Persembe kan verdim canm sali cikti sonucucanım amh testin kaç günde çıktı hatırlıyomusun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Persembe kan verdim canm sali cikti sonucucanım amh testin kaç günde çıktı hatırlıyomusun?
canım amh testin kaç günde çıktı hatırlıyomusun?
raporlu 2900-3000 ıkısınden bırı raporsuz 3900kılzar merhaba başkentte tüp bebek fiyatı ne kadar birde randevu alıp o ay hemen başlayabiliyor musunuz
Herkesin durumu farkli oluyor sebepler arastiriliyor sorun neyse ona gore degerlendiriliyor.. Benim de bir ay tahlildir vs o islemlerim yapilfi gelecek aya da baslicaz insallahkılzar merhaba başkentte tüp bebek fiyatı ne kadar birde randevu alıp o ay hemen başlayabiliyor musunuz
hayır yok biz iki yıllık evliyiz erkek faktörluydu çok rahat şeklde başkentte raporumuz çıktıArkadaslar raporun sartlari ne ben iki yillik evliyim genetik sorunumuz var embriyolara pgt uygulaniyor o da baya pahali devlet zaten karsilamiyor onu en azindan tup bebegi karsilasa esimde problem erkekte olursa da uc yil sarti var mi yardimci olur musunuz