• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları ankara ya taşınacğım en iyi devlet okulları hangileri

bankdeniz

ebrucarenkler.blogspot.co
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
116
0
296
İstanbul
yazın ankara ya taşınıyoruz şu anda samsundayız oğlum 2. sınıf ama okul için kaygılanıyorum eryaman yada yenimahalle batıkent civarı düşünüyoruz.iyi okul önerebilirmisiniz.

Ben batıkentte oturuyorum. Batıkentte Refika Aksoy İlkokulunu önerebilirim.

Kaliteli ilkokul bulmak oldukça zor gerçekten..

15 senedir Batıkentte oturuyorum.Çocukluğum burada geçti.Çok yeni bir yerleşim yeriyken o kadar gelişti ki..Her şey mevcut, istediğiniz her şeye ulaşabilirsiniz.Ayrıca metrosu var , ulaşım oldukça kolaylaştı. Çok nezih bir ortamı var. Ankara'nın yenimahallesi,sincanı,demetevleri vb. yerlerinin aksine çok sakin,aşırı kalabalığı yok,daha çok evlerden oluşan bir semt. Buraya alışan insan buradan kopamıyor.Harika parkları var,avm'lerimiz,her semtten gelinen büyük marketlerimiz var. Kesinlikle yaşanılası :)

15 senedir Batıkentte oturuyorum.Çocukluğum burada geçti.Çok yeni bir yerleşim yeriyken o kadar gelişti ki..Her şey mevcut, istediğiniz her şeye ulaşabilirsiniz.Ayrıca metrosu var , ulaşım oldukça kolaylaştı. Çok nezih bir ortamı var. Ankara'nın yenimahallesi,sincanı,demetevleri vb. yerlerinin aksine çok sakin,aşırı kalabalığı yok,daha çok evlerden oluşan bir semt. Buraya alışan insan buradan kopamıyor.Harika parkları var,avm'lerimiz,her semtten gelinen büyük marketlerimiz var. Kesinlikle yaşanılası :)

Güzel, kalabalığı keşmekeşliği bende sevmiyorum.

Back