canım batıkentte bi yere gittim ben. tüm bacak, koltukaltı, genital 600 lira. evet söylediler, 3 gün önce jiletlememi söylediler. ben iki gün önce jiletledim. hiç çıkmadı tabi. ben de arayıp bir gün sonrasına mı alsak randevuyu dedim. onlar da hayır, biz zaten sıfır olmasını istiyoruz dediler. ben yıllardır hep jilet yapıyorum zaten. o yüzden de tüylerim lazer epilasyon için çok ideal. hatta lazerde iyi sonuç almak için bikaç ay öncesinden jilet yapmaya başlayın deniyo. çünkü tüyler kalınlaşmış, sertleşmiş ve koyulaşmış oluyo. cihaz bunları çok iyi görüyor. bir de ten açıksa, böyle ciltte koyu ve sert tüy en ideali (alex cihazı için). dediğin haklı bir korku ama, hormon sorunların yoksa, cilt ve tüy tipin uygunsa, yüze uygulatmıyorsan ortalama bir sürede kesinlikle sonuç alırsın. bildiğim kadarıyla daha koyu tenlerde veya daha açık renk tüylerde daha fazla etkili olan başka cihazlar var. bunları bilip de başlamak gerekiyor hayal kırıklığı yaşamamak için. sen kendi araştırmanı kendin yap derim, çünkü merkezler sırf para almak için herkese garanti verebilirler diye düşünüyorum. ben başladım ve üzerimden dünyanın yükü kalktı. bu sürecin sonunda çok olumlu sonuçlar alacağıma inanıyorum. sen de bir an önce başla ve süreç başlasın. fırsat buldukça yazıcam canım.
20 gün seans arası çok kısa. en az 2 ay olmalı. ilk seansta zaten geç dökülüyor tüyler. 20 gün önce yaptırmışsın hele bi dökülsünler. kontrol seansıysa o başka. nereye gidersen git, ilk müşteri olduğun için biraz tuzlu yaparlar. sen 20 günde bi yaptırırsan 4 ayda biter, bitti kurtuldum dersin 3 ay sonra şehram şehram hepsi yerli yerince geri gelir, demedi deme. gittiğin yerle konuş, 2.5 ayda bi yaptır. sana söylemeleri gerekiyor ama bu memlekette lazer yapıp da insanlara yolunacak kaz gözüyle bakmayan bir yer yok maalesef. halbuki dürüst olsalar, 5-6 seansta bitirseler daha çok kazanırlar ama açgözlülükle hem kendilerini mağdur ediyorlar hem de bizleri
20 gün kesinlikle çok kısa. bana bacak bölgem için 2. senasımdan sonra 45 gün vermişlerdi,hala yer yer çıkmamıştı. uzmanım görünce tam çıkınca gel,şimdi yapsam da hepsi çıkmamış,paran boşa gitmesin dedi.toplamda 2.5 ay bekledim çok çıktı,çok da rahatsız oldum ama el mecbur,yeter ki daha iyi olsun,bitsin.
Canım kontrol seansıymış onun. yukarıda sormuşsun 600 tl paket mi, seans mı diye de, seansı. sen alex mi yaptırıyorsun? kaç seans yaptırdın ve sonuçlar nasıl?
kızlarrrr ben geldiimgörü$meyeli baya geli$meler olmu$ sanırım tatlımm (pippi) lazere ba$lamı$sın ayyy canm benm çok sevndim. i$im gereği fazla okuyamadım ,ne kadr oldu ba$layalı sonuç ne ? ben 2.haftam bitti ilk seanstan 7 8 gün sonra üst bölgelerde hayli dökülmeler oldu. Alt taraflarda hiç dökülme yok henüz. $ulecim senin durumlar nasıll çok özledim valla ya :90:
seansı mı 600 tl arkadaşım? yoksa paket mi?
2. seansa ne zaman gitceksin..ya canım senden bişi istesem yapabilirmisin acaba
Pippi canım kontrol seansın ne zaman? ben önümüzdeki hafta 3.seansıma gidicem de belki ayarlayabilirsek birlikte gideriz, hem tanışmış oluruzönümüzdeki pazardan sonra herhangi bir gün gidicem ben.
kızlarrrr ben geldiimgörü$meyeli baya geli$meler olmu$ sanırım tatlımm (pippi) lazere ba$lamı$sın ayyy canm benm çok sevndim. i$im gereği fazla okuyamadım ,ne kadr oldu ba$layalı sonuç ne ? ben 2.haftam bitti ilk seanstan 7 8 gün sonra üst bölgelerde hayli dökülmeler oldu. Alt taraflarda hiç dökülme yok henüz. $ulecim senin durumlar nasıll çok özledim valla ya :90:
Arkadaşlar bu perşembe lazer yaptıralı 2 hafta olacak. İki hafta sonra eğer kıl varsa kontrol seansına gel demişlerdi. Ama bende daha kıllar çıkmadı ki dökülsün. Bir bölgede çıkıp dökülmeye başladı sadece. Yani çıksalar dökülecekler de çıkamıyorlar. Neden böyle geriden gidiyor anlamadım. Bir de eğer gelecek hafta çıkarsa kontrol seansı yaparlarmı acaba yine de??:96:
seansı mı 600 tl arkadaşım? yoksa paket mi?
kızlarrrr konunun adını "ankara'daki kızlar her birlikte tüylerinden kurtuluyorrr" diye mi değiştirsek acabaa
bitene kadar tek fiyat olan yerlere asla gitme canım. onlar lazer epilasyon değil. 900 olan yer de IPL'miş zaten. IPL lazer epilasyon değil, foto epilasyon. jel sürüp mavi ışıkla tarıyorlar. IPL'e sosyetik ağda da deniyomuş. kalıcılık süresi 5 ay kadar. yani son seanstan sonra bir daha uygulama yapılmayınca 5 ay kadar sonra tekrar çıkmaya başlıyormuş, üstelik daha yoğun olarak. bunu ruhsatsız yerler yapıyormuş daha çok zaten. yani kesinlikle uzak dur. hem zamanın, hem paran, hem de umutların boşa çıkmasın.
sbalm gideriz tabi, de msn verilmiyosa sakata gelmeyelim silmesinler biziben de yeni üyeyim sırf bunun için girdim. özel bölgelerimi nasıl açıcamı düşündükçe fena oluyorum :18: inan sırf bu yüzden önümüzdeki ay önümüzdeki ay diye diye 2 yıldır erteliyorum. ilk seans bi geçse o kadar büyük bi yük kalkacak ki üzerimden. ama 1200 1500 de çok yaa....
Evet canım oraya gidiyordum, şimdiki gittiğim yere göre sanki daha pahalı gibi bölge bölge yapılırsa ama ben tüm vücut paket yaptırıyorum o yüzden ikisinde de fiyat aynı. Değiştirmemi sebebi ise herhangi bir memnuniyetsizlik deil, ben batıkentte oturuyorum, burada bir özel hastanede de varmış yeni öğrendim, hem yakın hem de hastane olunca kar amacı güdülmüyor, daha az müşteri var sanki. Bir de karşımda büyük bir kurum olursa daha iyi olur diye düşündüm. Hastanedeki kullanılan cihaz da Ankara'da bir tek burda varmış, nd-yag ve alex aynı cihazda. Oldukça da yeni ve hızlı bir cihaz sanırım. kızılaydakine göre daha dikkatli tek tek yapmasına ragmen 45 dkda bitti seansım, kızılayda baştan savma gibi olduğunu hissetmiştim ama 2 saate yakın sürmüştü. yarın da kontrol seansıma gidicem inşallah..
canım özelden msj atma hakkım yok henüz. 2 mayısta kontrol seansıma gitcem. sorunu sorarım canım. senin ten ve tüy rengine göre alex nasıl sonuç verir diye de sorarım. bikini bölgesi hassas olduğu için zarar verir diye duymadım ben hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?