- 13 Temmuz 2010
- 63
- 21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çök tşk ederim efendimGöğşen önalan hocayi tavsiye ederim ankarada baskent hastanesinde. Cok ilgili ve sakin. Insan güvenle kendinizi birakabiliyor
Siz göğşan hocaya mi gitmiştiniz? Birkaç yerde ismini duydum da ön görüşme için ücret alıyor mu?Göğşen önalan hocayi tavsiye ederim ankarada baskent hastanesinde. Cok ilgili ve sakin. Insan güvenle kendinizi birakabiliyor
ankarada kesinlikle başkentte prof dr göğşen önalan hocayı tavsşiye ederim. hem çok deneyimli ayrıca hiç paracı değil melek gibi bir insan. zaten hastane büyük yataklı servisi erken doğum olursa yenidoğan yoğun bakımları yenidoğan profesörleri de var. bunların hepsinin bir arada olması lazımHerkese merhaba. Bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum. Şuan ikinci tüp bebek için iyi bir doktor ve hastane arıyorum. Hastaneye ve doktora karar vermek tüp bebek tedavisinden daha stresliymiş. Ankara da laboratuvarı iyi olan hastane ve tecrübeli bir doktor önerisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
Tuttu mu transferiniz acabaTutmaz ise ikincide tekrar gitmeyeceğim çünkü recai hocayı hiç görmedim. Tolga ecemiş coşkum şimşir bide göğsen hoca arasında kaldım. Tabi fiyatlsrınıda karsılastırmak lazım
Hayır malesefTuttu mu transferiniz acaba
Kimde tedavi oldunuz acabaHayır malesef
Centrum tüp bebekte recai hoca’ya gitmiştim.Kimde tedavi oldunuz acaba
Yanıtınız için teşekkür ederim benim de ilki kötü bir deneyim olunca Ankara da çok Dr araştırdım. Tolga hocayla çok güzel bir süreç ilerlettik. Eğer yeniden başlamak için kendinizi hazır hissediyorsanız tavsiye ederim ne kadar zor olduğunu bildiğim için yipranmanizi istemem.en yakın zaman da mutlu haberi almanızı diliyorum☘Centrum tüp bebekte recai hoca’ya gitmiştim.
Tolga hocaya gidecektim ama çok çok pahalı ya 400 ü buluyormusYanıtınız için teşekkür ederim benim de ilki kötü bir deneyim olunca Ankara da çok Dr araştırdım. Tolga hocayla çok güzel bir süreç ilerlettik. Eğer yeniden başlamak için kendinizi hazır hissediyorsanız tavsiye ederim ne kadar zor olduğunu bildiğim için yipranmanizi istemem.en yakın zaman da mutlu haberi almanızı diliyorum☘
Sizin sonuc ne oldu pozitif miTolga hocaya gidecektim ama çok çok pahalı ya 400 ü buluyormus
400 u bulmadı bizim. Muhtemelen farklı operasyonlar yapılan biridir. Ilaclar haric 80bin ödedik opu 40bin. Histeroskopi olucam 30bin transfer 40bin. Bir de biz ngs istedik 1400usdTolga hocaya gidecektim ama çok çok pahalı ya 400 ü buluyormus
30 eylul bat. O zaman başlıyoruz transfere canım önce yapışıklık için ve Rahim yıkama için histeroskopi olucam hayirlisiyla sonra transfer inşallah. Tavsiye ederim ama kendisi çok iyi bir dr.Sizin sonuc ne oldu pozitif mi