• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da askeri lojmanlar bölgesinde patlama: Yaralılar var!

En acisi da, artik ulkemizin normali oldu bomba patlamalari.
Bir vardilar bir yok oldular.
Sabah normal bir sekilde evlerinden ciktilar, belki tras olup kolonyalarini surduler, kahvaltilarini ettiler. Kimi esini opup cikti, kimi dargin ayrildi.
Vardilar.
Simdi yok oldular.
Cok aci.
Allah olenlere rahmet, kalanlara sabir ihsan eylesin.
Her ne sekilde sebep olanlar varsa onlarin da belasini versin.

Sen evine gitmek icin cık isinden sonra hain bir pusuya kurban git inanilir gibi degil 28 can daha terore kurban gitti sonda olmayacak bu yarin bizde olabiliriz o ölen insanlarin yerine artik buna bir dur densin masum insanlar olmesin :(( olenlerin mekani cennet olur insallah :(

Nasıl siyaset yaparsınız diyenler açın a haberi. 1 saattir kılıçdaroğluna ve chpye giydiriliyor. Sorarım size ne alakası var? Bu ülkeyi chp mi yönetiyor? Bu ne yüzsüzlüktür? Siyasetin dibini yapıyor sizinkiler onları da eleştirmeye cesaretiniz var mı?

Facebook Ankara'daki saldırı için "Güvendeyim" butonunu devreye soktu
Paylaş Paylaş
Sosyal paylaşım sitesi, Türkiye için bu uygulamayı ilk defa yaptı
page_facebookun-ankaradaki-saldiri-icin-34guvendeyim34-butonunu-devreye-soktu_184458826.jpg

Facebook, dünyada yaşanan ve insan ölümlerinin fazla olduğu olaylarda yaptığı "Facebook Güvenlik Durumu Kontrolü" panelini Ankara'da yaşanan askeri servis otobüslerine yönelik saldırı için açtı.

Buna göre, Facebook üzerinden insanlar güvende olduklarını bildirerek arkadaşlarına bildirim gitmesini sağlıyor.

Facebook, bu uygulamayı Paris'teki katliam için devreye sokmuştu.

20160217222812_ekran-resmi-2016-02-17-22.28.10.png

Türkiye nin başı sağolsun:(Bir tanıdıkla konuştum.Olay yerine yakınız açıklanmıyor 95 falan diyor.

Holliwood filmlerinde turkiyeyi ortadogu,arap ulkeleri gibi gosterirler diye kizardim ... turkiye boyle bir ulkemi ki boyle gosteriyorlar derdim... simdi bakiyorumda kendi televizyonlarimda da oyle gorunuyor ama ne acıdır ki bir film yada dizi değil gerçeğin ta kendisi... tekrar tekrar soyluyorum sebep olanlarin allah belalarini versin... bu gun ulkede savas ciksa dusmana tek tas atmadan ukeden kacacak adamlar savas cigirtkanliğı yapiyr

Allah kahretsin ya bu ne böyle başkentte olacak işmi?
Şehitlere mi uzulelim
Yoksa yakınlarımızın orda bulunmamasına mi sevinelim.
Başkent insanının psikolojisi çok içler acısı bir durum.
Allah askerlerimizi polislerimiz korusun.
Yapanları destekleyenleri onleyemeyenleri Allaha havale ediyorum

Her gun acaba daha kotu ne olabilirki diye dusunuyorum. Her gun bir oncekini aratir oldu. Ulkede guzur kalmadi huzuru gectim can guvenligi yok. Hala inadina akp diyen bir zihniyetle ulke ucuncu duntya savasina girecek sayelerinde. Hayal ettikleri yeni Turkiye dedikleri de buymus demekki.

Kurtulamiyoruz .
Bundan da başkanlık propagandasi yapacaklar
Twitter da ak hesaplara bakin
Allah belalarini versin

neler yazmışlar? benim twitterım yok paylaşabilir misiniz?
olsa da facebooka da giremiyorum ki !

Ne istifası defne? Adamlar memleketi terorist yuvasina cevirdi . Ne oldu ? Hata dediler o dediler bu dediler sutten çıkmış ak kaşık oldular.

Simdi gelip diyecekler ki; " yia o kadar insan ölmüş siz Erdoğan nefretinden siyaset yapiyorsunuz". Herkes kendileri gibi hakkini aramasin otursun oturdugu yerde onu istiyorlar.

Somada agzimizi actik susun simdi zamani mi dediler , Ermenek oldu. Çözüm sureci ihanettir dedik sehit kaniyla besleniyorsunuz dediler , Güneydoğu terör yuvasi oldu. Cemaate guvenilmez cemaat memleket meselelerine mudahil edilemez dedik cemaat devleti ele geçiriyomus buna kargalar bile guler dediler , cemaat teror orgutu oldu.

Vallahi bıktım usandim yıldım.
Sesinizi çıkarın artık yahu! Yeter! Ne zaman isyan edeceksiniz? Savasin icinde kaldigimizda mi?

zaten savaşın içinde kalmadık mı şu an :(
bence suriyeyle savaşa girelim derdine ihtiyacımız yok çoktan girmişiz.

Patlamanın ardından birçok kişi olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı.

Panikle sokağı terk eden bir grup, karşılarına çıkan sakallı bir adamı IŞİD militanı zannederek linç etti.

artık ırkçılık vs falan değil açıkçası ben de korkuyorum, sakallı vs görünce o tiplerden.
kimse de laf etmesin artık
benim karşıma çıktı öyle bembeyaz upuzun giyinmiş, sakallı bir adam, sokağı nasıl değiştirdim panikle :KK57:

Siyasette yaparım her seyi de söylerim. zaten konuya yazdigim ilk msjda demiştim biraz sonra siyaset yapmayancilar gelir diye..geç bile kaldılar. suçluyu AKlamak lazım tabii.

kardeşimin is yeri patlamanın olduğu yerin dibi ve is cikis saatinde oldu bu patlama. ondan uzun süre haber alamadık annemin tansiyonu fırladı hasta yatıyor şimdi ben endişelendim aklıma neler geldi. ona şükür bir şey olmadı ama en az 28 can gitti.birilerinin kardeşi, babası, annesi öldü!

neymiş siyaset yapmayacagiz, susacagiz, konusmayacagiz,elestirmeyecegiz...hadi oradan!!

sadece cok kinadik ah vah desek nasil olur uyar mi size

Çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin,bu kaçıncı.
İnternette ypgnin bombalanması sebebiyle yapıldığı düşünülüyor.Katılıyorum.Hükümetin yönetim anlayışını savunmuyorum ama son dönemde ypg ye karşı tavrı ve amerikaya vs. söylenen şeyleri doğru buluyorum.Buna bir misilleme olabilir."Hani çok konuşmayın bakın sizin başkentinizde bomba patlatabiliyorum" hesabı .
Gene de olanlar hep masumlara oluyor,siyaset falan yapmayacağım .Benim yakınlarımdan biri ölse ve akp,chp vs. savaşı yapılsaydı kaldıramazdım heralde .
Ben böyle düşünüyorum,şuan birlik olma zamanı diye düşünüyorum.Yazık o insanlara,yarın öbür gün bizim de başımıza gelebilir Allah korusun.Büyük şehirlerde yaşıyoruz çoğumuz gelecek ne olacak gerçekten bilmiyorum .
Önceden ben kaçıp gitmeyi düşünürdüm ülkeden falan,şimdi daha farklı düşünüyorum.

Arkadaş uyuyakalmışım, gece ders çalışmaktan
Uyandım ilk aldığım haber "Ankarada patlama olmuş"
TVyi açıyorum ilk gördüğüm şey 30 kişi ölmüş

Kabullenemiyorum ya bundan 10 sene öncesi Türkiyenin başkentinde patlama olacaktı
Düşünemezdim bile öyle bir şeyi

Resmen çok utanarak söylüyorum alışmıştık doğudan bu haberlerin gelmesine
Ama Ankara, İstanbul...

Back