle karşımızda adam gibi tartışmadınız rahat olÖyle bir yazmışsınız ki terör örgütü hiçbir şey yapmamis devlet gereksiz yere üstlerine saldirmis sanki. Sanki uykusunda iki polisi şehit eden babamdi...
Humanizm sosuna bandirilmis bir 'katil TC.'ci daha...
Senin gibi kıt anlayışlılar böyle düşünür ne olursa ondan olur zaten hiç birzaman gerçeklerle karşımızda adam gibi tartışmadınız rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?