Ankara'da askeri lojmanlar bölgesinde patlama: Yaralılar var!

haber kanallarına bakayım dedim hala Baykal Kılıçdaroğlu başkanlık sistemi gibi saçma tartışmalar var ülkenin başkentinde bomba patlamış adamların derdine bak.

yarın bütün siyasiler çıkar kinar bunu hepsi uzgün bir maske takar falan. .hepsini alıp götürecek bi şey olsa keşke. kurtulsak.

Hayır insan gerçekten anlamıyor ki bir de "Ulan bu bomba mı patlatacak" diye düşünemiyorsun ki.1 yıl önce mesela minübüse eşarplı ,etek yelek birisi binmiş.İnerken gördük ,eşarpla ağzını kapatıyor falan(yanlış anlaşılmasın türban muhabbeti yapmıyorum.) Meğer erkekmiş ,herkes inerken fark etti.Biz şok
Kim bilir ne yapacaktı veya ne yaptı??Bilemiyoruz işte.
Her gün insanlar geçip gidiyor yanımızdan .
Ülkenin sınır güvenliği yok gerçekten.Elini kolunu sallayan terörist giriyor ülkeye.Nasıl yapılacak bu saatten sonra ,nasıl temizlenecek hiç bilmiyorum.Şu birkaç yıldır iyice güçlendiklerini ve dağıldıklarını düşünüyorum farklı farklı şehirlere

Terörü bitireceklermiş, Doğu temizlenmişyersen!!!
Ülkenin başkentinde bittiler mi ki doğuda bitsinler!
Bu ülkeye binlerce teröristi kim soktu, ben mi soktum?
PKK lıları davullarla ben mi karşıladım?
Teröristlerle masaya ben mi oturdum?
İşidli midir, PKK lı mı dır bilmediğimiz 3 milyon Suriyeliyi sorgusuz sualsiz ülkeye ben mi aldım?
Hala daha gelip burda hükümeti aklamaya çalışanlar olmuş ya pesss!!!
Haklısınız arkadaşlar ben yaptım bunları, patlamada diğer patlamalar gibi hükümetin değil benim suçum...

Hep diyorum,lafta bile olsa terörü ,pkkyı hdpyi ,ışıdi vs. sempati besleyen insanları bile yakalayıp sorgulamalılar .Gerekirse hapse atılmalı ,gerekirse ülkeden sürülmeli.Okullardan bile temizlenmeli.Baştakiler çok yanlış davrandı çooookk.
Çözüm süreci şeyine daha da güçlendiler teröristler

Yayın yasağı koyduk, instagram, facebook vb. sosyal hesapları yavaşlattık, bir iki kere çıkıp konuşma yapılır havadan sudan, verilen mesaj yerine ulaşır bu olayla, tüm camia çok üzgün olduğunu söyler, çoğu insan timsah gözyaşları döker, muhalefetle iktidar yine birbirine cephe olur, olay 1 haftaya unutulur !!! İşte bu giden 28 can (belkide daha fazla), 28 aile, eş, anne,baba çocuk geride kalır. Terör olayları git gide hayatımıza girer, öyle bi noktaya geliriz ki evimizin önünde çatışma olsa normal karşılarız. SORGULAMADIĞIMIZ, ARTIK YETER DEMEDİĞİMİZ SÜRECE ÜLKECEK BU OLAYLARA HAZIR OLMALIYIZ!

Girmenin bir yolu var facebooka, twittera isteyen olursa söylerim özelden
Ben girdim de nereden takip edebilirim bilmiyorum
Güvenilir bir sayfa falan biliyorsanız söyler misiniz?
Twitterım yok çünkü, haber siteleri de açılmıyor

Çok üzgünüm. Aylardır bir bataklığın içinde debeliniyoruz sanki. Ölümlere de çok alıştık. Hatta burada bile giden canlar için tane denmiş. İşte bu kadar normalleşti ölümler, patlamalar, saldırılar...
Haberi ilk öğrendiğimde ve patlamanın görüntüsünü gördüğümde, çok şükür hayatını kaybeden 5 kişiymiş düşüncesi geçti. Kendimden tiksindim. Maalesef ölümleri bu kadar normalleştirdik.
Başkentte, hatta anlatılanlara göre baya önemli bir noktada nasıl olur da bu patlama gerçekleşir hala aklım almıyor. İstihbarat vardı deniyor eee sonuç. Şuan hayatta olmayan 28 kişi, 61 yaralı ki bir çoğunun sakat kalma olasılığı vardır.
Ben lanetlemekten yoruldum, ölenlere rahmet dilemekten de yoruldum, bu son olsun demekten de...

nasıl oyuna geldi millet ama
benı seçin dedi terör bitecek dedi ne oldu ula koskoca devlet hala b*kla püsürle uğraşıyor
neymiş sigaraymış neymiş kürtajmış sen önce benım can güvenliğimi sağla sonra saplığımı ve cinsel hayatımı düşün

Türkiye nin başı sağolsunBir tanıdıkla konuştum.Olay yerine yakınız açıklanmıyor 95 falan diyor.
Bende daha fazla olduğunu düşünüyorum. Kaynım Dikmen'de oturuyor patlama o kadar şiddetliymiş ki patlama sesini evlerinden duymuşlar.

oyun hala devam ediyor tiyatro bitmedi şimdi ki hedef ülkede kaos var adlı oyunun beni başkan yapın adlı kesiti.

mit uyuyor iç işleri dış işleri uyuyor.baskentte Genelkurmay'ın dibinde bomba patlıyor.

Ülkeyi kendi elleriyle teslim etti bu halk bu kaosa göz göre göre. Şuan çıkıp da 'Nasıl olur?' diyolar ya söyleyecek söz bulamıyorum.
işte orada vedeleri yetmiş anlayışı giriyor ya pazardaki meyveler zamlandı diye Allahı suçlayıp kimseye toz kondurmayan zihniyetten ne beklıyoruz ki

İnternette orada yaşayanlar diyor ki "50 bile az kalır " yani o derece şiddetliymiş.Umarım daha fazla ölü yoktur,ama ben daha fazla olduğunu düşünüyorum ,saklıyorlar sanırım.

oyun hala devam ediyor tiyatro bitmedi şimdi ki hedef ülkede kaos var adlı oyunun beni başkan yapın adlı kesiti.

mit uyuyor iç işleri dış işleri uyuyor.baskentte Genelkurmay'ın dibinde bomba patlıyor.
aynen öyle canım ters köşe olacağız yazmıştım burada başka konuya adam bal gibi başkan olacak onursuz ve haysiyetsiz insanların cepleri doyacak ama kimse geleceğimizi düşünmüyor
it gibi işe ihtiyacım var ve dün bana iş vaat ederek kapıma geldiler
ulan hem müslümanlık deyince mangalda kül bırakmıyorsun hem de bana açık açık hak ye diyorsun
işte bir torba kömüre tamah edenler yüzünden oluyor bunlar
oturduğum yer gece kondu olan bir yer ve o gecekondulara aylık neredeyse 5 bin para giriyor ve hep yardım istiyorlar ki arabaları bızımkınden lüks hala iki kömür görünce gözleri parlıyor
yokluk çekenler ise ben müşkülüm bile diyemiyor

Hatta" bu olay Pyd nin son çırpınışları, bakın biz terörü bitirmek üzereydik, dış güçler rahatsız olup devreye girdi"açıklamalarıyla birlikte " biz dışgüçleri de dize getiririz , ama önce yetkimizi genişletin, başkanlık sistemi gelince kökleri kazınacak" martavallarıyla da süslenecek.

kesinlikle böyle olacak sonradaa parsel parsel bölüneceğiz

TBMM'nin ev sahipliğinde Hilton Bomonti Otel’de gerçekleştirilen İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamento Birliği (İSİPAB) 10. Konferansı'na katılan Recep Tayyip Erdoğan, Fransa’daki saldırılara değindi;
Peki öldürenler kim? Fransız vatandaşı ama Müslüman olduğu söyleniyor. Peki bunlar 16-17 ay hapishanenizde yattı. Hapishaneden çıktıktan sonra siz bu insanları neden takip etmediniz? Sizin istihbarat teşkilatınız çalışmıyor mu? Önce bu ülkelerin kendilerini de çek etmeleri lazım. Ve sonunda bir Fransız vatandaşı ve vatandaşları olarak bu eylem işlenmiştir. Bir Müslümandan böyle bir eylemi görmek bizim arzumuz olamaz. Fakat bunun bütün sebeplerini araştırmak, bulmak, ortaya çıkarmak Fransa yönetiminin görevidir” ifadelerini kullandı.

http://www.evrensel.net/haber/102628/erdogan-fransadaki-saldirilar-surpriz-degil

YORUMSUZ

Ülkeden gitmek isteyenleri eleştiriyorlar, ilk başta bende çok kızıyordum. Ama şimdi başımı yastığa koydum ama uyuyamiyorum. Bir şeyler olan inancım kalmamış gibi. Ama yeni bir hayatı yaşamı da yemiyor gözüm. Yarın yine bize aksettirmek istedikleri kadarı ile öğreneceğiz olayları. Bunu düşünmek bile geleceğe olan bakışımı kör ediyor.
4 partide bu olayı siyasete döküp birbirine suç atacak, ne kadar acı.. Bir koalisyon kurmaktan bile aciziz gibi gorunuyor.
Ülkemiz için hayırlısı neyse o olsun diyeceğim ama olan masumlara oluyor.

Eski İstihbarat Başkanı saldırının arkasındaki örgütün ismini verdi
Güvenlik analisti Metin Gürcan, Ankara'daki saldırı için, "Araçlı olması sebebiyle ilk kez bu tarz bir saldırı oluyor" dedi. Emniyet İstihbarat eski Daire Başkanı Sabri Uzun ise bombanın cinsinin, IŞİD saldırısını işaret ettiğini söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…