Bende daha fazla olduğunu düşünüyorum. Kaynım Dikmen'de oturuyor patlama o kadar şiddetliymiş ki patlama sesini evlerinden duymuşlar.Türkiye nin başı sağolsunBir tanıdıkla konuştum.Olay yerine yakınız açıklanmıyor 95 falan diyor.
oyun hala devam ediyor tiyatro bitmedi şimdi ki hedef ülkede kaos var adlı oyunun beni başkan yapın adlı kesiti.nasıl oyuna geldi millet ama
benı seçin dedi terör bitecek dedi ne oldu ula koskoca devlet hala b*kla püsürle uğraşıyor
neymiş sigaraymış neymiş kürtajmış sen önce benım can güvenliğimi sağla sonra saplığımı ve cinsel hayatımı düşün
işte orada vedeleri yetmiş anlayışı giriyor ya pazardaki meyveler zamlandı diye Allahı suçlayıp kimseye toz kondurmayan zihniyetten ne beklıyoruz kiÜlkeyi kendi elleriyle teslim etti bu halk bu kaosa göz göre göre. Şuan çıkıp da 'Nasıl olur?' diyolar ya söyleyecek söz bulamıyorum.
inşallah değildir. kesin rakamı yarın verirler.İnternette orada yaşayanlar diyor ki "50 bile az kalır " yani o derece şiddetliymiş.Umarım daha fazla ölü yoktur,ama ben daha fazla olduğunu düşünüyorum ,saklıyorlar sanırım.
aynen öyle canım ters köşe olacağız yazmıştım burada başka konuya adam bal gibi başkan olacak onursuz ve haysiyetsiz insanların cepleri doyacak ama kimse geleceğimizi düşünmüyoroyun hala devam ediyor tiyatro bitmedi şimdi ki hedef ülkede kaos var adlı oyunun beni başkan yapın adlı kesiti.
mit uyuyor iç işleri dış işleri uyuyor.baskentte Genelkurmay'ın dibinde bomba patlıyor.
Hatta" bu olay Pyd nin son çırpınışları, bakın biz terörü bitirmek üzereydik, dış güçler rahatsız olup devreye girdi"açıklamalarıyla birlikte " biz dışgüçleri de dize getiririz , ama önce yetkimizi genişletin, başkanlık sistemi gelince kökleri kazınacak" martavallarıyla da süslenecek.oyun hala devam ediyor tiyatro bitmedi şimdi ki hedef ülkede kaos var adlı oyunun beni başkan yapın adlı kesiti.
mit uyuyor iç işleri dış işleri uyuyor.baskentte Genelkurmay'ın dibinde bomba patlıyor.
kesinlikle böyle olacak sonradaa parsel parsel bölüneceğizHatta" bu olay Pyd nin son çırpınışları, bakın biz terörü bitirmek üzereydik, dış güçler rahatsız olup devreye girdi"açıklamalarıyla birlikte " biz dışgüçleri de dize getiririz , ama önce yetkimizi genişletin, başkanlık sistemi gelince kökleri kazınacak" martavallarıyla da süslenecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?